آیا قرص هیرویت موجب تغییر رنگ ادرار می شود ؟

3.4/5 - (5 امتیاز)
هیرویت و رنگ ادرار
فهرست مطالب

کپسول هیرویت محصول شرکت هلث اید انگلستان در میان مکمل‌های پوست، مو و ناخن یکی از نام‌آشناترین محصولاتی است که تاکنون بسیاری از افراد را برای همیشه از دست ریزش مو نجات داده است. ترکیبی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و اسیدهای آمینه به طور دقیق در این فرآورده بی‌نظیر در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند تا همه نیاز افراد به مواد مغذی را برای حفظ سلامت پوست و مو فراهم آورند. در مورد مصرف و عوارض مکمل‌های معروف و محبوب همواره سوالات بسیاری از سوی مصرف‌کنندگان مطرح می‌شود. یکی از پرسش‌ها در مورد قرص هیرویت این است که آیا این مکمل موجب تغییر رنگ ادرار می‌شود؟ برای اینکه در مورد قرص هیرویت و رنگ ادرار اطلاعات بیشتری کسب کنید، پیشنهاد می‌کنیم که تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

در ابتدا به مزایای کپسول هیرویت اشاره‌ای کوتاه می‌کنیم. این مزایا آنقدر چشمگیر هستند که هر فردی که درگیر مشکلات مو و پوست باشد، با خواندن آنها جهت بهبود مشکل خود ترغیب به خرید قرص هیرویت از داروخانه خواهد شد.

مزایای قرص هیرویت

یکی از موثرترین محصولاتی که به منظور توقف ریزش مو و تحریک رویش مجدد موها می‌توانید به آن اطمینان کنید، کپسول هیرویت است. این کپسول به طور کاملا تخصصی به منظور حفظ سلامت مو فرموله شده است اما مزایای قابل توجه دیگری نیز دارد که بهتر است با آنها نیز آشنا شوید:

  • ارتقاء سلامت عمومی و تقویت سیستم ایمنی بدن به واسطه داشتن ویتامین‌ها و مواد معدنی
  • کمک به درمان و کاهش ریزش مو پس از مصرف داروها یا گذراندن دوره‌های استرس
  • تغذیه کامل فولیکول مو جهت تقویت رشد و افزایش درخشندگی موها
  • فاقد هرگونه رنگ مصنوعی، طعم دهنده و ماده نگهدارنده
  • مناسب برای بیماران مبتلا به سلیاک و عدم تحمل لاکتوز
  • افزایش ضخامت تارهای مو و بهبود نازکی موها
  • مناسب هم برای آقایان و هم برای خانم‌ها
  • کمک به تسریع بهبود زخم‌های پوستی

خرید قرص هیرویت

کلیه افراد بالای 16 سال که با مشکل ریزش مو مواجه هستند یا راغبند که موهایی پرپشت‌تر، سالم‌تر و زیباتر داشته باشند، می‌توانند روزانه یک‌بار از کپسول Hair-Vit استفاده نمایند. بر اساس توصیه شرکت سازنده، بهتر است این مکمل در کنار وعده صبحانه مورد مصرف قرار گیرد تا اثرگذاری و جذب بهتری در بدن داشته باشد.

قرص هیرویت و رنگ ادرار

بسیاری از افرادی که از هیرویت استفاده می‌کنند، در همان روزهای نخست مصرف متوجه می‌شوند که رنگ ادرار آنها تغییر کرده و گاه پررنگ‌تر از همیشه به نظر می‌رسد. بدیهی است که در صورت عدم آگاهی در مورد علت این عارضه نگرانی‌هایی به وجود می‌آید. البته تغییر رنگ ادرار بر اثر مصرف قرص هیرویت برای همه افراد پیش نمی‌آید و برخی از مصرف‌کنندگان هرگز چنین تجربه‌ای را ندارند. باید به این مسئله صحه بگذاریم که رابطه‌ای مستقیم بین قرص هیرویت و رنگ ادرار به واسطه ترکیبات موجود در آن وجود دارد. برخی از مواد تشکیل‌دهنده این کپسول موجب تغییر رنگ ادرار می‌شوند. اما کدام ترکیبات؟

ویتامین های تاثیرگذار روی رنگ ادرار

در قرص هیرویت ترکیبی از ویتامین‌های گروه B دیده می‌شود. این گروه از ویتامین‌ها محلول در آب بوده و معمولا اگر کمی بیشتر از حد معمول نیز از آنها استفاده شود، مشکلی به وجود نمی‌آید زیرا به راحتی از طریق ادرار دفع می‌شوند. برخی از ویتامین‌های موجود در ویتامین‌های گروه B به طور مستقیم روی رنگ ادرار تغییر ایجاد می‌کنند. این ویتامین‌ها شامل این موارد می‌شوند:

ویتامین B2: نام دیگر این ویتامین ریبوفلاوین است. ویتامین B2 در حالت طبیعی رنگ زرد دارد و این رنگ ناشی از وجود حلقه فلاوینی موجود در ساختمان آن است. همانند دیگر ویتامین‌های گروه ب این ویتامین نیز در بدن ذخیره نمی‌شود و مازاد آن هنگام دفع شدن از طریق ادرار، رنگ ادرار را تغییر می‌دهد.

ویتامین ب

ویتامین B12: نام دیگر این ویتامین کوبامالین است و یک ساختار کریستالی قرمز رنگ دارد از این رو این ویتامین را به نام ویتامین سرخ یا قرمز می‌شناسند. ویتامین B12 نیز یکی از ترکیبات موجود در قرص هیرویت است که می‌تواند رنگ ادرار را کمی تیره‌تر از همیشه نماید.

همچنین دیگر ویتامین‌های گروه B نیز می‌توانند در تغییر رنگ ادرار تاثیرگذار باشند. به جز ویتامین‌های B، زینک، آهن، کولین، مخمر، ال سیستئین و متیونین نیز از عمده‌ترین ترکیبات موجود در هیرویت هستند که البته در تغییر رنگ ادرار نقشی ندارد.

آیا تغییر رنگ ادرار با مصرف هیرویت نگران کننده است ؟

رابطه قرص هیرویت و رنگ ادرار را بررسی کردیم و با توجه به مطالب فوق، باید بگوییم که اصلا لازم نیست نگران تغییر رنگ ادرار خود بر اثر مصرف هیرویت یا دیگر مکمل‌های حاوی ویتامین B باشید. بهتر است در زمان مصرف این نوع مکمل‌ها روزانه مقدار آب بیشتری بنوشید تا از غلظت ادرار کاسته شده و رنگ آن زرد پررنگ به نظر نرسد. اما در هر صورت هیچ جایی برای نگرانی وجود ندارد و این مسئله کاملا طبیعی است که ویتامین‌های گروه ب به هنگام دفع از طریق ادرار، رنگ متفاوتی را در ادرار ایجاد نمایند.

تغییر رنگ در ادرار

عوارض قرص هیرویت

همانند همه مکمل‌های غذایی، قرص هیرویت نیز می‌تواند عوارض جانبی را ایجاد نمایند که البته در موارد نادر رخ می‌دهند. برخی از عوارض قرص هیرویت به شرح زیر است:

  • مشکلات گوارشی نظیر دل‌درد
  • اسهال، استفراغ و حالت تهوع
  • واکنش‌های آلرژیک در صورت حساسیت به ترکیبات
  • سردرد

عوارض کپسول هیرویت تنها در صورتی رخ می‌دهد که این محصول بدون توجه به مقدار دوز توصیه شده مورد مصرف قرار گیرد. در غیر این صورت معمولا عوارض جانبی برای مصرف‌کنندگان پیش نخواهد آمد.

گفتار پایانی

چنانچه پرسش شما در مورد قرص هیرویت و رنگ ادرار بود، قطعا با خواندن این مطالب به پاسخی مناسب برای خود دست یافته‌اید و اکنون می‌دانید که این تغییر رنگ به واسطه ویتامین‌های B ایجاد شده و با افزایش نوشیدن آب می‌توان به رفع آن کمک کرد. پس اگر همزمان با مصرف هیرویت مشاهده کردید که رنگ ادرار شما زرد فسفری شده است، اصلا نگران نباشید و همچنان به مصرف خود ادامه دهید. با یک یا چند دوره مصرف این قرص می‌توانید شاهد توقف ریزش موی خود بوده و رشد موهای جدید را با ضخامت و سلامت بیشتر تجربه نمایید. آیا شما تاکنون از هیرویت استفاده کرده‌اید؟ چه مزایا و احیانا عوارضی برای شما داشته است؟

 

دسته بندی: سلامت مو
تصویر نویسنده مثبت سبز
نویسنده مثبت سبز
همیشه از به روز بودن و آپدیت کردن دانسته‌های پزشکی لذت می‌بردم، برای همین با مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز همکاری می‌کنم تا در مورد مسائل پزشکی و سلامت محور مطالعه کنم و آنها را به زبانی ساده برای شما جهت داشتن زندگی سالم‌تر به نگارش دربیاورم.
بحث و تبادل نظر

51 دیدگاه

    Nasym

    سلام
    من از وقتی قرص هیر ویت و مصرف میکنم تکرر ادرار و تغیر رنگ ادرار و دارم آیا مصرفش و قطع کنم ؟
    و اینکه چه زمانی از روز باید این قرص مصرف شع

    0
    0
      دکتر مریم حق نژاد

      همراه محترم
      سلام
      بهترین تایم مصرف این مکمل همرا وعده ناهار یا صبحانه است. در صورت تداوم مشکل تکرر ادرار و ایجاد سوزش ادرار، مصرف را قطع فرمایید.
      متشکرم

      0
      0
    نیما

    سلام آیا قرص هرویت یا زینک باعث تکرر ادار هم می‌شود؟!!

    0
    0
      دکتر مریم حق نژاد

      همراه محترم
      سلام
      تکرر ادرار از عوارض شایع مصرف هیرویت نیست.
      متشکرم

      0
      1
    علی

    من بعد از خوردن دچار تکرر ادرار شدم و انگار فشار روی کلیه و مثانه م هست آیا طبیعیه؟

    0
    0
      دکتر مریم حق نژاد

      همراه محترم
      سلام
      در صورت تداوم این مشکلات، مصرف مکمل را قطع کنید.
      متشکرم

      0
      0
    نجما

    سلام من روز هشتمیه که دارم از این قرص استفاده میکنم و امروز رنگ ادارم قرمز شده و نگرانم که مبادا مشکلی پیش بیاد،سوالم اینه که من مصرف قرص رو ادامه بدم یا قطعش کنم؟ :'(

    0
    0
      مجله مثبت سبز

      سلام دوست عزیز
      می توانید مصرف قطع کنید و بعد از بررسی در صورت تایید پزشک مجدد استفاده کنید .

      0
      0
    سارا

    این قرص باعث ادرار خونی هم میشود؟

    0
    0
      مجله مثبت سبز

      سلام دوست عزیز
      خیر تاکنون این عوارض گزارش نشده است .

      0
      0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *