تغذیه

تعداد مقالات: 79
تا به حال برای شما پیش آمده است که در یک وضعیت تنشی شدید قرار بگیرید و ناگهان به خودتان بیایید ببینید مقدار غیر قابل باوری غذا و تنقلات مختلف خورده‌اید؟ این حالت ممکن است نشانه‌ای از یک اختلال باشد که به آن پرخوری عصبی می‌گویند. در این مطلب قرار است به بررسی تعریف این اختلال، علائم و نشانه‌های آن، دلیلی که می‌تواند آن را ایجاد کند و راهکارهای درمان آن بپردازیم.
احتمالا در پروسه کاهش وزن هستید و با دیدن عنوان مطلب، تصمیم گرفته‌اید فهرستی از غذاهای با کالری پایین تهیه کنید تا بتوانید این مسیر را تا انتها و به دور از چالش “انتخاب غذای مناسب برای کاهش وزن” سپری کنید. در این مطلب قرار است مواد غذایی را به شما معرفی کنیم که دارای میزان کالری پایینی در میان باقی غذاها هستند و فارغ از کم کالری بودن، بسیار برای بدن مفید هستند. پیش از شروع بحث، بهتر است این نکته را به خاطر بسپارید که تنها انتخاب یک گزینه کم کالری، تضمین تحقق کاهش وزن نیست؛ بهتر است تعادل را در میزان مصرف هر نوع ماده غذایی رعایت کنید و این پارامتر را نیز در کنار انتخاب یک غذای مناسب، ملاک قرار دهید.
اگر گیاه‌خوار هستید یا جزو افرادی هستید که علاقه دارید در هفته از غذاهای گیاهی هم استفاده کنید تا سالم و شاداب‌تر باشید، این مطلب برای شماست. زیرا ما 7 دستور غذای گیاهی خوشمزه را، از طرز تهیه یک اسپاگتی خاص گرفته تا یک کاسه هوموس فوق العاده سالم، اینجا به شما معرفی می‌کنیم.
این روزها رژیم‌های مبتنی بر “حذف کربوهیدرات” در رسانه‌های اجتماعی جنجال‌های زیادی به پا کرده است و موافقان و مخالفان خود را دارد؛ اما ما قرار نیست در هیچ کدام از این دو دسته قرار بگیریم و تنها قصد داریم یک راه حل میانه در این خصوص به شما ارائه دهیم؛ چرا که همیشه تعادل، بهترین انتخاب است. کاهش وزن و لاغری راه‌های بسیار گوناگونی دارد و تنها “حذف قند” چاره کار نیست. ما در این مطلب منابع قند طبیعی و کربوهیدرات‌های مفیدی را به شما معرفی می‌کنیم که استفاده از آن‌ها در رژیم غذایی، می‌تواند به پروسه کاهش وزن شما بسیار کمک کند.
همانطور که غذاهایی وجود دارند که می‌توانند به بهبود علائم بیماری روماتیسم یا آرتریت روماتوئید کمک کنند، غذاهایی نیز وجود دارند که می‌توانند آن‌ها را بدتر کنند. برخی از این غذاها می‌توانند التهاب را در بدن افزایش دهند. بسیاری از آن‌ها نیز دارای چربی، قند و نمک زیادی هستند که می‌تواند مدیریت وزن و حفظ سلامت قلب را دشوارتر کند. در این مقاله، غذاهای مضر برای روماتیسم را بررسی می‌کنیم.
رژیم غذایی مناسب، روماتیسم مفصلی یا آرتریت روماتوئید (RA) را درمان نمی‌کند، اما انتخاب‌های غذایی مناسب می‌توانند به کنترل التهاب در بدن، تامین مواد مغذی مورد نیاز و حفظ وزن سالم کمک کند. حفظ وزن سالم در روماتیسم اهمیت دارد زیرا وزن اضافی بر روی مفاصل دردناک فشار می‌آورد و می‌تواند اثر برخی از داروها را کم کند. علاوه بر این، چربی بدن پروتئین‌هایی به نام سیتوکین تولید می‌کند که باعث تحریک التهاب می‌شود. مطالعات نشان می‌دهد که رژیم غذایی مدیترانه‌ای، با میوه‌ها و سبزیجات فراوان، غلات کامل و چربی‌های سالم، انتخاب خوبی برای افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید است. در این مقاله، نگاهی به برخی از غذاهایی که در صورت ابتلا به روماتیسم باید بخورید، می‌اندازیم.
دانه چیا یکی از مواد بسیار مغذی است که خواص و فواید زیادی برای بدن دارد و افراد برای بهره مندی از فواید آن می‌توانند به روش‌های گوناگون این ماده مغذی را مصرف کنند. با این حال این ماده می‌تواند گاهی عوارضی به همراه داشته باشد و این عوارض ممکن است برای افراد گوناگون مشکل به وجود بیاورد. در ادامه این مقاله به این سوال پاسخ می‌دهیم که دانه چیا برای چه کسانی مضر است و سپس جایگزین این دانه را نیز برای این افراد بررسی خواهیم کرد.
دانه چیا (Chia Seeds) یکی از گیاهان بومی آمریکای مرکزی و جنوبی است که از زمان‌های قدیم توسط افراد مختلف به عنوان یکی از منابع غذایی مهم مورد استفاده قرار می‌گرفت. این دانه‌های ریز و سیاه‌رنگ دارای خواص غذایی و درمانی فراوانی هستند که در سال‌های اخیر توجه زیادی را به خود جلب کرده‌اند. در این مقاله به بررسی کامل ارزش غذایی این دانه و فواید آن می‌پردازیم.
از نمک سفید معمولی روی میز آشپزخانه خود خسته شده‌اید و نیاز به یک تغییر رنگی دارید؟ به نمک آبی ایرانی سلام کنید! با گنجاندن نمک آبی در وعده‌های غذایی، گویی به حس چشایی خود سفری به آبگرم‌های مجلل هدیه داده‌اید. نمک آبی همان نمک خوراکی است که به دلیل وجود مواد معدنی خاص مانند سیلویت، آهن، کلسیم و پتاسیم و شرایط محیطی خاص مانند رطوبت و فشار، این رنگ زیبا را به خود می‌گیرد. رنگ آبی کریستال‌های این نوع نمک، کاملا طبیعی است. بیایید با نمک آبی و خواص آن بیشتر آشنا شویم.
قهوه یکی از نوشیدنی‌های بسیار محبوب در بین مردم است که می‌تواند در روز‌های سخت کاری خستگی را از شما دور کند و انرژی مورد نیاز شما را تامین کنید. قهوه مدل‌های مختلفی دارد که شما می‌توانید با توجه به ذائقه خود یک مدل قهوه درست کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببریسد. یکی از انواع قهوه، قهوه ترک است. قهوه ترک یکی از قدیمی‌ترین و محبوب‌ترین روش‌های تهیه قهوه در جهان است. در این مقاله، طرز تهیه قهوه ترک را به‌طور کامل و مرحله به مرحله توضیح خواهیم داد.
چاقی به عنوان یک اختلال متابولیک پیچیده در سراسر جهان به اپیدمی تبدیل شده است که عوارض زیادی را به همراه دارد. سبوس برنج یک محصول مغذی از فرآیند آسیاب برنج است. آسیا بالاترین میزان تولید برنج جهان (90 درصد تولید برنج جهان) را دارد. بنابراین، سبوس برنج در کشورهای آسیایی ارزان است. علاوه بر این، ارزش غذایی بالای سبوس برنج، پتانسیل آن را به عنوان یک مکمل غذایی برای ارتقای سلامتی از جمله بهبود عملکرد مغز، کاهش فشار خون، و تنظیم ترشح پانکراس نشان می‌دهد.
هیچ کس دقیقا نمی‌داند که چگونه و چه زمانی قهوه کشف شده است، اگرچه افسانه‌های زیادی در مورد منشا آن وجود دارد. ما معتقدیم که قهوه چیزی بیش از یک نوشیدنی است: یک فرهنگ، یک اقتصاد، یک هنر، یک علم و یک علاقه است. برای ‌‌اینکه بهتر بدانید قهوه چیست و چه تاریخچه‌‌ای دارد همراه ما باشید.