سحر معصوم

ناظر کیفی محتوای مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز
مدارک تحصیلی: کارشناسی علوم تغذیه | کارشناسی ارشد تربیت بدنی
تخصص پزشکی: متخصص تغذیه

مقاله های بررسی شده توسط سحر معصوم

ایشان تاکنون 209 مقاله پزشکی را در مجله سلامت مثبت سبز بررسی کرده‌اند.

تغذیه نقش اساسی در بهبود زخم و مراقبت از آن دارد و حمایت تغذیه‌ای باید به عنوان بخش اساسی مدیریت زخم در نظر گرفته شود. تغذیه نامناسب قبل یا در طول فرآیند بهبودی می‌تواند التیام زخم را به تاخیر بیندازد و آن را مستعد شکستگی کند. شواهد قابل توجهی وجود دارد که از نقش اساسی تغذیه در بهبود زخم حمایت می‌کند. یکی از بخش‌های مهم تغذیه، مصرف کافی ویتامین‌ها است.
میوه اژدها (دراگون فروت) با نام پیتایا یا گلابی دراگون نیز شناخته می‌شود و یک میوه استوایی با کالری کم، پوست قرمز خوشرنگ و پالپ شیرین و دانه‌دار است. این میوه، حاوی مواد مغذی، فیبرهای پری بیوتیک و سایر مواد مغذی سالم است. میوه دراگون آبدار با طعم کمی ‌شیرین است که برخی طعم آن را مخلوطی از کیوی، گلابی و هندوانه توصیف می‌کنند. دانه‌های دراگون فروت طعمی‌ آجیلی دارند.
بسیاری از افراد با نوشیدن دمنوش و چای‌های مختلف سعی در حفظ سلامت عمومی خود دارند. یکی از دمنوش‌هایی که می‌تواند برای سلامتی بدن بسیار مفید باشد، چای بابونه است. چای بابونه یکی از نوشیدنی‌های محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان است که از گل‌های خشک شده گیاه بابونه تهیه می‌شود. این چای به دلیل طعم ملایم و خواص درمانی متعدد خود، در طب سنتی و مدرن جایگاه ویژه‌ای دارد. در ادامه این مطلب خواص شگفت‌انگیز این چای و نحوه مصرف آن را بررسی خواهیم کرد.
برنج در برخی کشورها به قدری غذای مهمی‌ است که «غذا خوردن» به معنای «خوردن برنج» است. تقریبا نیمی ‌از مردم جهان 50 درصد کالری خود را از برنج دریافت می‌کنند. بدون برنج، یا چیزی که جای برنج را بگیرد، بسیاری از مردم گرسنه می‌مانند. برنج دانه یک علف آبزی است و بیش از 8000 سال است که کشت می‌شود. برنج در رنگ‌های قرمز، مشکی و بنفش وجود دارد که رنگ‌های آن از رنگدانه‌های لایه سبوس می‌آیند. هرچه بیشتر در مورد خواص برنج یاد بگیرید، بیشتر از این غذای ساده قدردانی خواهید کرد.
رژیم غذایی مناسب، روماتیسم مفصلی یا آرتریت روماتوئید (RA) را درمان نمی‌کند، اما انتخاب‌های غذایی مناسب می‌توانند به کنترل التهاب در بدن، تامین مواد مغذی مورد نیاز و حفظ وزن سالم کمک کند. حفظ وزن سالم در روماتیسم اهمیت دارد زیرا وزن اضافی بر روی مفاصل دردناک فشار می‌آورد و می‌تواند اثر برخی از داروها را کم کند. علاوه بر این، چربی بدن پروتئین‌هایی به نام سیتوکین تولید می‌کند که باعث تحریک التهاب می‌شود. مطالعات نشان می‌دهد که رژیم غذایی مدیترانه‌ای، با میوه‌ها و سبزیجات فراوان، غلات کامل و چربی‌های سالم، انتخاب خوبی برای افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید است. در این مقاله، نگاهی به برخی از غذاهایی که در صورت ابتلا به روماتیسم باید بخورید، می‌اندازیم.
برخی از مواد غذایی وجود دارند که می‌توانند به چاقی صورت کمک کنند. البته باید توجه داشت که مصرف کالری بیشتر برای چاقی صورت، در واقع موجب افزایش وزن در کل بدن شما خواهد شد و ماده غذایی به خصوصی که تنها باعث چاقی صورت شود، وجود ندارد. در ادامه برخی از مواد غذایی که باعث چاقی صورت شده و می‌توانید در وعده صبحانه آن‌ها را مصرف کنید، به شما معرفی می‌کنیم.
اسهال یک عارضه گوارشی است که باعث اجابت مزاج شل و آبکی می‌شود و معمولا کمتر از چند هفته طول می‌کشد. اگرچه اسهال اغلب خود به خود از بین می‌رود، چندین راه درمان خانگی اسهال وجود دارد که می‌توانند علائم را کاهش داده و بهبودی را تسریع کنند. در این مقاله، به تشریح این راه‌ها می‌پردازیم.
دانه چیا یکی از مواد بسیار مغذی است که خواص و فواید زیادی برای بدن دارد و افراد برای بهره مندی از فواید آن می‌توانند به روش‌های گوناگون این ماده مغذی را مصرف کنند. با این حال این ماده می‌تواند گاهی عوارضی به همراه داشته باشد و این عوارض ممکن است برای افراد گوناگون مشکل به وجود بیاورد. در ادامه این مقاله به این سوال پاسخ می‌دهیم که دانه چیا برای چه کسانی مضر است و سپس جایگزین این دانه را نیز برای این افراد بررسی خواهیم کرد.
اگر دیابت دارید، پیروی از یک رژیم غذایی سالم ضروری است و می‌تواند به شما در کنترل قند خون کمک کند. میوه‌های تازه می‌توانند بخشی از یک رژیم غذایی مغذی و مناسب دیابت باشند. اما به دلیل اطلاعات نادرست موجود، برخی از افراد مبتلا به دیابت فکر می‌کنند که باید از مصرف میوه اجتناب کنند، زیرا بیشتر میوه‌ها سرشار از کربوهیدرات و قند طبیعی هستند. با این حال، تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که افراد مبتلا به دیابت می‌توانند به طور منظم از میوه لذت ببرند و برخی میوه‌ها حتی می‌توانند به کاهش سطح قند خون کمک کنند. در ادامه، میوه‌هایی را که قند خون را پایین می‌آورند، به شما معرفی می‌کنیم.
دانه چیا (Chia Seeds) یکی از گیاهان بومی آمریکای مرکزی و جنوبی است که از زمان‌های قدیم توسط افراد مختلف به عنوان یکی از منابع غذایی مهم مورد استفاده قرار می‌گرفت. این دانه‌های ریز و سیاه‌رنگ دارای خواص غذایی و درمانی فراوانی هستند که در سال‌های اخیر توجه زیادی را به خود جلب کرده‌اند. در این مقاله به بررسی کامل ارزش غذایی این دانه و فواید آن می‌پردازیم.
هر کس هر از گاهی لحظات فراموشی را تجربه می‌کند، به خصوص زمانی که زندگی شلوغ و سخت‌گیر می‌شود. اگرچه این اتفاق می‌تواند کاملا طبیعی باشد، داشتن حافظه ضعیف هم ناامیدکننده است. ژنتیک در از دست دادن حافظه به ویژه در شرایط عصبی جدی مانند بیماری آلزایمر، نقش دارد. با این حال، تحقیقات نشان داده است که رژیم غذایی و سبک زندگی نیز تاثیر زیادی بر حافظه دارند. شما می‌توانید حافظه خود را با رژیم غذایی، مکمل‌ها و خواب کافی تقویت کنید. در اینجا 7 راه برای بهبود حافظه به طور طبیعی را برای شما آورده‌ایم.
نمک صورتی هیمالیا نوعی نمک است که به طور طبیعی به رنگ صورتی بوده و در نزدیکی هیمالیا در پاکستان استخراج می‌شود. بسیاری از مردم ادعا می‌کنند که این نمک مملو از مواد معدنی است و فواید سلامتی باورنکردنی دارد و به این دلایل، نمک صورتی هیمالیا را اغلب، سالم‌تر از نمک معمولی می‌دانند. در حال حاضر هیچ مدرک علمی ‌وجود ندارد که نشان دهد نمک صورتی هیمالیا خواص بیشتری نسبت به نمک معمولی دارد. جایگزینی نمک خوراکی دانه ریز با کریستال‌های نمک صورتی هیمالیا ممکن است به کاهش مصرف سدیم کمک کند، اما مانند هر نمک دیگری حتما از آن در حد اعتدال استفاده نمایید.