قطع ناگهانی قرص اعصاب چه عوارضی دارد؟

2.9/5 - (48 امتیاز)
عوارض ناگهانی قطع قرص اعصاب
تایید شده توسط کارشناس ارشد تغذیه داروخانه مثبت سبز

این مقاله صرفا برای افزایش آگاهی شماست

تایید شده توسط:مینا علی نواز
فهرست مطالب

اگر مدتی با مصرف قرص اعصاب تحت درمان بوده‌اید، ممکن است حالا از لحاظ روحی احساس بهتری داشته باشید و فکر کنید که دیگر لازم نیست داروهای خود را استفاده کنید. اما آیا عوارض قطع ناگهانی قرص اعصاب را می‌دانید؟ به شما توصیه می‌کنیم که هرگز بدون مشورت با پزشک نه قرص اعصاب استفاده کنید و نه آن را قطع نمایید. در ادامه این مطلب به تفصیل علت این امر را برای شما همراهان مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز توضیح خواهیم داد.

تاثیر داروهای اعصاب روی بدن

داروهای اعصاب به تعادل مواد شیمیایی مغز موسوم به انتقال دهنده‌های عصبی کمک می‌کنند. این مواد شیمیایی بر احساسات و روحیه شما تاثیر می‌گذارند و عدم تعادل در آنها موجب افسردگی و اختلالات عصبی می‌شود. مصرف داروهای ضد افسردگی سبب می‌شود تا به رفع عدم تعادل در مغز کمک شود اما ممکن است 4 هفته یا بیشتر طول بکشد تا این داروها اثرگذاری خود را به طور مطلوب نشان دهند.

گاه افراد به دلایل متعددی تصمیم می‌گیرند تا داروی اعصاب خود را قطع نمایند؛ مثلا عوارض این داروها آزارشان می‌دهد یا فکر می‌کنند که دیگر بهبود یافته‌اند و چه نیازی است که خود را گرفتار دارو کنند. در برخی موارد نیز دارو آن طور که مصرف کننده انتظار دارد ممکن است جوابگو نباشد و در این مورد هم فرد تصمیم به قطع دارو بگیرد. باید بدانید که مصرف داروهای ضد افسردگی و اعصاب نیاز به آزمون و خطا دارد؛ به این معنا که چنانچه مدتی پس از شروع مصرف اثرگذاری مناسبی نداشته باشد و یا شخص را درگیر عوارض جانبی کند، می‌توان با تجویز پزشک داروی دیگری را جایگزین آن نمود. اما دقت کنید که این موارد تنها باید با نظارت پزشک باشد تا عوارض قطع ناگهانی قرص اعصاب گریبان‌گیر فرد نشود.

 عوارض قطع ناگهانی قرص اعصاب

عوارض قطع ناگهانی قرص اعصاب

اگر به طور ناگهانی داروی اعصاب یا افسردگی خود را کنار بگذارید، ممکن است افسردگی یا بیماری روانی شما بدتر از قبل شود. در اینجا به برخی از عوارض قطع ناگهانی قرص اعصاب اشاره می‌کنیم:

سندرم ترک دارو

هنگامی که تحت درمان با یک داروی خاص مثل داروی ضد افسردگی هستید، طی دوران مصرف دارو، ممکن است بدن به آن وابستگی پیدا کند. بنابراین وقتی شما یک دفعه به بدن شوک وارد کرده و آن دارو را کنار می‌گذارید، ممکن است دچار سندرم ترک دارو شوید. به این معنا که احساس بیمار بودن می‌کنید؛ مثلا حس می‌کنید آنفلوانزا دارید یا مشکل معده پیدا کرده‌اید. همچنین ممکن است افکار منفی به ذهن شما خطور کنند یا تصاویر عجیب و غریبی را مشاهده نمایید.

به تعویق افتادن درمان

با قطع مصرف داروهای اعصاب و افسردگی، برنامه درمانی شما به طور کلی عقب می‌افتد زیرا به احتمال زیاد مجبور می‌شوید درمان را دوباره و از نو آغاز نمایید. به این ترتیب پروسه درمان طولانی‌تر شده و در ضمن علائم بیماری شما نیز تشدید می‌شوند.

افزایش افکار مربوط به خودکشی

چنانچه درمان به شکل صحیح صورت نگیرد و داروی مورد مصرف ناگهان قطع شود، افزایش افکار مرتبط با خودکشی یکی از نامطلوب‌ترین عوارض قطع ناگهانی قرص اعصاب خواهد بود. بر اساس این افکار منفی احتمال اینکه فرد به شکل واقعی به سراغ اقدام برای خودکشی برود، افزایش خواهد یافت. به طور کلی خودکشی را می‌توان خطرناک‌ترین عارضه مربوط به افسردگی دانست.

 خودکشی

تشدید علائم بیماری

با متوقف کردن مصرف داروهای اعصاب، علائم مرتبط با بیماری شما مثل سردرد و بی‌خوابی تشدید خواهد شد. علاوه بر این هر نوع بیماری روانی اگر درمان نشود، مشکلات جسمی را نیز ایجاد خواهد کرد و سلامتی فرد به خطر خواهد افتاد.

اگر قرص اعصاب استفاده می‌کنید و به تازگی متوجه شده‌اید که باردار هستید، هرگز بلافاصله داروی خود را قطع نکنید. به پزشک مراجعه نمایید تا وی شما را راهنمایی کند که چگونه افسردگی خود را به بهترین نحو در دوران بارداری مهار نمایید.

دیگر عوارض قطع ناگهانی قرص اعصاب

هر یک از علائم زیر ممکن است بر اثر کنار گذاشتن ناگهانی داروهای افسردگی و اعصاب در فرد بروز یابد:

  • اضطراب
  • ضعف
  • کابوس‌های شبانه
  • اختلال در خواب
  • تغییرات خلقی
  • حالت تهوع و استفراغ
  • مشکلات معده
  • سردرد
  • خشکی دهان
  • تعریق و گرگرفتگی

 دیگر عوارض

انواع داروهای اعصاب و افسردگی و عوارض آنها

باید بدانید که داروهایی که به منظور بهبود بیماری‌های روحی و روانی مورد استفاده قرار می‌گیرند، انواع مختلفی دارند. مواردی که در قسمت بالا به آنها اشاره شد، عوارضی هستند که به طور کلی پس از قطع مصرف این نوع داروها ممکن است بروز یابند. اگر بخواهیم به طور جزئی‌تری به قرص‌ها و عوارض آنها بپردازیم، لازم است به موارد زیر توجه کنید:

مهارکننده‌های بازجذب سروتونین (SSRIs) شامل داروهایی مثل فلوکستین ، سرترالین، ونافلاکسین هستند که بیشتر در درمان افسردگی مورد استفاده قرار می‌گیرند. سرگیجه، علائمی شبیه به آنفلوانزا، توهم و به سختی حرکت کردن از عوارض ترک ناگهانی این داروها هستند.

داروهای ضد روان پریشی آتیپیکال از دیگر داروهایی هستند که بیشتر برای درمان روان‌پریشی، اسکیزوفرنی و اختلال دو قطبی مورد استفاده قرار می‌گیرند و ریسپریدون یکی از معروف‌ترن آنها است. این دارو در برخی موارد کاربردی شبیه به قرص ترانکوپین دارد. سندرم ترک دارو از مهم‌ترین عوارض قطع ناگهانی این قرص به شمار می‌آید.

بنزودیازپین‌ها از دیگر داروهایی هستند که به عنوان آرامبخش و ضد اضطراب مورد استفاده قرار می‌گیرند. کلرودیازپوکساید یکی از پرکاربردترین داروهای این دسته است که ترک ناگهانی آن ممکن است سبب تعریق، تشنج و گرگرفتکی شود و حتی خطر مرگ را در پی داشته باشد.

 انواع قرص اعصاب

داروهای ترک اعتیاد، داروهای زوال عقل، داروهای محرک و داروهای تثبیت کننده خلق و خو از دیگر داروهایی هستند که بیشتر در قالب قرص، شربت و کپسول به منظور بهبود مشکلات روانی تجویز می‌شوند. از نگاه دیگر می‌توان چنین گفت که قطع ناگهانی قرص اعصاب می‌تواند هم عوارض جسمی و هم عوارض روانی برای فرد ایجاد نماید که به تفصیل هر یک از آنها را برای شما شرح دادیم.

قرص اعصاب را چگونه قطع کنیم ؟

در صورتی که فکر می‌کنید مشکل روحی-روانی شما رو به بهبود است و دیگر نیازی به مصرف قرص ندارید، این موضوع را با پزشک در میان بگذارید تا تحت نظارت وی کم کم دوز دارو را کاهش داده و مصرف را کم کنید. چنانچه گفتیم عوارض ناگهانی قطع قرص اعصاب می‌تواند گاه بسیار ناگوار باشد و حتی تا خودکشی نیز پیش برود. اگر موفق به قطع داروهای خود شدید، برای اینکه بیماری بار دیگر باز نگردد، ورزش کنید، مدیتیشن انجام دهید، به مقدار کافی در شبانه روز بخوابید، از مصرف الکل و مواد مخدر بپرهیزید، رژیم غذایی سالم را در پیش بگیرید و از تمام چیزهایی که موجب افزایش استرس در شما می‌شوند، حذر نمایید.

دسته بندی: افسردگی
تصویر نویسنده مثبت سبز
نویسنده مثبت سبز
همیشه از به روز بودن و آپدیت کردن دانسته‌های پزشکی لذت می‌بردم، برای همین با مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز همکاری می‌کنم تا در مورد مسائل پزشکی و سلامت محور مطالعه کنم و آنها را به زبانی ساده برای شما جهت داشتن زندگی سالم‌تر به نگارش دربیاورم.
بحث و تبادل نظر

259 دیدگاه

    حسن

    با عرض سلام و احترام بنده از افسردگی اساسی و افکار سایکوتیک رنج می برم و دو سال است دارو های ریسپیردون و فلووکسامین و تریمیپرامین را با صبحانه و ناهار و شام به مدت دو سال مصرف می کنم الان بهتر هستم از دکتر خواستم قطع کنه گفتند که ممکنه بیماری عود کنه و اخیرا هم گفتند که کوئتیاپین هم مصرف کنم کوئتیاپین اصلا برای چه خوبه ؟ من تا کی باید این دارو ها را بخورم . امکانش هست مرا راهنمایی فرمایید نحوه قطع دارو ها. با تشکر

    0
    0
      دکتر سیدی زاده

      سلام کاربر گرامی
      لطفا داروها را طبق دستور پزشکتان تا زمانی که ایشان صلاح میدانند استفاده نمایید زیرا ایشان طبق شرایط شما دوز دارو و نوع آن را انتخاب می کنند و اصلا نباید بدون اجازه ی ایشان تغییری در مقادیر مصرفی ایجاد نمایید.
      سپاس از همراهی شما

      0
      0
    دنیا

    سلام من یه مدت کمی قرص اعصاب استفاده کردم دپاکین…… اس سیتاور…. پرانول…. نورتریپتلین…. تو پیرامات… وباردار شدم یک ماه اول که نمیدونستم باردارم از این قرصا استفاده کردم به محض فهمیدن بارداریم قطعشون کردم. ایا بنظرتون برای جنین خطری پیش امده یانه

    0
    0
      دکتر مریم حق نژاد

      همراه محترم
      سلام
      جهت بررسی اثر داروها بر جنین حتما باید به پزشک متخصص زنان مراجعه و تست های لازم را انجام دهید.
      متشکرم

      1
      0
    شفیعی

    سلام
    من به مدت دوماه قرص سرترالین مصرف کردم
    بعد از دوماه قطع و قرص دلوکستین رو شروع کردم بعد از دو هفته قطع کردم چون خیلی اذیتم میکرد الان دو هفته از قطع کردنم گذشته و میخوام بدونم روی سیکل پریودی تاثیر داره؟!چون ده روز عقب افتاده سرگیجه حالت تهوع هم دارم ورم ،پرخوری🤦‍♀️

    0
    0
      دکتر مریم حق نژاد

      همراه محترم
      سلام
      تغییر مداوم داروهای مصرفی، میتواند سبب بروز اختلالات فراوان من جنله اثر بر سیکل هورمونی گردد.
      توصیه میشود تحت نظر یک متخصص اعصاب و روان باشید.
      متشکرم

      0
      0
    احمدی

    سلام خانوم دکتر .دختر من ۵ ماهه نصف قرص ریپریدون و یک عد قرص فلوکستین میخوره. دکتر داره دارو رو کم میکنه و ریپریدون شده یک چهارم در روز. ولی احساس میکنم حافظه ی دخترم مشکل پیدا کرده درساشو زود فراموش میکنه تمرکزش کم شده.ممکنه از این قرص باشه؟

    0
    0
      دکتر سیدی زاده

      سلام کاربر گرامی
      چون تحت نظر پزشک می باشد مشکلی نیست زیرا ایشان با توجه به شرایط فرزند شما دوز دارو را تنظیم می کنند.
      حتما به پزشکشان هم در مورد این عوارض اطلاع دهید.
      سپاس از همراهی شما

      0
      0
    مهرداد

    سلام من مهرداد هستم. 32 سالمه . به مدت یک سال. چهارعنوان های سرترالین 50- بوسپیرون 5 – کلوردیاز پوکساید 5 – پرو پرانول 10 – رو مصرف کردم و اصلا عوارضی نداشتم. من این 4 تا عنوان قرص رو به دلیل حملات پانیک استفاده میکردم. و یک سال زیر نظر روانپزشک بودم و با دستور روانپزشک داروها رو یواش یواش قطع کردم و مشکلی نداشتم. ولی بعد از یک سال حملات پانیک من برگشت و الان دوباره دارم این 4 عنوان قرص رو به مدت 22 روز ه که میخورم ولی اینبار عوارض وحشتناکی دارم. مثل لرزش بدن در خواب شب همراه با عرق سرد. حالا دکترم گفته که باید بری پیش فولوشیپ سایکوسوماتیک (روان‌تنی) و اون پزشک باید بهت بگه چیکار کن. حالا من وقت دکتر گرفتم که برم. ولی نمیدونم این لرزش بدنم رو در خواب چیکار کنم؟؟؟؟ آیا این لرزش بدن در خواب همراه با عرق سرد خطرناکه؟؟؟

    0
    0
      دکتر سیدی زاده

      سلام کاربر گرامی
      عوارضی که ذکر کردید حتما باید توسط پزشک بررسی شود که آیا عوارض دارویی است یا مشکل دیگری وجود دارد.بدون معاینه نمی توان به صورت قطعی نظر داد.
      سپاس از همراهی شما

      0
      0
    حمید

    سلام من بیست ساله سدیم والپرات استفاده میکنم یکی صبح یکی شب دویست میل نزدیک سه روزه که فقط شب رو میخورم صبح رو کم کردم ولی حالت خواب آلودگی بهم دست زده چطوری میتونم این لامصب رو از بدنم ببارم بیرون هر دکتری هم میرم بلد نیستن میگن یکی کم کن میرم کم میکنم حالم بد میشه به نظرتون میتونم با شربت سدیم والپرات تو یه ماه به تدریج کم کنم ولی دوز شربت رو نمی‌دونم چقدر باید بخورم اگه ممکنه راهنمایی کنید ممنون

    0
    0
      دکتر سیدی زاده

      سلام کاربر گرامی
      باید حتما تحت نظر پزشک اگر ایشان با توجه به شرایط شما صلاح دانستند دوز دارو به تدریج کم شود.لطفا خودسرانه این کار را انجام ندهید چون عوارض آن اذیت کننده است.
      سپاس از همراهی شما

      0
      0
      حمید

      میتونم ادامه بدم این اذیت شدن چند روز زمان میبره

      0
      0
      دکتر سیدی زاده

      بسته به شرایط شما و بیماری شما دارد باید حتما با پزشکتان مشورت کنید شاید کم کردن دوز دارو به صلاح شما نباشد.

      0
      0
    سعید

    درود بر شما
    من بخاطر افسردگی سیتالوپرام اس ۲۰ روزی ۱ دونه و دپاکین ۵۰۰ هم روزی ۱ دونه مصرف میکردم،الان ۱۵ روزه که یکباره مصرف دارو رو ترک کردم،سرگیجه دارم،بعضی مواقع حس میکنم مغزم تکون میخوره،عصب هام تیر میکشن و خیلی کم حرف شدم و رفتم تو لاک خودم،این عوارض چقدر زمان میبره برطرف بشه؟
    ممنون

    0
    0
      دکتر سیدی زاده

      سلام کاربر گرامی
      داروهای اعصاب به هیچ عنوان نباید به یکباره و سر از خود قطع شوند لطفا برای برطرف شدن عوارض به پزشک مراجعه نمایید.
      سپاس از همراهی شما

      0
      0
    Sara

    سلام وقتتون بخیر بعد از ترک قرص لیتیوم تا چه مدت این عوارض وجود دارن ؟

    0
    0
      دکتر سیدی زاده

      سلام کاربر گرامی
      بسته به مدت زمان مصرف دارو و شرایط بیماری شما دارد و دقت شود به هیج عنوان نباید یدون دستور پزشک این دارو قطع شود.
      سپاس از همراهی شما

      0
      0
    فاطمه

    سلام روزتون بخیر، من نزدیک ۴ ماهه دارم الانزاپین برای مشکل خواب و ایزیپم برای استرس مصرف میکنم. بخاطر خواب الودگی بیش از حد تصمیم گرفتم دیگه مصرفشون نکنم
    آیا قطع ناگهانیشون خطرناکه؟

    0
    0
      دکتر اکرم کرامتی

      سلام کاربر گرامی
      نباید به صورت ناگهانی قطع شود باید تحت نظر پزشک متخصص به تدریج قطع یا با داروی دیگری جایگزین شود.
      سپاس از همراهی شما

      0
      0
    مهرداد

    سلام. مادر من قلب هستند مدتی است که دچار افسرگی و اضطراب شدید شدند دکتر قرص سرترالین بهشون داد ولی عوارض شدید نشون دادند قرص را عوض کردند و سیتالوپرام تجویز کردند که مجدد حالشون بدتر شد و افکار خودکشی داشتند وهمش کلافه بودند مجدد قرص را عوض کردند و الانزاپاین 2.5 و هالوپریدول 0.5 و آلپرازولام تجویز کردند و دو هفته میشه استفاده میکنند یک مقداری خوابشون بهتر شده ولی بعضی از روزها خیلی خیلی کلافه هستند و اضطراب دارند. باید چیکار کنیم؟

    0
    0
      دکتر سیدی زاده

      سلام کاربر گرامی
      در 2 هفته تا یک ماه ابتدای درمان بروز یک سری عوارض طبیعی است که به مرور بدن به این عوارض عادت می کند در صورت تشدید شدن عوارض و عدم تحمل باید به پزشکشان مراجعه نمایید.
      سپاس از همراهی شما

      0
      0
    سحر

    سلام قطع ناگهانی قرص ضد افسردگی باعث فراموشی های لحظه ای میشه؟ یعنی مثلا یه چیزی که اذیتش میکنه رو یهو فراموش کنه این مشکل دائمیه؟

    0
    0
      دکتر سیدی زاده

      سلام کاربر گرامی
      بله بسته به قرصی که استفاده می کردید ممکن است عوارضی ایجاد شود که معمولا مقطعی می باشد
      اگر ادامهه دار شد حتما به پزشک مراجعه نمایید.
      سپاس از همراهی شما

      0
      0
    علی

    با سلام.
    وقتتون بخیر والا نزدیک یه 9ماه قرص لوکسیم برای واسواس فکری استفاده کردم که خداروشکر کاملا خوب شدم پیش دکترم رفتم ایشون گفتن که برای قطع کردن تا یک ماه نصف کن فرصتو بعد از یک ماه هم کنش یک چهارم قطع کن وقتی ک تا یکماه نصف خوردم همه چی عالی بود بعداز اینکه کردمش یک چهارم یه سردردو سرگیجه ایی گرفتم که چشمامو تکون میدادم سرم گیج میخورد فک کردم کرونا گرفتم یا کم خونی چکاب کامل دادم همه چی اوکی بود جز ویتامین دی پایین بود یه خورده اوره خونم بالا که آمپول ویتامین دی زدم واسه اوره هم گفت آب زیاد بخور بعد دوباره شروع کردم قرص خوردن همه چی اوکی شد دیشب نخوردم از امروز ظهر باز یه نمه سرم گیج میخوره بی حال شدم میشه بفرمایید اینو چطور قط کنم؟

    0
    0
      دکتر سیدی زاده

      سلام کاربر گرامی
      دارو را که دوباره شروع کردید چه مقدار استفاده می کنید یک دوم یا یک چهارم؟

      0
      0
    Mohamad

    سلام خسته نباشیدداداشم چند روزه قرص نمیخوره میگه من خوب شدم الان حالش بدتر شده صحبت نمی کنه دکترم نمیاد بریم باید چه کار کنیم علت صحبت نکردنش از چیست آیا خطر داره خونه باشه

    0
    0
      دکتر سیدی زاده

      سلام کاربر گرامی
      لطفا به پزشک مراجعه نمایید و با ایشان در مورد وضعیت برادرتان مشورت نمایید.
      سپاس از همراهی شما

      0
      0
    نوا

    سلام
    هشت ماهه دارو ازیپم میخورم و ناگهان قطع کردم، بعد پنج روز سرگیجه و تهوت گرفتم و الان هم با توجه به اینکه دو روزه شروع کردم به مصرف علائم مثل سرماخوردگی دارم، بدن درد و ضعف عضلانی و خستگی شدید مخصوصا در ناخچحیه پا، طبیعی هست؟

    0
    0
      دکتر سیدی زاده

      سلام کاربر گرامی
      ازیپم را نباید خودسرانه به صورت یک دفعه قطع نمایید بهتر است به پزشکتان مراجعه کنید تا در صورت لزوم ادامه ی دارو دوز مناسب برای شما تجویز شود.
      سپاس از همراهی شما

      0
      0
    مصطفی

    سلام من رهاکین ۵۰۰ یک ماهه مصرف میکنم دو هفته اول ۱ عدد میخوردم قلبم درد میگرفت و الانم نصف میخورم هنوزم قلبم درد میکنه سی تی اسکن سر هم دادم مشکلی نداشت اما پزشک مغز و اعصاب رهاکین ۵۰۰ و پروپرانول ۱۰ و ایمی پرامین ۱۰ برای من تجویز کردند چگونه مصرف رهاکین رو قطع کنم

    0
    0
      دکتر سیدی زاده

      سلام کاربر گرامی
      در مورد نحوه ی قطع دارو و عارضه ای که برای شما پیش آمده حتما باید با پزشکتان مشورت نمایید.
      سپاس از همراهی شمت

      0
      0
    مژده

    سلام من داروی سدیم والپروات شبی نصفی مصرف میکنم بدنم کبود شدم میشه قرص و قطع کنم

    0
    0
      دکتر سیدی زاده

      سلام کاربر گرامی
      سدیم والپروات باعث ایجاد اختلال در عملکرد پلاکت ها و افزایش زمان لخته شدن خون می شود که می تواند به صورت کبودی تظاهر پیدا کند لطفا حتما به پزشک خود مراجعه نمایید و آزمایش دهید.
      سپاس از همراهی شما

      0
      0
    hazhir

    دکتر جان من یک سال پیش مشکل افسردگی دو قطبی داشتم ولی کاملا مشکلم حل شد خود به خود فقط تنگ نفسی و چیزهای جزئی داشتم وگرنه روحیه م عالی بود رفتم پیش دکتر چندتا قرص داد دو روز مصرف کردم بعد ترک کردم الان حالات یه سال پیشم برگشته فقط کمتره نمیدونی چقد طول میکشه یا دلیلش چیه

    0
    0
      دکتر سیدی زاده

      سلام کاربر گرامی
      باید حتما دوباره به پزشکتان مراجعه نمایید تا با توجه به حالت هایی که دارید درمان برای شما انجام شود.
      سپاس از همراهی شما

      0
      0
    سپیده

    سلام وقت بخیر مامانم تحت نظر روانپزشک داروی اعصاب استفاده میکنه یکی از داروهاش تری هگزیفنیدیل 2 هست، خیلی توهم میزنه چیزایی میبینه ک وجود ندارن و کندی حافظه پیدا کرده حدودا ده روزه از مصرف دارو میگذره دکتر گفتن عادیه و جای نگرانی نیست ایا این عوارض ب مرور از بین میره؟

    0
    0
      دکتر سیدی زاده

      سلام کاربر گرامی
      به طور معمول بعد از گذشت چند روز از شروع مصرف دارو به یک سری از عوارض عادت ایجاد می شود در صورتیکه عوارض اذیت کننده بود باید به پزشک مراجعه شود.
      سپاس از همراهی شما

      0
      0
    کیا

    سلام من حدود ۶ ماه اسنترا ۵۰ و بعد ۱۰۰ مصرف میکردم همراه با زیبوترین و هالوپریدول و ناگهانی قطع کردم حدود یه هفته و نیمه… شبا حدود ساعت ۷_۸ تا وقتی که بخوام بخوابم همینکه حرکت دارم سرگیجه شدید و قطع هم نمیشه دیگه هم نمیخوام قرص مصرف کنم چیکارکنم

    0
    0
      دکتر سیدی زاده

      سلام کاربر گرامی
      این داروها به هیچ عنوان نباید به یکباره و سر از خود قطع شوند.
      لطفا به پزشک مراجعه نمایید.
      سپاس از همراهی شما

      0
      0
      حسین

      سلام لطفابفرمایید آیاقطع قرص آمی تریپتیلین۲۵باعث ریزش یاآسیب دیدگی مودربالای پیشانی می شود.درصورت مثبت بودن جواب این ریزش تاچه زمانی ادامه دارد. وآیاباید قرص قطع شود. ممنون ازپاسخگویی شما

      0
      0
    hazhir

    سلام دکتر جان من فقط دو روز قرص مصرف کردم بعد ترکش کردم بیست روزه اذیت میشم به نظرت چقد طول میکشه تا از بین بره؟

    0
    0
      دکتر سیدی زاده

      سلام کاربر گرامی
      بسته به داروی مصرفی شما دارد اما به صورت کلی عوارض 2 روز مصرف تا 20 روز طول نمی کشد.
      سپاس از همراهی شما

      0
      0
      ثنا

      سلام وقت بخیر منم داروی سیتالوپرام را یکبار ۴ عدد خوردم و باید در عرض ۴ روز عوارضش رفع میشد ولی نشده هنوز ۲ هفتست که من درد دارم

      0
      0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *