کبد

تعداد مقالات: 44
صبح‌ها که جلوی آینه می‌ایستید، آیا تا به حال با خودت فکر کرده‌اید که چرا پوست شما بی‌روح شده است؟ چرا زیر چشم‌های شما تیرگی افتاده یا ناگهان گونه‌ شما لکه‌دار شده است؟ شاید برای این تغییرات دنبال دلیل در لوازم آرایشتان گشته باشید، یا فکر کرده باشید مقصر بی‌خوابی و استرس است. اما گاهی، دلیل این تغییرات دقیقاً جایی پنهان شده است که کمتر به آن فکر می‌کنیم. کبد چرب یکی از شایع‌ترین بیماری‌های خاموش عصر ماست. اغلب بی‌صدا پیش می‌رود، بی‌آن‌که در مراحل اولیه علامت مشخصی بدهد. اما بدن ما، خصوصاً چهره‌ ما، بلد است زودتر از هر آزمایشی نشانه‌هایی به ما نشان دهد؛ اگر بلد باشیم دقیق‌تر نگاه کنیم. در ادامه، با هم نشانه‌هایی را مرور می‌کنیم که ممکن است روی چهره ظاهر شوند و بی‌سر و صدا از وجود اختلال در عملکرد کبد، به‌ویژه کبد چرب، خبر دهند.
تا حالا شده بی‌دلیل احساس خستگی کنید؟ یا بعد از غذا نفخ کلافه‌تون کند؟ شاید فکر کنید فقط یک مشکل گوارشی است اما گاهی بدن دارد یه چیز مهم‌تر را نشان می‌دهد. کبد یکی از حیاتی‌ترین اعضای بدن است که بی‌سروصدا و بی‌ادعا، وظایف مهمی مثل پاک‌سازی سموم، سوخت‌وساز چربی‌ها و تنظیم قند خون رو انجام می‌دهد. اما وقتی چربی زیادی توی سلول‌های آن جمع شود، همه‌چیز به هم می‌ریزد. اینجاست که پای بیماری کبد چرب وسط میاد؛ بیماری‌ای که اولش بی‌صداست، اما کم‌کم با نشونه‌هایی خودش رو نشان می‌دهد. توی این مقاله قراره مهم‌ترین علائم کبد چرب رو بررسی کنیم تا بهتر بتوانیم وضعیت بدن خود را بشناسیم و به موقع اقدام کنیم.
کبد چرب، بیماری خاموشی است که می‌تواند منجر به عوارض جدی شود. اما آیا راه‌حلی طبیعی برای این مشکل وجود دارد؟ بسیاری از افراد به زردچوبه به عنوان یک درمان طبیعی برای کبد چرب نگاه می‌کنند. اما آیا این ادعاها واقعیت دارند؟ در این مقاله، به بررسی خواص زردچوبه برای کبد چرب می‌پردازیم.
اگر به دنبال راهی برای پاکسازی و بهبود سلامت کبد خود هستید، تا انتها با ما همراه باشید. در این مقاله، به بررسی این سوالات می‌پردازیم، کدام مواد غذایی کبد را پاکسازی و روند بهبود را سریع‌تر می‌کند؟ کدام مواد غذایی ویتامین‌های طبیعی دارند؟ بهترین ویتامین‌ها برای پاکسازی کبد چیست؟
آیا از خستگی مزمن، پوست کدر و مشکلات گوارشی رنج می‌برید؟ شاید وقت آن رسیده که به کبد و خون خود توجه بیشتری کنید! کبد، کارخانه‌ی تصفیه‌ی بدن، و خون، رودخانه‌ای حیاتی که مواد مغذی را به تمام سلول‌های بدن می‌رساند، هر دو نیاز به مراقبت دارند. در این مقاله، 7 روش ساده و موثر برای پاکسازی کبد و خون و بازگرداندن سلامتی و شادابی به زندگی‌تان را به شما معرفی خواهیم کرد.
آیا احساس می‌کنید کبدتان به پاکسازی نیاز دارد؟ شاید کبد، این کارخانه‌ی شگفت‌انگیز تصفیه‌ی بدن، به کمک شما نیاز داشته باشد. آیا می‌دانستید غذایی که می‌خورید، مستقیما بر سلامت کبدتان تاثیر می‌گذارد؟ با انتخاب‌های غذایی درست، می‌توانید کبدتان را تقویت کرده و عملکرد آن را بهبود ببخشید. در این مقاله، می‌خوانیم که برای پاکسازی کبد چه بخوریم.
اگرچه هیچ داروی تایید شده‌ای توسط سازمان غذا و دارو برای کبد چرب غیر الکلی وجود ندارد، برخی از راهکارهای درمانی ممکن است علائم آن را کاهش دهند. اصلاح رژیم غذایی و سبک زندگی، محدود کردن کالری دریافتی و افزایش فعالیت بدنی از راهکارهای درمانی پیشنهاد شده برای این بیماری هستند. آیا راه دیگری برای کمک به بهبود این بیماری وجود دارد؟
کبد یکی از مهم‌ترین اعضای بدن ما است که نقشی کلیدی در حفظ سلامت ایفا می‌کند. این ارگان وظیفه سم‌زدایی، تولید صفرا و فرآوری مواد غذایی را بر عهده دارد و به‌ عبارتی مانند یک تصفیه‌خانه بزرگ عمل می‌کند. اما آیا می‌دانستید که برخی عادات روزمره و انتخاب‌های غذایی نادرست می‌توانند به کبد آسیب جدی برسانند؟ در این مقاله، به بررسی عواملی می‌پردازیم که باید از آن‌ها دوری کنیم تا کبدی سالم و کارآمد داشته باشیم.
بیماری‌های کبدی یکی از مهم‌ترین مشکلات سلامتی در سراسر جهان است. در کشورهای توسعه یافته، پرخوری، عادات تغذیه‌ای غلط و سوء مصرف الکل عوامل اصلی بیماری کبدی و در آفریقا و آسیا، بیماری‌های عفونی، به خصوص ویروس‌ها و انگل‌ها عامل اصلی هستند. علاوه بر این، میزان مرگ و میر ناشی از بیماری‌های کبدی در سراسر جهان در حال افزایش است. در ادامه به بررسی یکی از راه‌های طبیعی برای بهبود اخلالات کبدی می‌پردازیم.
آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که اگر کبد از کار بیفتد، چه اتفاقی رخ خواهد داد؟ کبد، یکی از حیاتی‌ترین اندام‌های بدن است که نقش‌های بسیار مهمی را ایفا می‌کند. از تصفیه خون گرفته تا تولید پروتئین‌ها و ذخیره انرژی، همه و همه به کبد وابسته است. حال تصور کنید این اندام حیاتی به دلایلی از کار بیفتد. چه بلایی بر سر بدن ما خواهد آمد؟ در این مقاله، قصد داریم به بررسی عواقب ناشی از از کار افتادن کبد بپردازیم.
از آنجایی که کبد بزرگ‌ترین اندام داخلی بدن است، چندین عملکرد بدن را بر عهده دارد. کبد، ریزمغذی‌ها را متابولیزه می‌کند، بدن را سم‌زدایی می‌کند و صفرا تولید می‌کند؛ مایعی به رنگ زرد مایل به سبز که به هضم چربی‌ها کمک می‌کند. از همه مهم‌تر، کبد ذخیره ویتامین‌ها، تنظیم قند خون و کمک به عملکرد سیستم ایمنی را بر عهده دارد.
هپاتیت یکی از بیماری‌های بسیار جدی است که می‌تواند باعث بروز مشکلات بسیاری شود. این بیماری در چهار نوع مختلف است که با توجه به نوع آن شما می‌توانید درمان مناسبی را استفاده کنید. در ادامه با تفکیک انواع مختلف آن به بررسی بهترین روش‌های درمان هپاتیت می‌پردازیم.