تتراسایکلین

3/5 - (60 امتیاز)
یکی از پمادهای پرکاربردی که حتما اسم آن را شنیده‌اید، پماد تتراسایکلین است. این پماد خاصیت درمانی داشته و در موارد عفونت تجویز می‌شود. درمان سوختگی و جوش در بسیاری از موارد با تتراسایکلین صورت می‌گیرد. این پماد به شکل چشمی و موضعی عرضه می‌شود.
تایید شده توسط دکتر داروساز داروخانه مثبت سبز
تایید کننده:دکتر مریم نبوی فرد
تتراسایکلین
فهرست مطالب

تتراسایکلین نوعی آنتی بیوتیک است که جهت درمان بیماری‌ها با عفونت باکتریایی (مانند مصرف پماد تتراسایکلین برای عفونت سوراخ گوش) استفاده می‌شود و برای بیماری‌های ویروسی کاربرد ندارد. این دارو به شکل قرص 100 میلی‌گرم، کپسول 250 میلی‌گرم، پماد موضعی 3 درصد و پماد چشمی 1 درصد تولید می‌شود و بیشتر برای درمان جوش، آکنه و زخم حتی برخی زخم‌های معده قابل استفاده است. در این مقاله از مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز درباره پماد تتراسایکلین و موارد مصرف و عوارض آن صحبت می‌کنیم. پس ما را همراهی کنید.

اشکال دارویی تتراسایکلین

اشکال دارویی این دارو به شرح زیر است:

  • کپسول تتراسایکلین 250 میلی‌گرم
  • پماد تتراسایکلین موضعی 3 درصد
  • پماد تتراسایکلین چشمی 1 درصد

موارد مصرف پماد تتراسایکلین

همان‌طور که اشاره شد تتراساکلین نوعی آنتی بیوتیک است که به صورت قرص و پماد در داروخانه‌ها یافت می‌شود. معمولا نوع پمادی آن برای درمان عفونت‌های پوستی نظیر آکنه قابل استفاده است. البته برای درمان آکنه از پماد مکلوسیکلین به همراه مایع موضعی این دارو نیز استفاده می‌شود.

پماد تتراسایکلین در درمان آسیب‌های پوستی نظیر سوختگی، ختنه، جوش و در درمان زخم به منظور پیشگیری از عفونت‌ چرکی کاربرد دارد و نوع چشمی آن به درمان عفونت‌های سطحی چشم نظیر کشیدن بخیه و جراحی کمک می‌کند و در درمان تراخم نیز به عنوان داروی کمکی قابل استفاده است. لازم به ذکر است که شکل پمادی این دارو بدون نسخه در داروخانه به فروش می‌رسد. اما برای جلوگیری از عوارض احتمالی بهتر است این دارو با تجویز پزشک مصرف شود. در موارد سوختگی پوست، به جز این پماد از دیگر انواع پماد سوختگی هم می‌توانید استفاده نمایید.

موارد مصرف پماد تتراسایکلین

آثار فارماکولوژیک و مکانیسم اثر داروی Tetracycline

تتراسایکلین آنتی بیوتیکی است که بعد از انتقال به درون باکتری، به زیر واحد 30S ریبوزوم باکتری به صورت برگشت پذیر وصل شده و سنتز پروتئین توسط باکتری را مهار می‌کند. نیمه عمر این دارو 6 تا 12 ساعت است و دفع ادراری دارد.

مقدار مصرف پماد تتراساکلین

همان‌طور که اشاره شد این پماد در دو نوع موضعی و چشمی وجود دارد. نحوه استفاده از پماد چشمی به این شکل است که باید مقدار اندکی از آن را به مدت 1 الی 2 دقیقه در پلک قرار دهید و برای جلوگیری از آلودگی سر اپلیکاتور؛ سعی کنید با چشم تماسی نداشته باشد و بعد از مصرف نیز آن را با دستمال تمیز کنید. در ضمن قبل و بعد از مصرف حتما دست‌های خود را بشویید.

برای مصرف پماد موضعی نیز معمولا مقدار آن با تجویز پزشک و با توجه به سن بیمار و نوع بیماری تعیین می‌شود. اما نحوه استفاده از آن به این شکل است که ابتدا قسمت مورد نظر را با آب و صابون شسته و خشک کنید و بعد از آن در طول روز یک الی دو بار از آن بر روی محل مورد نظر بمالید.

زمان مصرف داروی تتراسایکلین

  • قرص تتراسایکلین برای بزرگسالان در دوز 250 میلی‌گرم هر 6 ساعت یکبار باید مورد استفاده قرار گیرد.
  • پماد تتراساکلین 1 یا 2 بار در روز روی موضع مورد نظر باید مالیده شود.
  • پماد چشمی تتراسایکلین را به صورت یک لایه نازک به طول 1 سانتیمتر هر 2 تا 4 ساعت داخل پلک باید مالیده شود.

پماد تتراسایکلین برای زخم کودکان

کودکان یکی از گروه‌هایی هستند که تجویز دارو برای آن‌ها از حساسیت خاصی برخوردار است. البته با توجه به آزمایشاتی که روی کودکان بالای 11 انجام شده است، استفاده از تتراسایکلین موضعی هیچ نوع عارضه جانبی برای آن‌ها نداشته است و احتمال این که داروهایی مانند کلورتتراسایکلین موضعی یا مکلوسیکلین در مقایسه با بزرگسالان عوارضی متفاوت داشته باشد، بسیار اندک است.

موارد احتیاط

به طور کلی قبل از استفاده از این دارو باید یک سری از موارد را در نظر داشت. این موارد عبارت‌اند از:

سابقه آلرژی

معمولا هنگام تجویز دارو، پزشک باید از حساسیت‌های دارویی شما با خبر باشد و هنگام خرید داروهای بدون نسخه نیز به برچسب آن حتما دقت کنید. حتی اگر نسبت به برخی مواد غذایی یا حیوانات نیز آلرژی دارید، باید پزشک یا متخصص بهداشت در جریان باشد.

افراد مسن

بسیاری از داروها وجود دارند که روی افراد مسن آزمایش نشده‌اند. تتراسایکلین موضعی نیز یکی از این داروها است و در مورد مصرف یا عدم مصرف آن اطلاعات دقیقی در دسترس نیست. امکان دارد این دارو روی افراد مسن عوارض نشان دهد و یا در تعدادی بی تاثیر باشد.

تداخل دارویی

برخی از داروها وجود دارند که نمی‌توان آن‌ها را با هم استفاده کرد. بنابراین اگر از دارو حتی داروهای بدون نسخه نیز استفاده می‌کنید، حتما به پزشک اطلاع دهید.

آیا استفاده از پماد موضعی تتراسایکلین به درمان آکنه کمک می‌کند؟

همان‌طور که اشاره شد تتراساکلین موضعی در درمان آکنه موثر است اما آن را درمان نمی‌کند و فقط به کنترل آن در طی مدت درمان کمک می‌کند. البته باید این نکته را در نظر داشت که این دارو حتی بعد از پاک شدن آکنه نیز باید استفاده شود. در صورتی که این پماد زودتر از زمان مقرر قطع شود، علائم بیماری دوباره خود را نشان خواهد داد. برای درمان جوش و آکنه بهتر است زیر نظر متخصص از کرم ضد جوش استفاده نمایید.

خواندن این مقاله را هم به شما پیشنهاد می‌دهیم: پماد زایلاپی برای زود انزالی و شب عروسی

موارد منع مصرف تتراسایکلین

این پماد در موارد زیر منع مصرف دارد:

  • افرادی که محتویات درون آن حساسیت دارند.
  • اشخاصی که اختلال کبدی دارند.
  • افرادی که بیش از حد در برابر اشعه ماورا بنفش خورشید قرار می‌گیرند.

عوارض جانبی تتراسایکلین (Tetracycline)

همان‌طور که می‌دانید هر دارویی در کنار فواید بیشمار، عوارضی نیز دارد. البته میزان عوارض دارو باید به مراتب کمتر از فواید آن باشد. اما زیاده‌روی در مصرف هر چیزی دارای عوارض خواهد بود. اگر دارویی مصرف طولانی مدت داشته باشد و یا مصرف آن به شکل عادت در آید با عوارض آن روبرو خواهیم شد.  مصرف داروی تتراسایکلین نیز عوارضی دارد که در زیر به آن‌ها اشاره می‌شود.

  • احساس سوزش
  • درد، قرمزی یا تورم
  • زرد شدن پوست
  • خشک یا پوسته پوسته شدن

لازم به ذکر است که استفاده از این دارو عوارض خاصی ندارد. اما ممکن است در برخی افراد این عوارض دیده شود. لذا در بیشتر موارد نیاز به مراجعه به پزشک نیست یا در صورت سازگاری بدن این عوارض به مرور از بین می‌روند. چنانچه عوارض این دارو شدت بیشتر و شکل آزاردهنده‌ای داشت باید با پزشک مشورت شود.

تداخل دارویی تتراسایکلین

همان‌طور که در بالا اشاره شد برخی از داروها را نمی‌توان به طور همزمان استفاده کرد و اصطلاحا تداخل دارویی به وجود می‌آید. داروی تتراسایکلین نیز با برخی داروها نظیر پورفیمر، متوکسالن، اسید آمینه وولولینیک، موضعی متیل آمینولولینات و موضعی اسید آمینه الولین قابل استفاده نیست. لذا توصیه می‌شود هنگام تجویز دارو پزشک خود را در جریان داروهایی که مصرف می‌کنید، قرار دهید.

توصیه‌های لازم برای مصرف تتراسایکلین موضعی :

  • معمولا هنگام استفاده از هر دارویی رعایت برخی نکات ضروری است. لذا در مصرف تتراسایکلین موضعی نیز باید به موارد توصیه شده دقت کرد. این موارد عبارت‌اند از:
  • قبل از استفاده از دارو موضع را با آب گرم و صابون بشویید و خشک کنید.
  • بهتر است بعد از شستن ناحیه آسیب دیده حدود 30 دقیقه صبر کنید. زیرا ممکن است الکل موجود در این دارو باعث سوزش یا تحریک این ناحیه شود.
  • این دارو جهت استفاده موضعی کاربرد دارد. پس از چشم، بینی، دهان و سایر غشاها آن را دور نگه دارید.
  • در زمان استفاده از داروی تتراساکلین در معرض نور خورشید قرار نگیرید.
  • اگر بعد از 2 هفته عفونت‌های پوستی از بین نرفت یا بدتر شد حتما به پزشک مراجعه کنید.

نحوه مصرف تتراسایکلین (Tetracycline) در دوران بارداری و شیردهی

بارداری

استفاده از دارو در دوران بارداری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. البته در مورد استفاده از تتراسایکلین موضعی آزمایشاتی بر روی برخی حیوانات انجام شد که با عارضه خاصی هنگام تولد نوزاد همراه نبوده است. اما در مورد انسان این دارو در نیمه دوم بارداری قابل استفاده نیست.

شیردهی

معمولا در دوران شیردهی اکثر داروها به شیر مادر منتقل می‌شوند. اما در مورد داروهای تتراسایکلین موضعی این موضوع به اثبات نرسیده است.

شرایط نگهداری تتراسایکلین

معمولا هر دارویی در شرایطی خاص نگهداری می‌شود و تا یک زمان مشخصی قابل استفاده است. داروی تتراسایکلین نیز از این قاعده مستثنی نیست و باید مانند سایر داروها دور از دسترس اطفال باشد. در صورت مصرف خوراکی در کودکان ایجاد مسمومیت می‌کند. در ضمن اگر زمان استفاده از آن تمام شده یا دیگر نیاز به استفاده نیست، حتما آن را دور بریزید و در زمان استفاده نیز از یخ زدگی آن جلوگیری کرده و در دمای اتاق دور از گرما، رطوبت و نور نگهداری کنید.

پماد تتراسایکلین 3 درصد برای چیست؟

معمولا از پماد تتراسایکلین برای سوختگی، ختنه و در درمان زخم به منظور پیشگیری از عفونت چرکی استفاده می‌شود. همچنین این دارو در درمان جوش‌های پوستی، آکنه و درمان عفونت‌های چرکی سطح پوست کاربرد دارد.

پماد تتراسایکلین برای جوش

همان‌طور که می‌دانید تتراسایکلین نوعی آنتی بیوتیک است و با مهار سنتز پروتئین توانایی باکتری‌ها را مختل می‌سازد. از آن جایی که این باکتری‌ها بدون پروتئین قادر به رشد و تکثیر نیستند، این دارو به سرعت از گسترش عفونت جلوگیری می‌کند. بقیه باکتری‌هایی که باقی می‌مانند به کمک سیستم ایمنی بدن از بین می‌روند.

بهترین آنتی بیوتیک برای جوش چیست؟

معمولا نوع آنتی بیوتیک با توجه به شدت جوش، شرایط پوست و میزان حساسیت بدن افراد متفاوت است و متخصص پوست با توجه به این فاکتورها آنتی بیوتیک مورد نیاز و میزان غلظت آن را تعیین می‌کند. اما در بین تمام داروهای آنتی بیوتیک خوراکی تتراسایکلین بهترین گزینه است. این دارو یک ساعت قبل و دو ساعت بعد از غذا قابل استفاده است و دوز آن به تدریج با بهتر شدن پوست کاهش می‌یابد.

در چه مواردی نباید از تتراسایکلین موضعی استفاده کرد؟

معمولا برخی افراد به دلیل داشتن یک سری بیماری‌ها نمی‌توانند بعضی داروها را استفاده کنند. استفاده از تتراسایکلین موضعی نیز در بیمارانی که نارسایی کلیوی، کبدی یا حساسیت زیادی نسبت به دارو دارند، ممنوع است.

 پماد تتراسایکلین چشمی

کلام آخر در مورد تتراسایکلین

همه ما در طول زندگی خود بارها به بیماری مبتلا شده‌ایم و هر بار با توجه به نوع بیماری خود از نوعی دارو استفاده کرده‌ایم. معمولا آشنایی با انواع دارو و کاربرد آن‌ها به درمان بهتر و موثرتر بیماری کمک می‌کند. اما این به مفهوم خود درمانی نیست بلکه به مفهوم استفاده آگاهانه از داروها است. داروی تتراسایکلین نیز نوعی آنتی بیوتیک است که در درمان عفونت‌ها استفاده می‌شود و به صورت قرص یا پماد در دسترس بیمار قرار می‌گیرد. پماد تتراسایکلین نیز به عنوان نوعی آنتی بیوتیک کاربرد گسترده‌ای در درمان عفونت‌های پوستی و چشمی دارد که در این مقاله از مجموعه مقالات داروخانه آنلاین مثبت سبز به آن‌ها اشاره شد.

سوالات متداول

تتراسایکلین یک آنتی بیوتیک است که به منظور درمان عفونت‌های باکتریایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
این دارو معمولا 6 ساعت یکبار باید استفاده شود با این حال باید طبق تجویز و دستور پزشک عمل کنید و توصیه وی را در اولویت قرار دهید.
برای درمان واژینوز باکتریایی گاهی پماد تتراسایکلین واژینال تجویز می‌شود.
گاهی برای درمان لک صورت ناشی از آکنه یا آفتاب سوختگی با تائید پزشک می‌توان پماد تتراسایکلین را مورد استفاده قرار داد.
تصویر سجاد شیخی
سجاد شیخی
با تخصص و اشتیاق در انتشار اطلاعات دارویی با زبان ساده در راستای ارتقا آگاهی نسبت به داروها، آخرین یافته‌های دارویی و سلامت را برایتان گردآوری می‌کنم.
بحث و تبادل نظر

110 دیدگاه

    یاس

    سلام خانمدکتر.ببخشید دکتر برای این پماد رو برای درمان قارچ وخارش واژن تجویز کرده آیا درسته چون من چیزی درمورد عفونت زنان ندیدم

    0
    0
      دکتر مریم حق نژاد

      همراه محترم
      سلام
      این دارو جهت عفونتهای باکتریایی مورد استفاده قرار میگیرد. تجویز این مورد در عفونت های قارچی غیر معمول است.
      متشکرم

      0
      1
    مهران فیروزه

    سلام ، من شب گذشته دچار خونریزی از بینی شدم ، بعد از نیم ساعت که بند نیامد به بیمارستان مراجعه کردم و اونجا می خواستند با پماد تتراسایکلین بینی منو پلمپ کنند که بعد از حدود یک ساعت خونریزی بند آمد و دیگه بیمارستان کاری نکردند ، حالا از شب تا امروز ظهر از بینیم خون نمیاد ولی خلطهای خونی دارم !!! سوال : آیا باید از پماد تتراسایکلین برای زخم داخل بینیم استفاده کنم و چگونه ؟؟؟

    0
    1
      دکتر مریم حق نژاد

      همراه محترم
      سلام
      از پماد تتراسایکلین برای انواع زخمها استفاده میگردد. لخته های خون احتمالا مربوط به خونریزی گذشته بوده است که در طی ساعات بعد خونریزی دفع میشود.
      متشکرم

      0
      0
    پری

    سلام گردنم میخاره از چیه و زیزفکم هم جوشهای گنده چرکی دردناک درمیاد علت چیه

    0
    0
      دکتر مریم حق نژاد

      همراهمحترم
      سلام
      لطفا به پزشک متخصص عفونی مراجعه و آزمایشات لازم را انجام دهید. معمولا عفونت حفره دهانی و یا غدد لنفاوی ناحیه گردن میتواند سبب بروز این حالات گردد.
      متشکرم

      0
      0
    جلال

    سلام آیا از پماد تتراسایکلین برای زخم های باز هم میشه استفاده کرد مثلا زخمی که در اثر اسید قوی ایجاد شده و پوست رو از بین برده و به لایه های داخلی رسیده آیا میشه از این پماد استفاده کرد که از عفونت جلو گیری کنه آیا در ترمیم اون کمکی میکنه چون اسید به کف پا اصابت کرده و خودتون میدونید که پا عضوی هستش که داخل کفش یا دمپایی قرار میگیره و احتمال هر نوع آلودگی وجود داره البته زخم رو پوشوندم و بهش پودر پنی سیلین زدم آیا این کار به عفونت نکردن و بهبودی اون کمکی میکنه

    0
    0
      دکتر مریم حق نژاد

      همراه محترم
      سلام
      در صورتی که لایه های پوستی کامل از بین رفته باشد، توصیه میشود از پماد سیلور سولفادیازین استفاده فرمایید. این پماد با ایجاد لایه محافظ آنتی باکتریال از بروز عفونت ناشی از ازبین رفتن لایه محافظ پوستی پیشگیری خواهد کرد. حتما باید پانسمان انجام شده و از پوشیدن کفش خودداری گردد. بنا به تشخیص پزشک از آنتی بیوتیکهای خوراکی هم باید استفاده شود.
      متشکرم

      0
      0
      جلال

      با درود ویژه خدمت شما خانوم دکتر عزیز و گرامی و تشکر و قدردانی بی نهایت از پاسخ بدون درنگ شما ممنون و سپاس بخاطر راهنمایی شما //دست بوس و قدردان محبت شما جلال از سبزوار

      0
      0
    Nazy

    سلام من یک خراش تقریباً کوچیک روی دستم دارم که موقع استفاده از چاقو اتفاق افتاد زیاد داخل نرفته خیلی جزئی می تونم از پماد تتراسایکلین استفاده کنم؟

    0
    0
      دکتر مریم حق نژاد

      همراه محترم
      سلام
      بله امکان استفاده از تتراسایکین وجود دارد. لطفا محل زخم را به صورت روزانه با سرم شستشو شتشو داده و پانسمان کنید.
      متشکرم

      0
      0
    پارسا

    سلام من دستم ساییده شده بود به دیوار و پوستش رفته بود ،خشکه بسته بود که رفتم استخر و رنگش زرد شد و چرب بود و یک خورده اطرافش ورم داشت و درد دست و تو اون ناحیه لرز ،حمام که رفتم شامپو بهش زدم و چند دقیقه بعد یک مایعی ازش خارج شد ،داروخانه بهم پماد تتراسایکلین رو داد،به نظر شما همین رو استفاده کنم بدتر از این نمیشه؟

    0
    0
      دکتر مریم حق نژاد

      همراه محترم
      سلام
      علائمی که عنوان شد نشان از عفونت پوستیتست. از پماد تتراسایکلین یا موپیروسین میتوانید استفاده کنید. در صورت تداوم این مورد با نظر پزشک کپسول سفالکسین 500 هر 6 ساعت مصرف فرمایید.
      متشکرم

      0
      0
    حجت

    سلام من داخل چشمم عفونت داره که بدنم و سرم زیاد عرق میکنه و عرق سرم سرکار به داخل چشمم نفوذ میکنه باعث عفونت شدید شده من از تتراسایکلین استفاده کردم جواب نداد به نظر شما برای عفونت داخلی چشم و جلوگیری از عرق شدید بدن و سرم و پیشانی و گونه هام‌ از چه دارویی استفاده کنم؟؟؟

    0
    0
      دکتر سیدی زاده

      سلام کاربر گرامی
      برای کاهش تعریق می توانید از درایسول صورت و گردن استفاده نمایید اما برای عفونت چشم حتما باید به پزشک مراجعه نمایید.
      سپاس از همراهی شما

      0
      0
    مبینا

    سلام من یه سوالی داشتم من گوشم رو سوراخ کردم خیلی می سوزه درد می‌کنه و قرمز شده فکر می کنم عفونت کرده بنظرتون می تونم از پماد تتراسایکلین استفاده کنم ؟ ممنون میشم پاسخ دهید.

    0
    0
      دکتر مریم حق نژاد

      همراه محترم
      سلام
      میتوانید از پماد جنتامایسین چشمی برای جلوگیری از بروز عفونت استفاده کنید.
      متشکرم

      0
      0
    اوید

    سلام من داخل پلک چشمم زخم شده بود پزشک پماد چشمی تتراسایکلین و یه قطره داده الان 4 روزه که زدم میخواستم بدونم تا کی باید ادامه بدم؟ یعنی تا چند وقت باید بزنم؟ الان چشمم انگار خوب شده فقط احساس سنگینی میکنم

    0
    0
      کارشناس علمی و بهداشتی

      سلام
      دوست عزیز بهتره تا زمانی که پزشک تجویز کرده استفاده از داروها را ادامه دهید

      0
      0
    الی

    سلام خسته نباشید برای درمان زخم ودردداخل مقعد وخون ازمدفوع سخت چه دارویی استفاده کنم که فوری خوب شه

    0
    0
      دکتر مریم حق نژاد

      همراه محترم
      سلام
      در صورتی که مشکل هموروئید یا بواسیر باشد، میتوانید از محصولاتی مثل آنتی هموروئید، آنتی فیشر، رکتول و … در کنار محصولات ملین استفاده کنید.
      در غیر این صورت به پزشک متخصص گوارش مراجعه فرمایید.
      متشکرم

      0
      0
    طناز

    من روی بخیه دارم استفاده میکنم پانسمان میکنم با گاز الان ۵ روزه دارم میزارم بخیه هام جذبی اند چند روز دیگه باید بزارم؟

    0
    0
      دکتر مریم حق نژاد

      همراه محترم
      سلام
      تا زمان بسته شدن زخم میتوانید به مصرف ادامه دهید.
      متشکرم

      0
      0
    رضا

    سلام ببخشید من یه تصادف داشتم دماغم ضربه خورده ولی نشکسته بردمش دکتر گفت باید ترمیم شه یه ۶بقیه خورده پوست روش بعد الان اگه نخام جاش بمونه باید از این پماد استفاده کنم یا پمادی دیگه؟

    0
    0
      دکتر سیدی زاده

      سلام کاربر گرامی
      تتراسایکلین یک آنتی بیوتیک است و ارتباطی به ترمیم زخم ندارد.
      اگر هنور جای بخیه ی شما زخم می باشد از ژل استراتامد استفاده نمایید و بعد از بهبود زخم به صورت مرتب از استراتادرم استفاده نمایید.
      سپاس از همراهی شما

      0
      0
    h.d

    باسلام برای خارش دستگاه تناسلی مردان چه پمادی پیشنهاد میکنید

    0
    0
      مجله مثبت سبز

      سلام دوست عزیز
      حتما باید ابتدا علت مشخص شود و تحت نظر پزشک دارو تجویز شود .

      0
      0
    ناشناس

    سلام

    من حدود ۲۳ روز پیش دستم رو لیزر کردم جای سوختگی زمان بچگی و اسکار. الان سوختگی بعد لیزر متورم وقرمز شده وتاول زده. درحال استفاده از دراماتیپیک هستم میشه راهنمایی بفرمایید چیکارکنم که تاول وتورم وقرمزیش برطرف شه؟

    0
    0
      دکتر سیدی زاده

      سلام کاربر گرامی
      کدام محصول از درماتیپیک را استفاده می کنید؟
      بهتر است فعلا پمادهایی نظیر هان اسکین و آلفا برای کاهش التهاب استفاده شود و در صورت صلاحدید پزشک موپیروسین برای جلوگیری از عفونت یا درمان عفونت احتمالی استفاده شود. و بعد از بهبود زخم از ترمیم کننده استفاده شود.
      دقت شود همه ی موارد بالا در صورت تایید پزشکتان مجاز به مصرف می باشد.
      سپاس از همراهی شما

      0
      0
    ثابتی

    سلام خسته نباشید
    من روی دنبالچه ام از چند سال پیش کیست مویی یا پیلونیدال داشتم مواظب بودم عود نکنه
    هر وقت بالا میزد دکتر برام پنی سیلین و مترونیدازول تزریق میکرد
    منتها الان ۹ ماهه باردارم و دو روزه عود کرده حتی نمی تونم تکون بخورم
    پماد موضعی تتراسایکلین میتونه موثر باشه ؟ مانعی نداره برام؟

    0
    0
      دکتر سیدی زاده

      سلام کاربر گرامی
      تتراسایکلین در بارداری نباید استفاده شود بهتر است با پزشکتان مشورت نمایید.
      سپاس از همراهی شما

      0
      0
    ابوالفضل

    سلام خسته نباشید
    من چند روز پیش با موتور تصادف داشتم ارنج دستم پوستش ساییده شده و رفته رفتم دارو خانه بهم این پماد رو دادند بار زدم ولی الان زخمم تقریبا بوی ماهی میده باید چیکار کنم؟

    0
    0
      کارشناس علمی و بهداشتی

      همراه گرامی

      برای این مورد لطفا به پزشک مراجعه نمایید .

      0
      0
    Nasrin

    سلام من گوشمو سوراخ دوم زدم الان اطراف سوراخ سفت شده و درد میکنه میتونم از این پماد (تتراسایکلین)استفاده کنم؟

    0
    0
      دکتر سیدی زاده

      سلام کاربر گرامی
      بله اما بهتر است به پزشک مراجعه نمایید شاید نیاز به مصرف انتی بیوتیک خوراکی باشد.
      سپاس از همراهی شما

      0
      0
    فاطمه

    سلام.وقت شما به خیر .
    من به کوآموکسی کلاو حساسیت دارم .طوریکه دچارخارش پوست کهیر و درد مفاصل میشوم.
    بعداز عمل بینی یک ماهی است که از پماد تتراسایکلین برای بخیه های داخل بینی استفاده می کنم.
    اما جدیداپوستم می خارد وکهیر میزند.
    آیا این پماد باعث حساسیت شده؟

    0
    0
      دکتر سیدی زاده

      سلام کاربر گرامی
      این دو آنتی بیوتیک با هم تفاوت دارند اگر به تتراسایکلین حساسیت داشتید احتمال خیلی زیاد در استفاده های اول دچار عارضه می شدید با این حال بهتر است به طور موقت مصرف پماد را قطع نمایید و اگر دارو یا غذای جدید هم خوردید بررسی نمایید.ضمنا با مراجعه به پزشکتان داروی جایگزین تتراسایکلین هم دریافت نمایید.
      سپاس از همراهی شما

      0
      0
    نصرالهی

    سلام گوش دخترم رو سوراخ کردم ۵سالشه.عفونت کرد چند بار تا بعد از سه ماه بالخرهمجبور شدیم یکی از گوشواره هاش رو دراوردیم و گوشش بسته شد.حالاحس میکنم کمی از عفونت در سوراخ مانده و به شکل توپ کوچک زیر دست حس میشود با کمی درد که با فشار دادن داره.
    ۱.از چه پمادی استفاده کنم روزی چند بار تا چند روز؟
    ۲.گوشواره دیگرش را دراوردم چکنم ک کثیفی درون ان به دام‌نیفتد و اینگونه نشود. چون میخواهم ان هم بسته شود.

    0
    0
      دکتر سیدی زاده

      سلام کاربر گرامی
      می توانید از پمادهای آنتی بیوتیک موضعی نظیر جنتامایسین استفاده نمایید و در صورت عدم بهبود به پزشک مراجعه نمایید.
      سپاس از همراهی شما

      0
      0
    فاطمه

    سلام خسته نباشید من قرص نورم اسکین و اسپرینولاکتون استفاده میکنم میتونم از پماد تتراسایکلین استفاده کنم یا تداخل دارن؟

    0
    0
      دکتر سیدی زاده

      سلام کاربر گرامی
      بله مشکلی ندارد.
      سپاس از همراهی شما

      0
      0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *