مصاحبه با دکتر رضا منتظر پزشک محقق در طب ایرانی

5/5 - (1 امتیاز)
فهرست مطالب

بیماری های فصل بهار

در این نوشته از منظر طب سنتی و ایرانی به شما دلیل اصلی بروز بیماری در فصل بهار را خواهم گفت. جالبه بدونید بهار یکی از زیباترین فصول بوده و به دلیل آب و هوای معتدلی که داره بدن رو در بهترین شرایط قرار می ده چرا که نه بسیار سرد، نه بسیار گرم و نه خشک و مرطوبه، پس چرا باز هم برخی از افراد دچار بیماری می شوند؟

دلیلش سپری کردن فصل  زمستونه زیرا تمامی فضولات و سموم از فصل سرما در بدن تجمع یافته و در بهار موجب بروز بیماری ها می شه، و چون این مواد نمی تونن به طور کامل از بدن خارج شون، گاها امراضی را سبب می شن.

پس….

تا می تونید از غذاهای تولید کننده خون مانند انواع کباب ها، حلیم، شیرینی جات و شیره انگور پرهیز کنید

و همینطور مصرف غذاهای با مزاج گرم، تلخ و شور را کاهش دهید.

و اما در عوض تا می تونین…..

از غذاهای پرحجم و کم انرژی مانند انواع آش و سوپ ها که از سبزیجات و حبوبات با مزاج سرد و معتدل تهیه شده باشه مثل آش جو، آش ماست، آش بورانی و آش دوغ

و البته نوشیدنی های با مزاج مایل به سرد آب زرشک، شربت نارنج، شربت غوره و شربت آبلیمو استفاده نمایید.

نظر و دیدگاه طبیبان سنتی…..

پزشکان در این عرصه معتقدند هر فصلی رژیم غذایی خاص خودش رو داره و انسان بایستی سازگار با فصل ها قدم برداره، به عبارتی در فصل بهار برای رهایی از سموم و فضولات به جا مونده از زمستون بهتره که برای پاکسازی، از حجامت، فصد، قی و اسهال نیز بهره ببرید.

تصویر مليحه عربخاني
مليحه عربخاني
حرمت قلم را پاس می‌دارم و در حوزه سلامت، تغذیه و پزشکی، مطالبی را به نگارش درمی‌آورم که مطابق با آخرین یافته‌‎های علم روز دنیا باشد تا مخاطبینی همیشگی داشته باشیم.
بحث و تبادل نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *