آرامش درمان و زیبایی دندان با دندانپزشکی با بیهوشی

امتیاز دهید
دندانپزشکی با بیهوشی
فهرست مطالب

دندانپزشکی با بیهوشی یکی از روش های فوق العاده برای درمان مشکلات دهان و دندان می باشد که تحت بیهوشی انجام می شود و این مورد می تواند برای افرادی که از انجام کارهای دندانپزشکی ترس و دلهره دارند، انتخاب مناسبی باشد. دندانپزشکی با بیهوشی برای کودکان کم سن و سال، کودکان مبتلا به بیماری اوتیسم، افراد دچار معلولیت و به طور کلی افرادی که بنا به دلایل مختلفی نمی توانند با دندانپزشک همکاری کنند، به کار برده می شود.

انواع بیهوشی دندانپزشکی

معمولا بیهوشی ها به سه دسته بی حسی موضعی، بیهوشی عمومی و بیهوشی آرام بخش تقسیم می شوند که دندانپزشک با توجه به شرایط بیمار یکی از انواع این روش ها را انتخاب می کند.

بیهوشی با استفاده از بی حسی موضعی

در بی حسی موضعی از آمپول های تزریقی، اسپری و یا پمادهای مخصوص استفاده می شود. در این روش بیمار کاملا هوشیار می باشد و توانایی برقراری ارتباط با اطرافیان خود را دارد.

بیهوشی عمومی

در بیهوشی عمومی، بیمار هوشیاری خود را کامل از دست می دهد و به عبارتی به خواب عمیق می رود. بیهوشی عمومی معمولا برای درمان های پیچیده و طولانی مدت همچون کشیدن و جراحی دندان عقل، کاشت ایمپلنت و به طور کلی جراحی های پیچیده دهان و دندان مورد استفاده قرار میگیرد. این روش برای افرادی که ناتوانی رشدی دارند، افرادی که بدنشان در مقابل آرامبخش واکنش مثبتی نشان نمی دهد، کودکانی که نمی توانند با دندانپزشک همکاری کنند و افرادی که اضطراب و ترس غیر قابل کنترلی دارند مناسب است.

بیهوشی با استفاده از آرامبخش

بیهوشی با استفاده از آرامبخش نیز به چند دسته تقسیم می شود که هر یک از آنها متناسب با شرایط بیمار توسط متخصص بیهوشی و دندانپزشک مشخص می گردد. از انواع آرامبخش ها می توان به آرامبخش های خوراکی و آرامبخش اکسید نیتروژن اشاره کرد. در روش های بیهوشی با استفاده از آرامبخش بیمار از نظر جسمی در حالت هوشیاری کامل است اما از روند درمان دندان بی اطلاع است.

ایمپلنت فوری

در بسیاری از مواقع ممکن است افراد بر اثر عوامل مختلفی همچون تصادف، تعدادی از دندان های خود را از دست بدهند. که این موضوع اصلا جای نگرانی ندارد. زیرا ایمپلنت یک جایگزین مناسب برای دندان های از دست رفته می باشد و به خوبی می تواند نواحی خالی از دندان را پر کند. پایه های ایمپلنت مانند ریشه دندان داخل لثه بیمار نصب می شوند و تاج دندان نیز بر روی این پایه ها قرار می گیرد. برخی از افراد وقت و زمان کافی برای ایمپلنت دندان را ندارند. این دسته از افراد می توانند از ایمپلنت فوری استفاده کنند. در روش ایمپلنت فوری تمامی مراحل ایمپلنت دندان در یک جلسه انجام می شود و بیمار می تواند در مدت زمان کوتاهی زیبایی لبخند خود را به دست آورد.

 ایمپلنت فوری

تفاوت ایمپلنت فوری با ایمپلنت معمولی

از آنجای که ایمپلنت فوری بلافاصله پس از کشیدن دندان انجام می شود، می تواند باعث حفظ بافت های لثه شود. این موضوع در حالی است که ایمپلنت های معمولی 5 تا 6 ماه پس از کشیدن دندان بر روی لثه نصب می شوند که این مورد می تواند بافت های لثه را از حالت طبیعی خارج کند. برای انجام ایمپلنت فوری شرایط خاصی همچون تراکم استخوان فک مدنظر است. از دیگر تفاوت های ایمپلنت فوری با ایمپلنت معمولی می توان به هزینه بیشتر ایمپلنت فوری اشاره کرد.

شرایط لازم برای انجام ایمپلنت فوری

افرادی که شرایط زیر را دارند می توانند از روش ایمپلنت فوری استفاده کنند.

  • سلامت کامل دهان و لثه
  • تراکم، طول و عرض کافی استخوان فک در محل کاشت
  • عدم وجود بیماری های زمینه ای
  • عدم دندان قورچه های شدید
  • عدم استعمال دخانیات

جراحی لثه چیست؟

بیماری های مربوط به لثه اگر در زمان مناسب تشخیص داده شوند به راحتی قابل درمان می باشند. جراحی لثه به صورت سرپایی و در مطب دندانپزشک انجام می شود. این جراحی معمولا زمانی صورت می گیرد که عفونت و یا پریودنتیت در لثه بیمار مشاهده شود. مصرف برخی از داروها، وجود کیست و یا تومور، تجمع پلاک و باکتری در اطراف لثه و عفونت های شدید از مهمترین و اصلی ترین عواملی می باشند که به جراحی لثه منجر می شوند.

 جراحی لثه

انواع جراحی لثه

انواع مختلفی از جراحی های لثه وجود دارند که از رایج ترین آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

جراحی بازسازی لثه

در این روش از جراحی لثه، دندانپزشک برشی در سطح لثه ایجاد می کند تا بتواند باکتری ها و آلودگی های موجود در آن قسمت را بردارد. سپس با استفاده از پیوند استخوان و پروتئین های تحریک کننده به بازسازی بافت لثه می پردازد.

جراحی افزایش طول تاج دندان

جراحی افزایش طول تاج دندان به منظور اصلاح طرح لبخند انجام می شود. این روش برای افرادی مورد استفاده قرار می گیرد که لثه های بلند و دندان های کوتاهی دارند.

جراحی خارج کردن تومور و کیست از لثه

در برخی مواقع ممکن است تومور و یا کیست هایی در لثه بیمار مشاهده شود که در چنین مواقعی جراحی لثه به منظور خارج کردن تومور و کیست انجام می شود.

جراحی لثه به منظور نصب ایمپلنت

ایمپلنت یکی از روش های رایج برای درمان بی دندانی می باشد که این روش نیاز به جراحی لثه دارد.

خدمات دندانپزشکی در کلینیک لبخند سپید

انتخاب کلینیک و دندانپزشکی که بتواند جراحی ها و درمان های دهان و دندان شما را به خوبی انجام دهد از اهمیت ویژه ای برخوردار است. زیرا دندان یکی از قسمت های حیاتی بدن می باشد که بر روی زیبایی نیز تاثیرات مثبتی دارد. اگر به دنبال یک کلینیک تخصصی برای درمان بیماری های دهان و دندان خود هستید، کلینیک لبخند سپید را به شما پیشنهاد می کنیم. در این کلینیک تمامی خدمات دندانپزشکی اعم از جراحی لثه، دندانپزشکی با بیهوشی، ایمپلنت دندان، لمینت دندان و… انجام می شود.

دسته بندی: مقالات گوناگون
تصویر نویسنده مثبت سبز
نویسنده مثبت سبز
همیشه از به روز بودن و آپدیت کردن دانسته‌های پزشکی لذت می‌بردم، برای همین با مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز همکاری می‌کنم تا در مورد مسائل پزشکی و سلامت محور مطالعه کنم و آنها را به زبانی ساده برای شما جهت داشتن زندگی سالم‌تر به نگارش دربیاورم.
بحث و تبادل نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *