پماد مگاکورت

3.2/5 - (23 امتیاز)
پماد مگاکورت مومتازون فوروات 0.1 درصد یک استروئید موضعی است که باعث کاهش التهاب، قرمزی و تورم پوست شده و تسکین دهنده نیش حشرات است. در این مقاله با موارد مصرف و عوارض آن بیشتر آشنا خواهید شد.
تایید شده توسط دکتر داروساز داروخانه مثبت سبز
تایید کننده:دکتر مهکامه مرادی
پماد مگاکورت
فهرست مطالب

پماد مگاکورت به عنوان یکی از محصولات برتر در حوزه مراقبت از پوست و درمان مشکلات پوستی شناخته می‌شود. این پماد با ترکیبات خاص خود، توانسته است به میلیون‌ها انسان در سراسر جهان کمک کند تا مشکلات پوستی خود را بهبود بخشند. پماد Mometasone نه تنها یک محصول معمولی در مراقبت از پوست نیست، بلکه یکی از پرفروش‌ترین و مورد اعتمادترین محصولات درمانی برای مشکلات پوستی مانند التهاب‌های پوستی، خارش، اگزما و ترشحات پوستی است. این پماد به واسطه ترکیباتی که در آن وجود دارد، به بهبود و آرامش پوست افراد کمک می‌کند و می‌تواند برای موارد مختلفی از جمله درمان اگزما تا تسکین سوختگی‌های کوچک مورد استفاده قرار گیرد.

اشکال دارویی مگاکورت

شرکت‌های داروسازی داخل و خارج کشور، محصولات خود را در اشکال دارویی اعم از قرص، شربت، سرم، محلول تزریقی، کپسول، پماد و… تولید می‌کنند. پزشک باتوجه به شرایط جسمانی، سوابق پزشکی و سن بیمار (بزرگسالان، کودکان و سالمندان) انواع مختلف این داروها را تجویز می‌کند. داروی مگاکورت در اشکال دارویی کرم، لوسیون، پماد 0.1٪ و سوسپانسیون اسپری بینی 50 میکروگرم در داروخانه‌ها موجود است. پزشک باید باتوجه به نوع التهاب و با درنظر داشتن سن بیمار انواع مختلف این محصولات را تجویز کند تا در کنار بیشترین سود کمترین عوارض جانبی را داشته باشد.

موارد مصرف پماد مگاکورت

پماد مگاکورت برای درمان بیماری‌های پوستی مانند اگزما، پسوریازیس، آلرژی و بثورات پوستی استفاده می‌شود. مومتازون (نام دیگر پماد مگاکورت) یک کورتیکواستروئید با قدرت متوسط ​​است که می‌تواند تورم (التهاب)، خارش و قرمزی را نیز کاهش دهد. برخی از مهم‌ترین موارد مصرف پماد و اسپری بینی این محصول شامل درماتوز هیپرکراتوز التهابی، التهاب و خارش مرتبط با درماتوز، رینیت آلرژیک فصلی (اسپری)، پولیپ بینی (اسپری) و… می‌باشد. پزشک باید شرایط بیمار و نوع التهاب را در نظر گرفته و بهترین دارو (پماد، کرم و اسپری) را برای او تجویز کند.

مصرف پماد مومتازون در بزرگسالان

  1. درماتوز هیپرکراتوز التهابی
  2. التهاب و خارش مرتبط با درماتوز
  3. رینیت آلرژیک فصلی (اسپری)
  4. پولیپ بینی (اسپری)

مصرف پماد مومتازون در کودکان

  1. رینیت آلرژیک فصلی (اسپری)
  2. پولیپ بینی (اسپری)
  3. رینیت آلرژیک (اسپری)
  4. درماتوز هیپرکراتوز التهابی

پماد مگاکورت

آثار فارماکولوژیک و مکانیسم اثر پماد mometasone

کورتیکواستروئید با خواص ضد التهابی قوی؛ بر سلول‌های مختلف از جمله ماست سل‌ها و ائوزینوفیل‌ها تأثیر می‌گذارد. همچنین به واسطه‌های التهابی (مانند هیستامین، ایکوزانوئیدها، لکوترین‌ها، سیتوکین‌ها) تأثیر می‌گذارد. حداقل جذب سیستمیک مومتازون عمدتاً با مقدار کمی که در حین تجویز بینی بلعیده می‌شود، رخ می‌دهد.

مقدار مصرف mometasone

قبل از مصرف هر دارویی، اطلاعات دارویی موجود در بسته‌بندی آن را با دقت مطالعه کنید. مقدار و زمان مصرف برای مصارف عمومی بر روی محصول ذکر شده است، با این حال، بهترین روش مصرف تجویز نسخه پزشک می‌باشد. پماد مگاکورت (Mometasone) فقط برای استفاده در نواحی خاصی از پوست است، استفاده آن در نواحی روی صورت، کشاله ران، زیر بغل یا برای بثورات پوشک پیشنهاد نمی‌شود (مگر با دستور پزشک).

قبل از استفاده دست‌های خود و ناحیه مورد نظر در بدن را شستشو و خشک کنید. طبق دستور پزشک، معمولا یک لایه نازک از دارو را یک بار در روز روی ناحیه آسیب دیده بمالید. همچنین ناحیه تحت درمان را با باند یا سایر پانسمان‌ها نپوشانید، مگر اینکه پزشکتان این کار را تجویز کرده باشد.

مقدار مصرف پماد مگاکورت در بزرگسالان

  1. درماتوز هیپرکراتوز التهابی: کرم، لوسیون یا پماد را روزی یکبار بسته به نسخه پزشک در ناحیه آسیب دیده بمالید.
  2. التهاب و خارش مرتبط با درماتوز: برای درمان این مورد با پزشک یا داروساز خود مشورت کنید.
  3. رینیت آلرژیک: اسپری این دارو برای علائم بینی رینیت آلرژیک دارای کاربرد می‌باشد. دوز پیشنهادی 2 اسپری (100 میکروگرم) در هر سوراخ بینی در روز می‌باشد.
  4. رینیت آلرژیک فصلی: استفاده از اسپری مومتازون برای آلرژیک فصلی، همچنین برای پیشگیری از رینیت آلرژیک فصلی توصیه می‌شود. دوز پیشنهادی 2 اسپری (100 میکروگرم) در هر سوراخ بینی در روز می‌باشد. برای پیشگیری از آلرژی نیز 2 اسپری (100 میکروگرم) در هر سوراخ بینی در روز 2 الی 4 هفته قبل از فصل مورد نظر پیشنهاد می‌شود.
  5. پولیپ بینی: اسپری این محصول برای کنترل پولیپ بینی 2 اسپری (100 میکروگرم) در هر سوراخ بینی هر 12 ساعت توصیه می‌شود.

مقدار مصرف داروی مومتازون در کودکان

  1. درماتوز هیپرکراتوز التهابی: ایمنی و اثربخشی این دارو در کودکان کمتر از 2 سال ثابت نشده است. در کودکان 2 سال به بالا کرم، لوسیون یا پماد را در روز در ناحیه آسیب دیده بمالید.
  2. رینیت آلرژیک: برای کاهش علائم بینی رینیت آلرژیک در کودکان 2 تا 12 سال 1 اسپری (50 میکروگرم) در هر سوراخ بینی در روز و در افراد بالای 12 سال 2 اسپری (100 میکروگرم) در هر سوراخ بینی در روز توصیه می‌شود.
  3. رینیت آلرژیک فصلی: احتقان بینی همراه با رینیت آلرژیک فصلی؛ همچنین برای پیشگیری از رینیت آلرژیک فصلی در کودکان استفاده می‌شود. دوز مصرفی در کودکان 2 تا 12 سال 1 اسپری (50 میکروگرم) در هر سوراخ بینی در روز و افراد 12 سال به بالا 2 اسپری (100 میکروگرم) هر سوراخ بینی در روز می‌باشد.

زمان مصرف پماد مگاکورت

بعد از هر بار استفاده از پماد یا اسپری مومتازون دست‌های خود را با آب و صابون بشویید مگر اینکه از این دارو برای درمان دست‌ها استفاده کرده باشید. این پماد را به طور منظم استفاده کنید تا بیشترین سود را از آن ببرید. استفاده از مقادیر زیادی از پماد یا اسپری این محصول جایز نیست، زیرا در صورت مصرف زیادی سرعت درمان التهاب و بیماری شما افزایش نیافته و تنها سبب عوارض خواهد شد. اگر وضعیت شما پس از 2 هفته درمان بهبود نیافت یا بدتر شد به پزشک خود اطلاع دهید.

موارد احتیاط

قبل از استفاده از مومتازون (Mometasone) یا پماد مگاکورت، موارد احتیاط و منع مصرف موجود بر روی بسته‌بندی محصول را با دقت بررسی کنید. در صورت حساسیت یا آلرژی به هرکدام از ترکیبات دارویی این محصول از مصرف دارو خودداری کنید. این محصول ممکن است حاوی مواد غیرفعالی باشد که می‌تواند باعث واکنش‌های آلرژیک یا مشکلات دیگر شود.

در صورت داشتن سوابق پزشکی مانند گردش خون ضعیف، دیابت، مشکلات سیستم ایمنی، عفونت‌های پوستی و… با پزشک مشورت کنید. پزشک باتوجه به سوابق پزشکی شما، در صورت نیاز نسخه را تغییر و داروهای مشابه را برای شما تجویز می‌کند.

  1. ایمنی و اثربخشی پماد یا اسپری مگاکورت در جهت استفاده طولانی مدت در کودکان ثابت نشده است. در این راستا، بیماران اطفال ممکن است بیشتر مستعد سمیت سیستمیک باشند.
  2. بعد از مصرف پماد، کرم یا اسپری از پانسمان‌های انسدادی استفاده نشود.
  3. در صورت وجود یا ایجاد عفونت‌های پوستی همزمان، از مواد ضدقارچی یا ضدباکتریایی مناسب استفاده کنید. اگر پاسخ مطلوب به سرعت رخ ندهد، درمان باید تا زمانی که عفونت به اندازه کافی کنترل نشده باشد، قطع شود.
  4. در صورت ایجاد تحریک، درمان را قطع کرده و درمان مناسب را آغاز کنید. درماتیت تماسی آلرژیک با کورتیکواستروئیدها معمولاً با مشاهده عدم بهبودی به جای تشدید بالینی تشخیص داده می‌شود. مشاهده را با تست پچ تشخیصی مناسب تایید کنید.
  5. استفاده از کورتیکواستروئیدهای موضعی ممکن است خطر آب مروارید ساب کپسولی خلفی و گلوکوم را افزایش دهد. آب مروارید و گلوکوم در تجربه پس از بازاریابی با درمان گزارش شده است. در صورت تماس با چشم، به بیماران توصیه کنید هر گونه علائم بصری را گزارش کنند و برای ارزیابی به چشم پزشک مراجعه کنند.
  6. اپیستاکسی در بیماران مبتلا به رینیت آلرژیک و بیماران مبتلا به رینوسینوزیت مزمن با پولیپ بینی که تحت درمان قرار گرفتند بیشتر از بیمارانی که دارونما دریافت کردند، مشاهده شد.
  7. در مطالعات بالینی، ایجاد عفونت‌های موضعی بینی و حلق با کاندیدا آلبیکنس گزارش شده است. در صورت ایجاد عفونت، مصرف باید قطع شود و در صورت نیاز، درمان موضعی یا سیستمیک مناسب انجام شود.
  8. مواردی از سوراخ‌شدن تیغه بینی به دنبال مصرف کورتیکواستروئیدها در بینی گزارش شده است. مانند هر درمان موضعی طولانی مدت حفره بینی، بیمارانی که چندین ماه یا بیشتر درمان می‌شوند باید به طور دوره‌ای از نظر تغییرات احتمالی در مخاط بینی معاینه شوند.
  9. به دلیل اثر مهاری کورتیکواستروئیدها بر بهبود زخم، بیمارانی که اخیراً زخم تیغه بینی، جراحی بینی یا ضربه به بینی را تجربه کرده‌اند، نباید از کورتیکواستروئید بینی تا زمان بهبودی استفاده کنند.

اثرات سیستم غدد درون ریز مومتازون

  1. جذب سیستمیک کورتیکواستروئیدهای موضعی می‌تواند باعث سرکوب برگشت‌پذیر محور هیپوتالاموس-هیپوفیز-آدرنال (HPA) با پتانسیل نارسایی گلوکوکورتیکواستروئید شود.
  2. تظاهرات سندرم کوشینگ، هیپرگلیسمی و گلوکوزوری را می‌توان در برخی از بیماران با جذب سیستمیک کورتیکواستروئیدهای موضعی در حین درمان ایجاد کرد.
  3. عواملی که بیمار را مستعد استفاده از کورتیکواستروئید موضعی به سرکوب محور HPA می‌کند شامل استفاده از استروئیدهای با قدرت بالا، سطح وسیع درمان، استفاده طولانی مدت، استفاده از پانسمان انسدادی، تغییر سد پوستی، نارسایی کبد و… است.
  4. به دلیل پتانسیل جذب سیستمیک، استفاده از کورتیکواستروئیدهای موضعی، بهتر است بیماران به طور دوره‌ای از نظر سرکوب محور HPA ارزیابی شوند.
  5. بیماران اطفال به دلیل نسبت سطح پوست به توده بدن بزرگتر ممکن است از دوزهای معادل، بیشتر مستعد سمیت سیستمیک باشند.

موارد منع مصرف پماد مومتازون

پماد مگاکورت مانند بسیاری از داروها دارای موارد منع مصرف و خطرات زیادی است. در صورتی که هرکدام از این موارد رعایت نشود، سلامت جانی بیمار را تهدید کرده و گاهی نیز سبب عوارض جانبی طولانی مدت در بیماران خواهد شد. لذا قبل از مصرف پماد مگاکورت موارد منع مصرف و احتیاط موجود در اطلاعات دارویی آن را با دقت بررسی کنید.

  1. مصرف طولانی مدت ( بدون دستور و نسخه پزشک)
  2. حساسیت مفرط
  3. جراحی بینی اخیر، ضربه بینی، زخم تیغه بینی (تا زمانی که بهبودی رخ ندهد)

عوارض جانبی مگاکورت (mometasone)

خارش، سوزش، آکنه روزاسه، تحریک، خشکی پوست، جوش‌های آکنه‌ای شکل، عفونت ثانویه و… برخی از عوارض جانبی پماد یا اسپری مگاکورت (Mometasone) می‌باشند. اگر هر یک از این اثرات ماندگار یا بدتر شد، فوراً به پزشک یا داروساز خود اطلاع دهید. بسیاری از افرادی که از این دارو استفاده می‌کنند عوارض جانبی جدی ندارند.

در صورت داشتن هر گونه عوارض جانبی جدی مانند علائم کشش، نازک شدن یا تغییر رنگ پوست، آکنه، برجستگی‌های قرمز کوچک روی پوست (فولیکولیت) مصرف دارو را قطع کرده و با پزشک خود مشورت کنید. این عوارض جانبی در کودکان و افرادی که از این دارو برای مدت طولانی یا در مناطق وسیعی از پوست استفاده می‌کنند بیشتر است.

  1. سوزش و خارش
  2. آکنه روزاسه
  3. تاری دید یا آب مروارید
  4. خشکی یا عفوت ثانویه پوست
  5. فولیکولیت
  6. هیپرتریکوزیس
  7. جوش های آکنه ای شکل
  8. هیپوپیگمانتاسیون
  9. درماتیت تماسی آلرژیک
  10. آتروفی پوست
  11. استریا
  12. میلیاریا

مگاکورت برای پسوریازیس

تداخل دارویی مومتازون

تداخلات دارویی ممکن است نحوه عملکرد داروهای شما را تغییر یا خطر عوارض جانبی جدی را افزایش دهد. بیماران در زمان مراجعه به پزشک لیستی از داروهای شیمیایی و گیاهی (اعم از پماد، قرص و اسپری بینی) تهیه کرده و به وی نشان دهید. برخی از داروها مانند دسموپرسین، آلدسلوکین، لوگزاپین و… سبب تداخل دارویی با این محصول شده است. توجه داشته باشید که هیچ پماد یا کرمی را بدون دستور پزشک با این محصول مصرف نکنید تا دچار عوارض جانبی و تداخل دارویی نشوید.

مصرف پماد مگاکورت (mometasone) در دوران بارداری و شیردهی

هیچ مطالعه بالینی کافی در رابطه با مصرف زنان باردار و مادران شیرده در دسترس نیست. در مطالعات تولید مثل حیوانی با موش‌های باردار، مومتازون فوروات باعث افزایش ناهنجاری‌های جنینی و کاهش بقا و رشد جنین به دنبال تجویز دوزهایی شد که حدود 1/3 تا 8 برابر حداکثر دوز توصیه‌شده برای انسان بود. با این حال، تجربه با کورتیکواستروئیدهای خوراکی نشان می‌دهد که جوندگان بیشتر از انسان در معرض اثرات تراتوژنیک و کورتیکواستروئید هستند. لازم بذکر است، زنان باردار و مادران شیرده بدون مشورت با پزشک از هیچ دارویی استفاده نکنند.

تاثیر پماد و اسپری بینی مومتازون در شیردهی

هیچ اطلاعاتی در مورد وجود دارو در شیر انسان، اثرات آن بر نوزاد یا تولید شیر وجود ندارد. سایر کورتیکواستروئیدها در شیر انسان دفع می‌شوند، با این حال، مومتازون پس از مصرف بینی به طور سیستماتیک توسط مادر جذب حداقلی می‌شود و انتظار نمی‌رود شیردهی منجر به قرار گرفتن نوزاد در معرض مومتازون شود. فواید رشدی و سلامتی تغذیه با شیر مادر باید همراه با نیاز بالینی مادر به درمان و هرگونه عوارض جانبی احتمالی بر روی نوزاد شیرخوار ناشی از دارو یا بیماری زمینه‌ای مادر در نظر گرفته شود.

شرایط نگهداری پماد mometasone

پماد مگاکورت را در دمای اتاق و دو از نور و رطوبت نگهداری کنید. محصولات دارویی اعم از شیمیایی و گیاهی را دور از دسترس کودکان و حیوانات قرار دهید. این محصول را زمانی که تاریخ مصرف آن تمام شده یا دیگر مورد نیاز نیست، به درستی دور بریزید. اگر قصد دور ریزی این دارو را دارید، محصول را داخل فاضلاب، دستشویی و خیابان نریزید.

کلام آخر در مورد پماد مومتازون

براساس آنچه در مورد این مقاله از مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز گفتیم، پماد مگاکورت Mometasone یکی از محصولات برتر در زمینه مراقبت از پوست و درمان مشکلات پوستی است. ترکیبات خاص و کارآمد این پماد باعث شده تا در درمان التهاب‌های پوستی، خارش، اگزما، ترشحات پوستی و مشکلات پوستی دیگر به عنوان یک راه حل مؤثر شناخته شود.

با این حال، مصرف هر محصول دارای عوارض جانبی است. قبل از استفاده از پماد مگاکورت یا هر محصول دیگری، مهم است که با پزشک خود مشورت کرده و دستورات تجویز شده را رعایت کنید. همچنین، در صورت بروز هرگونه عارضه یا حساسیت پوستی، باید به پزشک مراجعه و نکات ایمنی را رعایت کنید.

منبع سایت: Medscape

سوالات متداول

در موارد مصرف این محصول موردی با نام لک صورت یا پوست بدن بیان نشده است. با این حال، در برخی نسخه ها برای درمان برخی لک‌های پوستی یا بیماری‌هایی نظیر درماتوز هیپرکراتوز التهابی و التهاب و خارش مرتبط با درماتوز توسط پزشک تجویز می‌شود.
پماد مگاکورت Mometasone فقط برای استفاده در نواحی خاصی از پوست است، استفاده آن در نواحی روی صورت، کشاله ران، زیر بغل یا برای بثورات پوشک پیشنهاد نمی‌شود (مگر با دستور پزشک).
قبل از بررسی کاربرد اسپری بینی، توجه داشته باشید که به هیچ عنوان از پماد یا کرم مگاکورت درون بینی استفاده نکنید، مگر پزشک به شما دستور داده باشد. اسپری این دارو برای درمان رینیت آلرژیک فصلی و پولیپ بینی دارای کاربرد می‌باشد.
خارش، سوزش، آکنه روزاسه، تحریک، خشکی پوست، جوش‌های آکنه‌ای شکل، عفونت ثانویه و… برخی از عوارض جانبی پماد یا اسپری مگاکورت می‌باشند. اگر تمامی موارد احتیاط و منع مصرف پماد را رعایت کنید، عوارض جانبی کمتری شما را تهدید خواهد کرد.
تصویر سجاد شیخی
سجاد شیخی
با تخصص و اشتیاق در انتشار اطلاعات دارویی با زبان ساده در راستای ارتقا آگاهی نسبت به داروها، آخرین یافته‌های دارویی و سلامت را برایتان گردآوری می‌کنم.
بحث و تبادل نظر

240 دیدگاه

    صبا

    ببخشید این پکاد حاوی کورتون هست؟ اگه ممکنه سریع بهم بگید ممنون میشم.

    0
    0
      مجله مثبت سبز

      همراه گرامی مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز
      مگاکورت نوعی کورتیکوستروئید( کورتون) میباشد که ضعیف تر از بتامتازون است.
      با تشکر از همراهی شما.

      0
      0
    Nafas

    سلام خانوم دکتر ببخشید من چند وقتی هست که خارش و سوزش واژینال دارم به نظرتون پماد مگاکورت تاثیری میزاره روش ؟

    0
    0
      مجله مثبت سبز

      همراه گرامی مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز
      ضمن استفاده از ژل های بهداشتی به صورت روزانه، پیشنهاد میشود به پزشک متخصص زنان برای درمان و معاینه مراجعه نمایید.
      با تشکر از همراهی شما.

      0
      0
    فاطمه

    سلام
    برای التهاب دست چه کرمی بزنم ؟ کرم دست نمیخوام پوست پوستاش درمان شه

    0
    0
      مجله مثبت سبز

      همراه گرامی مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز
      شما میتوانید در کنار استفاده از کرم های مرطوب کننده دست از کرم های ترمیم کننده نیز استفاده نمایید.
      برای خرید کرم های ترمیم کننده لطفا اینجا کلیک نمایید.
      با تشکر از همراهی شما

      0
      0
    مرمر

    سلام خانم دکتر عزیز…
    من ۳۰ سالمه و ۱۵ هفته است باردارم ، از اوایل بارداریم در ناحیه مقعدم خارش داشتم… البته کمی عفونت واژن هم داشتم که با تجویز یه سری دارو حل شد… ولی خارش مقعدم خوب نمیشه، دکتر پوست هم رفتم گفتن اگزماست، هیدروکورتیزون، کلوتریمازون و کالامین استفاده کردم جواب درستی نگرفتم، سری آخر دکتر زنان مگاکورت رو تجویز کرد به مدت ۵ روز… ولی من از عوارضش میترسم… به نظر شما برای جنین ضرر داره؟

    0
    0
      دکتر داروساز

      سلام کاربر گرامی
      مگاکورت نسبت به هیدروکورتیزون قوی تر می باشد و فقط در صورتی میتوان در دوران بارداری استفاده نمود که زیر نظر متخصص زنان باشد.
      اما توجه داشته باشید که ممکن است زمینه را برای عفونت های قارچی مساعد کند بنابراین در مورد مصرف کلوتریمازول در کنار آن با متخصص زنان مشورت نمایید.

      0
      0
    زهرا

    سلام خانم دکتر من و شوهرم قارچ پوستی در کشاله ران گرفتیم چند بار هم دکتر رفتیم از داروی قرص ایتراکونازول وپماد مگاکورت پماد ترکیبی استفاده کردیم اما خوب نشدیم پوستمون قد سکه لکه های قرمز رنگ وخارش شدید هستش و سرایتی هم هست .خواهشمندم راهنمایی کنید از چه پمادی استفاده کنیم .

    0
    0
      مجله مثبت سبز

      همراه گرامی مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز
      با توجه به اینکه سوال بسیار کلی است ؛ برای این مورد خواهشمندم تحت درمان پزشک متخصص پوست قرار بگیرید و توصیه های ایشان را رعایت نمایید.
      با تشکر از همراهی شما

      0
      0
    رها

    سلام خانم دکتر. وقت بخیر. دخترم ۵ سالش هست، یه مدتی هست روی بازوی دستش یک لکه دایره ای قرمز تقریبا به قطر یک سانت ایجاد شده که هیچ خارش و دردی نداره و فقط به نظر میاد خشک شده و کمی ملتهبه. آیا میتونم مگاکورت استفاده کنم؟

    0
    0
      مجله مثبت سبز

      همراه گرامی مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز
      با توجه به اینکه ایشان پنج سال دارند استفاده از کرم‌های لایه بردار و ضد لک توصیه نمی‌شود. استفاده از محصولاتی که مخصوص کودکان و حاوی آلوئه ورا باشد تا حدی موثر است.برای مثال لوسیون بدن فیروز حاوی عصاره آلوئه ورا، لوسوین مرطوب کننده سیگل توصیه می‌شود.
      با تشکر از همراهی شما.

      0
      0
    Fariborz

    من ویتیلیکو روی الت تناسلی دارم پماد تاکرولیموس حواب دهی خوبی دارد

    0
    0
    Fariborz

    سلام خانم دکتر من ویتیلیکو روی الت تناسلی دارم پماد تاکرولیموس حواب دهی خوبی داره یا مدپروک یا مگاکورت ممنون میشم راهنمایی کنین

    0
    0
    قاسم

    سلام و خسته نباشید ، من این پماد رو جهت درمان شوره
    و خارش صورتم خریدم ولی روی راهنمای دارو اصلا به قطع و درمان شوره اشاره نشده ! به نظر شما برای شوره مناسبه و اینکه برای صورت ضرر نداره؟! ممنون میشم راهنمایی کنید

    0
    0
      دکتر داروساز

      سلام کاربر عزیز
      با در نظر گرفتن درماتیت سبورئبک خفیف تا متوسط شامپو پیریتیون زینک و یا سلنیوم سولفاید را برای شست و شوی صورت استفاده نمایید در ابتدا به صورت روزانه و سپس دو بار در هفته. در صورت عدم بهبودی کرم کتوکونازول را روزی دو مرتبه استفاده نمایید.

      0
      0
    رز

    سلام خانم دکتر . پسر من یکساله که ویتیلیگو روی یکی از انگشتش داره یکساله هر روز یک بار از پماد مدوپروک استفاده میکنیم کمی بهتر شده الانم براش پماد مگاکورت تجویز کرده و گفته تا بهبودی کامل روزی یک بار بزنم پسرم ۹ سالشه به نظر شما استفاده ی زیاد از پماد مگاکورت مشکل پیش نمیاره؟

    0
    0
      دکتر داروساز

      سلام کاربر عزیز
      در صورتی که زیر نظر پزشک باشید ایرادی ندارد. در صورت مشاهده ی علائم غیر عادی در پوست مانند قرمزی و التهاب و یا تغییر ساختار پوست به پزشکتان اطلاع دهید. محل را با پانسمان نپوشانید و دقت نمایید فراورده با چشم تماس نداشته باشد.

      0
      0
    شهرکی

    سلام خانم دکتر خداقوت
    خانمی حدوداً ۳۶ ساله هستم حدود ۲ سال و نیمه بالای پلک یک چشمم زبر میشه و پوسته پوسته میشه و زیر چشمام هم چروک میفته و مشخصه که خیلی خشک شده گاهی کرم مرطوب کننده و نرم کننده گاهی وازلین، اما حس میکنم تاثیری نداره یه دکتر بهم پماد کلوبتازول داد اون رو یکی دو بار زدم خوب شد اما یه مدت بعد مجدد همونطور مثل قبل میشه، پوست بدنم و صورتم خشک هست اما گاهی جوش میزنم، چیکار باید کنم چه دارویی یا پماد یا کرمی باید استفاده کنم.

    0
    0
    فرشته

    سلام خانم دکتر خداقوت
    خانمی حدوداً ۳۶ ساله هستم حدود ۲ سال و نیمه بالای پلک یک چشمم زبر میشه و پوسته پوسته میشه و زیر چشمام هم چروک میفته و مشخصه که خیلی خشک شده گاهی کرم مرطوب کننده و نرم کننده گاهی وازلین، اما حس میکنم تاثیری نداره یه دکتر بهم پماد کلوبتازول داد اون رو یکی دو بار زدم خوب شد اما یه مدت بعد مجدد همونطور مثل قبل میشه، پوست بدنم و صورتم خشک هست اما گاهی جوش میزنم، چیکار باید کنم چه دارویی یا پماد یا کرمی باید استفاده کنم.

    0
    0
      دکتر داروساز

      سلام کاربر عزیز
      پیشنهاد میشود کورتیکوستروئید ضعیف تر مثل هیدروکورتیزون چشمی برای مدت حداکثر دو هفته روزی 2 مرتبه استفاده شود… و بعد از بهبودی برای تامین رطوبت دور چشم از پماد ساده ی چشمی استفاده نمایید (البته در صورتی که پوست دور چشمتان مستعد میلیا نیست) و یا از کرم های دور چشم. جهت شست و شو نیز از شوینده ی ملایم و یا پن استفاده نمایید.
      در مورد پوست بدن نیز از شوینده های ملایم، پن و یا صابون کرمدار و لوسیون بعد از استحمام مصرف نمایید.

      0
      0
    مهرزاد

    به من کرم مگاکرت دادن دکتر ولی گفته روزی ۳بار اینجا یا جاهای دیگه گفته روزی ۱بار آیا لازمه واقعا ۳بار بزنم؟نکنه تاثیرات بدی روی بدنم بگذارد؟

    0
    0
      دکتر داروساز

      سلام کاربر عزیز
      در مورد دفعات مصرف طبق دستور پزشک مصرف نمایید. توجه نمایید دوره ی مصرف بیش از دو هفته نباشد مگر به صلاحدید پزشک.

      0
      0
    الناز

    سلام خسته نباشید من یه سری لکله های سفید رو صورتم ایجاد شدهه بود که به پزشک مراجعه کردم
    مگاکورت روزی دوبار با مدوپروک یک درصد خواستم بدونم حداقل مدت ساعتی پماد باید رو صورت بمونه چقدرهه برای استفاده سری بعد

    0
    0
      دکتر داروساز

      سلام کاربر عزیز
      مدوپروک فقط روی نقاط درگیر پوست و برای مدت محدود استفاده شود. همینطور بلافاصله بعد از آن دوش و یا شنا نداشته باشید.

      0
      0
    آرزو

    سلام، كنار لب من به اندازه ي يك سكه دچار اگزما شده، البته پزشك تشخيص اگزما دادن و پماد مگاكورت رو تجويز كردن، زمان استفاده از پماد رو سه هفته در نظر گرفتن البته هفته ي سوم فقط يك شب در ميان، الان يه هفته ست دارم مگاكورت رو استفاده مي كنم، مشخصه كه اگزما بهتر شده و لك ناشي از اگزما هم روشن تر شده، ولي كاملاً خوب نشده، ممكنه تيرگي اگزما بمونه؟ بايد چيكار كنم اگه همرنگ پوستم نشد؟ خواهش مي كنم راهنماييم كنيد

    0
    0
      دکتر مریم حق نژاد

      همراه محترم
      سلام
      بعد از درمان اگزما و پایان دوره درمان با کورتون، از کرمهای ضد لکه میتوانید استفاده کنید.
      متشکرم

      0
      0
      آرزو

      خيلي لطف كردين

      0
      0
    Zari

    سلام من بینیم و عمل کردم یک ماه و ۷ روز الان یه هفته اس که روی بینیم قرمز پوست پوستی شده خارش میده حساسیت ب چسب فک کنم چی خوبه بزنم خوب بشه

    0
    0
      دکتر داروساز

      سلام کاربر عزیز
      برای حدود یک هفته از کرم هیدروکورتیزون با مشورت پزشکتان استفاده نمایید. پماد آن استفاده نشود به این دلیل که پوست در زیر چسب اگر چرب شود مستعد آکنه می شود.

      0
      0
    sajjad

    سلام دوره استفاده برای بیماری اگزما چقده یعنی تا چند روز باید استفاده کرد و چه کار کنم تا لکه ای ک جاش می مونه کامل از بین بره

    0
    0
      دکتر داروساز

      سلام کاربر عزیز
      حدودا دو هفته کفایت می کند. البته اگر اگزما در ناحیه ای باشد که پوست نازکتر هست بهتر است از هیدروکورتیزون استفاده نمایید.
      لکه ی ناشی از اکزما معمولا برطرف میشود و نیازی به استفاده از دارو نیست اما در صورت نیاز بعد از اتمام مگاکورت از زینک اکساید استفاده نمایید.

      0
      0
    سارا

    سلام من چند روزه که صورتم رو برای اولین بار اصلاح کردم و بعدش به صورتم الکل زدم الان به شدت جوش های قرمز غیر چرکی زدم کل صورتم قرمز شده به نظرتون مگاکورت استفاده کنم کاهشش میده ؟

    0
    0
      دکتر داروساز

      سلام کاربر عزیز
      پیشنهاد می شود از کرم هیدروکورتیزون استفاده نمایید.

      0
      0
    رها

    سلام وقت بخیر
    من ی هفته اس تبخال تناسلی زدم وخیلی شدید میسوزه ی دکتر رفتم پماد آسیکلوویر داد با قرض مترونیدازول ۵۰۰ و والاسیکلوویر
    حالا دیشب ی دکتر دیگه رفتم گف اونا رو کلا قطع کن ب درد نمیخورن .و پماد مومه کورت داد ک استفاده کنم .نظرشما چیه من ب حرف کدوم گوش بدم؟

    0
    0
      دکتر داروساز

      سلام کاربر عزیز
      پزشکی که تخصص زنان دارند و یا پوست.

      0
      0
    P

    سلام خسته نباشید.من نقاطی از صورتم دچاره صبوره هست دکتر قطره مگاکورت تجویز کرده بود استفاده نکردم الان بدتر شده طریقه مصرفش رو لطف میکنین و ب چه مدت استفاده کنم؟

    0
    0
      دکتر داروساز

      سلام کاربر عزیز
      قطعا پزشک نحوه ی استفاد از دارو را ذکر کرده اند. در نظر داشته باشید بیش از دو هفته استفاده نشود مگر با تایید پزشکتان.

      0
      0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *