با عوارض قرص هیرویت و راه های پیشگیری از آن آشنا شوید

3.1/5 - (46 امتیاز)
قرص هیرویت یکی از این مکمل‌های تخصصی تقویت مو محسوب می‌شود. این قرص با تأمین ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز مو، از ریزش مو جلوگیری کرده و باعث افزایش رشد مو می‌شود. به صورت کلی اگر این قرص را درست مصرف کنید با عوارض خاصی روبرو نخواهید شد اما در صورت رعایت نکردن نکاتی درباره این قرص ممکن است عوارضی ناخواسته به سراغتان بیاید. در ادامه مطلب به بررسی عوارض قرص هیرویت و راه‌های پیشگیری از آن می‌پردازیم.
عوارض مصرف قرص هیرویت
فهرست مطالب

عوارض مصرف قرص هیرویت چیست؟

برای مصرف قرص هیرویت که نوعی مولتی ‌ویتامین محسوب می‌شود، باید به نکات خاصی دقت کنید. به ‌طور کلی اگر بخواهیم عوارض مصرف قرص هیرویت، را نام ببریم، باید بگوییم که این قرص به‌ خودی‌ خود عوارض خاصی ندارد. اما اگر قرص هیرویت را بیش از دوز مورد نیاز بدن خود مصرف کنید و یا چند مکمل را در کنار قرص هیرویت مصرف کنید، حتما دچار مسمومیت ناشی از اورر دوز مواد معدنی و ویتامین‌ها در بدن خواهید شد.

بهتر است بدانید که برخی از ویتامین‌ها محلول در آب هستند و میزان اضافی آن‌ها از بدن دفع می‌شوند. مصرف خودسرانه حجم بالایی از این ویتامین‌ها و املاح می‌تواند آسیب‌هایی جدی به بدن وارد کند. در ادامه به برخی از این آسیب‌ها در اثر عوارض قرص هیرویت اشاره خواهیم کرد.

احتمال آسیب به اعضای داخلی بدن در اثر افزایش آهن

از آنجایی‌ که قرص هیرویت حاوی مقدار معینی از آهن است، مصرف همزمان آن با مکمل‌های آهن می‌تواند شما را با عوارض مصرف قرص هیرویت روبرو کند. بهتر است بدانید که انباشته شدن حجم زیادی آهن در اندام‌های داخلی به ‌طورکلی منجر به آسیب‌های مرگباری از جمله به مغز و کبد و ایجاد بیماری‌هایی مانند سرطان می‌شود. همچنین افزایش سطح آهن منجر به تحریک رشد باکتری‌ها و ویروس‌ها شده و در نتیجه باعث افزایش عفونت‌ها می‌شود.

احتمال مسمومیت در اثر مصرف بیش از حد زینک

یکی دیگر از عوارض مصرف قرص هیرویت می‌تواند بالا بردن بیش از حد سطح زینک مورد نیاز بدن باشد. زینک یا روی یکی از عناصر ضروری مورد نیاز مو محسوب می‌شود. این عنصر که یکی از ترکیبات قرص هیرویت است، قابلیت ذخیره شدن در بدن را دارد. بنابراین باز هم باید بگوییم که مصرف همزمان قرص هیرویت با مکمل‌های زینک می‌تواند در فرد مسمومیت ایجاد کند. علائم مسمومیت با زینک عبارت‌اند از: تهوع و استفراغ، از دست دادن اشتها، اسهال و گرفتگی شکمی، سردرد، کاهش عملکرد سیستم ایمنی و کاهش سطح کلسترول‌خوب.

حساسیت دارویی

البته این مورد بسیار نادر است. همان ‌طور که ذکر کردیم عامل حجم دهنده این قرص روغن سویا، موم زرد، روغن نخل و روغن نارگیل هستند. اگر فرد به یکی از این مواد طبیعی حساسیت داشته باشد، احتمالا با مصرف قرص هیرویت نیز با واکنش‌های آلرژیکی روبرو خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه واکنش آلرژیک، مصرف را قطع کرده و به پزشک مراجعه کنید تا دچار عوارض مصرف قرص هیرویت در اثر حساسیت‌های دارویی نشوید.

عوارض مصرف قرص هیرویت برای معده

معده‌درد، سوزش معده و حالت تهوع از مشکلات گوارشی است که در موارد نادر برخی از مصرف‌کنندگان قرص هیرویت از آن شکایت می‌کنند. علت بروز این نوع عوارض ممکن است به حساسیت به دارو و مصرف خارج از دوز دارو مرتبط باشد. در هر 1 عدد کپسول هیرویت 12 میلی‌گرم ماده معدنی آهن وجود دارد.

مصرف آهن در قالب مکمل برای بسیاری از افراد حالت‌هایی مثل تهوع، اسهال و استفراغ را به وجود می‌آورد. جهت جلوگیری از بروز این نوع عوارض پیشنهاد می‌شود که Hairvit را حتما در کنار یکی از وعده‌های غذایی خود میل کنید زیرا در این صورت عوارض گوارشی احتمالی به حداقل خواهد رسید.

چه عواملی بر رشد مو تأثیرگذار است ؟

آیا قرص Hair Vit چاق کننده است؟

در ارتباط بین قرص هیرویت و چاقی باید گفت برخی از ترکیبات موجود در قرص هیرویت سبب افزایش اشتها در افراد می‌شوند. ویتامین‌های گروه B در تنظیم متابولیسم بدن نقش داشته و اگر فردی در بدن خود با کمبود آنها مواجه باشد، اشتهای وی کاهش یافته و در نتیجه دچار کاهش وزن نیز خواهد شد. حال اگر این کمبود از طریق مصرف مکمل‌های غذایی جبران شود، می‌توان افزایش اشتها و چاقی را انتظار داشت. از طرف دیگر عنصر روی (زینک) نیز که یکی از اصلی‌ترین ترکیبات موجود در هیرویت است، در افزایش اشتها نقش دارد. زینک با تنظیم متابولیسم و بهبود گوارش، اشتها را افزایش داده و سبب چاقی می‌شود.

توجه داشته باشید که افزایش اشتها بر اثر مصرف قرص هیرویت تنها در اشخاصی اتفاق می‌افتد که نسبت به ویتامین‌های گروه B و زینک در بدن خود کمبود داشته باشند؛ به عبارت دیگر اگر شما نسبت به این گروه از ویتامین‌ها و عنصر روی در بدن خود کمبودی نداشته باشید، با مصرف هیرویت افزایش وزن برایتان اتفاق نخواهد افتاد.

عوارض قرص هیرویت برای کلیه

آیا مصرف قرص هیرویت و تغییر رنگ ادرار به هم ارتباطی دارند؟ چنانچه اشاره کردیم ویتامین‌های گروه B یکی از مهم‌ترین ترکیبات موجود در هیرویت هستند. با مصرف این گروه از ویتامین‌ها گاهی رنگ ادرار تغییر می‌کند. بنابراین کاملا طبیعی است که در صورت استفاده از هیرویت، تغییر رنگ را در ادرار خود مشاهده کنید و رنگ ادرار پررنگ‌تر از همیشه به نظر برسد.

در میان ویتامین‌های گروه B ویتامین B2 رنگ زرد دارد و شاید تغییر رنگ بر اثر مصرف هیرویت را بیش از هر چیزی بتوان به این ویتامین نسبت داد. همچنین ویتامین B12 نیز یک ساختار کریستالی قرمز رنگ دارد و به همین دلیل می‌تواند رنگ ادرار را کمی تیره‌تر از همیشه نماید. از این رو اگر با خوردن کپسول هیرویت در ادرار خود تغییر رنگی را مشاهده کردید، جایی برای نگرانی وجود ندارد. تغییر رنگ ادرار از عوارض مصرف قرص هیرویت است.

عوارض مصرف قرص هیرویت در بارداری

در مورد استفاده از قرص هیرویت در دوران بارداری و شیردهی حتما باید با پزشک مشورت شود. ممکن است عوارض قرص هیرویت در بارداری اصلا بروز نیابد و فرد مصرف کننده دچار هیچ نوع مشکلی نشود اما از آنجایی که بارداری و شیردهی هر دو دوره‌هایی حساس از زندگی هستند، معمولا توصیه می‌شود که از هر نوع مکملی استفاده نشود و ترجیحا از مکمل‌هایی مثل پریناتال و قرص‌هایی مثل قرص فولیک اسید بهره گرفته شود.

مولتی ویتامین‌های مخصوص بارداری و شیردهی که در داروخانه‌ها موجود هستند و معمولا پزشکان نیز توصیه می‌کنند، خود حاوی ویتامین‌ها و املاح معدنی بسیاری بوده که حتی می‌توانند در پیشگیری از ریزش مو نیز موثر باشند؛ بنابراین نیاز نیست از مکمل‌هایی مثل هیرویت استفاده نمود. با این حال اگر علت خاصی دارد که می‌خواهید در دوران بارداری هیرویت بخورید، در این زمینه با پزشک مشورت نمایید.

قرص هیرویت چیست و چه ترکیبات و فوایدی دارد ؟

تداخل دارویی قرص هیرویت

همان‌ طور که می‌دانید این قرص نوعی مولتی‌ ویتامین مینرال محسوب می‌شود. بهتر است بدانید بیمارانی که در حال مصرف دارو هستند به ‌هیچ ‌عنوان اجازه مصرف خودسرانه مولتی‌ ویتامین‌های مینرال را ندارند. چرا که برخی از مواد معدنی یا ویتامین‌ها در اثرگذاری آن دارو تأثیر منفی می‌گذارند. در ادامه به برخی از مهم ‌ترین تداخل‌های دارویی قرص هیرویت اشاره می‌کنیم:

آلوپورینول

آلوپورينول براي پيشگيري از نقرس و سنگ‌های كليوي با منشأ اسيد اوريك تجويز می‌شود. مصرف همزمان این دارو و مواد معدنی موجود در مولتی‌ ویتامین مینرال باعث اختلال کلیه و کاهش اثرپذیری دارو می‌شود.

فلوروکینولون‌ها

فلوروکینولون ها دسته‌ای از آنتی‌بیوتیک‌های ضد باکتری هستند. مصرف همزمان آن‌ها با مولتی‌ویتامین‌ها می‌تواند عملکرد کبد و کلیه را تحت تأثیر قرار دهد. بنابراین برای اجتناب از عوارض قرص هیرویت و همین‌ طور مولتی ‌ویتامین باید مصرف آن‌ها همراه با آنتی ‌بیوتیک‌ها زیر نظر پزشک باشد.

تتراسیکلین ها

تتراساکلین ها نیز در دسته آنتی‌ بیوتیک‌ها قرار دارند و مانند فلوروکینولون‌ها منع مصرف دارند.

دیگوکسین

این قرص برای درمان نارسایی قلبی استفاده می‌شود. مصرف همزمان این قرص و مولتی‌ ویتامین مینرال باعث اختلال در تپش قلب می‌شود.

فنوتیازین‌ها

فنوتیازین‌ها در دسته داروهای ضد جنون قرار می‌گیرند.

کینیدین

کینیدین در دسته داروهای قلبی قرار دارد. مصرف این قرص به همراه مولتی ‌ویتامین مینرال باعث اختلال در عملکرد این قرص و مشکل در ضربان قلب می‌شود. پس یکی دیگر از راه‌های پیشگیری از عوارض قرص هیرویت توجه به مصرف همزمان با سایر داروها است.

چگونه قرص هیرویت را مصرف کنیم؟

خوب است بدانید قرص هیرویت در بسته های 30 عددی در بازار موجود است.  این قرص برای افراد بالای 16 سال طراحی‌ شده است. شما می‌توانید روزی یک عدد از آن را مصرف کنید. در مورد بهترین زمان مصرف هیرویت هم باید بگوییم که برای اینکه مواد مؤثر آن جذب بالاتری داشته باشند، بهتر است مصرف آن همراه با وعده ناهار باشد.

 البته اگر سابقه مشکلات‌گوارشی دارید و یا با معده خالی خوردن آن دچار مشکل‌گوارشی می‌شوید، می‌توانید به همراه غذا با یک تا دو لیوان آب آن را مصرف کنید تا عوارض مصرف قرص هیرویت برای شما ایجاد نشود. در صورت بارداری و یا شیردهی حتما قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید. بنابراین با رعایت نکات یاد شده دچار عوارض قرص هیرویت نخواهید شد.

سخن پایانی

مو یکی از عوامل مهم در زیبایی فرد محسوب می‌شود. با افزایش سن، قرار گرفتن در برابر آلودگی‌ها، مشکلات هورمونی و تغذیه نامناسب سلامت و زیبایی مو تحت‌تأثیر قرار می‌گیرد. مکمل‌های غذایی با تأمین ویتامین‌ها و موادمعدنی مورد نیاز مو، سلامت مو را تضمین می‌کنند. قرص هیرویت یکی از محبوب‌‌ترین مکمل‌های تخصصی مو است که از ریزش مو جلوگیری کرده و باعث افزایش رشد مو می‌شود. این مکمل غذایی به‌ خودی‌ خود عوارض خاصی ندارد اما اگر می‌خواهید از عوارض مصرف قرص هیرویت دور بمانید از مصرف بیش از حد آن و مصرف همزمان با مکمل‌های دیگر پرهیز کنید.

دسته بندی: سلامت مو
تصویر سمانه درویشی
سمانه درویشی
عاشق نوشتن، یادگیری و یافتن تجربه‌های جدید در حوزه سلامت و زیبایی هستم و خوشحالم که در مثبت سبز فرصت تولید محتوا در این حوزه جهت ارتقای سلامت جامعه و زندگی بهتر را دارم.
بحث و تبادل نظر

730 دیدگاه

    ریحانه

    سلام .لطفا راهنمایی کنید من از هیرویت ک استفاده میکنم صورتم وحشتناک دچار جوش میشه ،جوش های بزرگ و قرمز .ایا هیر ویت روقطع کنم یا ن ؟لطفا راهنمایی کنید

    0
    0
      دکتر داروساز

      سلام کاربر عزیز
      موقتا برای یک ماه قطع نماییدتا مشخص شود ایا بروز اکنه مربوط به این مکمل می باشد و یا خیر.

      0
      0
    مبینا

    ایا با استفاده از قرص هیرویت زبان افت هم میزنه؟

    0
    0
      دکتر داروساز

      سلام کاربر عزیز
      احتمال آن ضعیف می باشد.

      0
      0
    فرامرزی

    سلام خانم بنده دیابت نوع 2دارن و قرص متفورمین و گلی بندکلامین مصرف میکنند و حدود دوماه قبل بود کرونا گرفتن ریزش مو دارن
    آیا مصرف این کپسول برای دیابت و قرصهای مصرفی
    خطری ندارد؟

    0
    0
      دکتر داروساز

      سلام کاربر عزیز
      خیر منع مصرفی از لحاظ دیابت و سایر داروها ندارد.

      0
      0
    نوید

    سلام من با خوندن پیام ها وعوارضش ترسیدم واقعا این عوارض تا چه حد است لطفا کمک کنید ایا روغن های موی سر که حاوی ویتامین هستند با این قرص با عث اواوردوز نمیشن؟؟؟؟

    0
    0
      دکتر داروساز

      سلام کاربر عزیز
      عوارضی که در داروها رخ میدهد معمولا درصد وقوع پایینی دارند پس در تعداد کمی از افراد رخ می دهند.
      خیر روغن موضعی همراه با این داروها مشکلی ایجاد نمی کند.

      0
      0
    Nrjs

    سلام وقت بخیر من شب ها سلن پلاس میخوردم قبل خواب، امروز برای اولین بار هیرویت را مصرف کردم بعدصبحانه حالت تهوع و استفراغ گرفتم، با تجویز پزشک هم بوده، مصرف این قرص را ادامه بدم؟

    0
    0
    Freshte

    سلام یک و نیم بسته تا الان از این قرص مصرف کردم جدیدا روی سینه و کتف جوش میزنه و متوجه شدم سینه هام یکمی حجم گرفته .قرص دیگه ای مصرف نمیکنم.ممکنه بخاطر این باشه؟

    0
    0
      دکتر داروساز

      سلام کاربر عزیز
      عده ای از مصرف کنندگان این فراورده بروز آکنه را گزارش کرده اند اما در منابع علمی در مورد اجزاء تشکیل دهنده ی آن این مورد وارد نشده است.

      0
      0
    رضا

    سلام برای کسانی که سنگ کلیه دارن خطر نداره ؟؟

    0
    0
      مجله مثبت سبز

      سلام دوست عزیز
      با آب کافی مصرف شود مانعی ندارد.

      0
      0
    محمود

    باسلام
    بنده بخاطر کم پشت شدن مو از قسمت وسط سر، خودسرانه یکسری ویتامین تهیه کردم، ویتامین ایی، سی، د۳، بیوتین، و آهن آیروکپ الان هم قرص هیرویت رو دوروزه تهیه کردم و ظهر مصرف میکنم. ولی از دیروز درد شدیدی در ناحیه کلیه سمت راستم احساس میکنم. ایا ربطی به هیرویت یا تداخلش با سایر ویتامین ها دارد؟

    0
    0
      دکتر داروساز

      سلام کاربر عزیز
      احتمال آن ضعیف میباشد به دلیل مصرف این مکمل ها باشد. ویتامین دی و ای در هیرویت موجود نمی باشند و از طرفی با ترکیبات موجود در آن تداخلی ندارند پس میتوانید استفاده نمایید اما فواصل مصرفشان به دوز انها بستگی دارد پس حتما به آن دقت نمایید.
      مصرف آهن چندان برای شما ضروری نمی باشد.
      در کنار مواردی که اشاره کردید داروی دیگری در رابطه با مشکل دیگری استفاده نمی کنید یا سابقهی بیماری زمینه ای ندارید.

      0
      0
    شیرین گ

    سلام وقت بخیر
    مدتی بود ریزش مو شدید داشتم
    به توصیه فروشنده داروخانه، قرص هیرویت ، سیستین b6 و بیوتین ۵۰۰۰ به صورت همزمان شروع کردم، ریزش موهام سریعا درمان شد ولی بعد از دو هفته روی چونه ام موهای زائد میبینیم ک قبلا نداشتم، علتش کدوم محصول میتونه باشه؟میترسم ادامه‌بدم‌موهای زائد بیشتر شن ، ولی واقعا موثر بودن، چکار میشه کرد؟

    0
    0
      مجله مثبت سبز

      سلام دوست عزیز
      مصرف مکمل ها تاثیری بر موهای زائد ندارد.

      0
      0
      صابرين

      سلام .من یه هفته است قرص هیرویت را بلا فاصله بعد از نهار استفاده میکنم
      وروز اول هم دوره ی (هر ده روز ) آمپول های بیوتین ودکسپانتنول را شروع کردم
      بعد از خوردن قرص ها حس میکنم سرعت تپش قلبم میره بالا ودرد معده هم اذیتم میکنه
      از انجا ک شما در مقاله ی بالا نوشتین قرص هیرویت با داروی نارسایی قلبی تداخل دارد ویکی از وظایف امپول دکسپانتنول این هست ممکن تداخل دارویی اتفاق افتاده باشه وسرعت ضربان قلبم به اين دليله ؟
      من هيج دارويي ديكه اي هم استفاده نميكنم

      0
      0
      دکتر داروساز

      سلامکاربر عزیز
      داروها با هم تداخلی ندارند اما فرم تزریقی بید زیر نظر پزشک استفاده شود. در صورت ادامه ی تپش و یا اضافه شدن علائم دیگر به آن به مرکز درمانی مراجعه نمایید.

      0
      0
    یوسف شریفی

    سلام خانم دکترببخشید دوباره مزاحم شدم ولی گفتید اول ازمایشات لازم رو انجام بدم وعلت ریزش را متوجه بشم و سپس برای درمان اقدام کنم اما دکتری که رفتم هیچ ازمایشی برام ننوشت باید چکارکمک و منظورتون از ازمایشات چه ازمایشهایی است که باید انجام بدم لطف میکنید اگه منو راهنمایی کنید

    0
    0
      دکتر داروساز

      سلام کاربر عزیز
      سوال قبل شما را بنده پاسخ ندادم. میتوانید محلول ماینوکسیدیل را جایگزین سرم تقویت مو نمایید البته با صلاحدید پزشکتان. و باز اگر نتیجه نگرفتید در مورد مصرف داروهای هورمونی خوراکی و لزوم انجام آزمایش با ایشان مشورت نمایید. از لحاظ جنسی ممکن است عوارضی داشته باشند که برای برخی افراد اهمیتی ندارد اما در مورد جزئیات آن با پزشک خود مشورت نمایید. در ضمن باید عدم تداخل آن با سایر داروهایی که در رابطه با مشکلات دیگر مصرف مینمایید برسی شود.

      0
      0
    Hossein

    سلاام ببخشید من چند روزقرص هیرویت استفاده میکنم رنگ ادرارم تغیر کرده و تکرر ادار دارم احساس پری مثانه میکنم نگران شدم مصرف قطع کنم؟

    0
    0
    یوسف شریفی

    سلام وقت بخیر من مرد22ساله هستم این8ماهه که دچار ریزش مو شدم رفتم دکتر بهم قرص هرویت و سرم تقویت کننده سر و شامپو ضد شوره داد الان اگر بعد مصرف این داروها ریزش مو خوب نشد باید چکارکنم چون واقعا بنظرم در اهواز دکتر پوست ومو سرشناسی نداریم در ضمن در ریزش موی سرم ارثی نیست

    0
    0
      مجله مثبت سبز

      سلام دوست عزیز
      ابتدا آزمایشات لازم انجام دهید و علت ریزش مو را متوجه شوید و سپس برای درمان اقدام کنید.

      0
      0
    فاطمه

    سلام خسته نباشید ممنون میشم پاسخ سوالم رو بدید.من خانمی ۳۹ ساله هستم که به دلیل مصرف قرص ضدتشنج سیمیوال دچار ریزش موی شدیدی شدم آیا قرص هرویت میتونه ریزش موهامو کمتر کنه درضمن قرص فیفول هم میخورم ؟

    0
    0
      مجله مثبت سبز

      سلام دوست عزیز
      مکمل های تقویت مو مانند هیرویت بیشتر برای افرادی که ریزش مو آنها ناشی از کمبود ویتامین است تاثیر گذار است . شما می توانید یک دوره 3 ماهه مصرف کنید چون علاوه بر تقویت مو بر روی عملکرد سیستم ایمنی شما هم تاثیر گذار خواهد بود.

      0
      0
    علی

    سلام وقتتون بخیر ، ببخشید که طولانی مینویسم ، بنده ۲۹ سالمه و مرد هستم ، چند ماهی هست موهای بالای سرم کم پشت شده و داشت رو به طاسی میرفت که به توصیه چندین نفر از محلول ماینوکسیدیل ۵ درصد استفاده کردم الان تقریبا ۳ ماهی میشه خوب نتیجه خوبی داشته و یک ماه هم هست که هیرویت روزی یک عدد مصرف میکنم باعث ضخامت موهام شده راضیم تو سایتها نوشته که ماینوکسیدیل رو باید چهارماه استفاده کرد تا درمان کامل و ثابت بشه ولی خیلی از دوستان میگن که بعد از قطع مصرف ماینوکسیدیل موهای در اومده میریزه سوال:
    ۱ . آیا درسته بعد از قطع مصرف موهای در اومده کاملا میریز؟
    ۲ . چه مدت مصرف کنم محلول رو
    ۳ . اگر بعد قطع کردن موها بریزه مشکلی پیش میاد اگر به صورت همیشگی محلول رپ مصرف کنم
    ۴ . روش کنار گذاشتن دارو باید به صورت یکجا باشه یا کم کم
    ۵ . اگر روش بهتر یا شامپو ضد ریزش مو اطلاع دارید لطفا معرفی و طرز مصرفشو بهم بگید ممنون

    0
    0
      دکتر داروساز

      سلام کاربر عزیز
      بله در صورت کنار گذاشتن آن مجدد مو به حالت قبل برمیگردد.
      در صورتی که مشکل قلبی عروقی ندارید میتوانید به مصرف آن ادامه دهید اما حین مصرف در صورت بروز التهاب، حساسیت و یا درد در پوست سر و یا ادم و ورم در ناحیه ی دست و پا مصرف آن را قطع نمایید. همچنین در کنار آن از داروی موضعی دیگری در ناحیه ی سر استفاده نکنید.

      0
      0
    زهرا

    سلام من تازه شروع کردم یه روز در میان هیر ویت مصرف کنم . ریزش مو در حد طبیعی دارم . برای زخیم شدن تار مو میتونم استفاده کنم؟

    از آهن بدنم اطلاع ندارم تا ماه قبلا مکمل آهن استفاده میکردم
    مشکلی پیش نمیاره؟

    0
    0
      مجله مثبت سبز

      سلام دوست عزیز
      خانم های بالغ حتما باید تحت نظر پزشک قرص اهن استفاده کند پیشنهاد می کنم حتما مقاله تتمامی علائم کم خونی ناشی از کمبود آهن مطالعه کنید. البته در قرص هیرویت فولیک اسید وجود دارد اگر شما از ان دسته افرادی هستید که فقدان آهن دارند باید به صورت جداگانه مصرف کنید.

      0
      0
    Yalda

    سلام خانم دکتر خسته نباشید. شنیدم که اوایل مصرف قرص هیرویت ریزش مو بیشتر میشه همچنین با قطع این قرص دوباره ریزش بیشتر میشه ،درسته؟لطفا توضیح بدین.
    و اینکه بعد سه ماه مصرف کردن کامل نتیجه میده یا دوباره باید تکرار بشه؟
    بعد این قرص برای کلیه ضرر نداره؟

    0
    0
      دکتر داروساز

      سلام کاربر عزیز
      اگر ریزش مو به صورت مقطعی و به دلیل کمبود گذرای عناصر و ویتامین ها باشد مسلما مصرف مکمل های مو تاثیرخوبی داشته و باقطع آنها ریزش مو برنمیگردد. اما اگر کمبود موارد گفته شده به هر علتی، دائمی باشد مسلما با قطع مصرف مکمل، ریزش مو به حالت ابتدایی برخواهد گشت.
      آیا مشکل و یا نارسایی خاصی در کلیه دارید؟ اگر اینطور هست حتما زیرنظر پزشک استفاده نمایید . در غیر اینصورت خیر دارو مشکلی از آن جهت ایجاد نمی کند

      0
      0
    بهنام

    با سلام و خسته نباشید
    من مدتی هست برای جلوگیری از ریزش مو تقریبا ۴ ماه ظهرا یک عدد یونی زینک و شب ها یک عدد هیرویت مصرف میکنم.
    احساس میکنم جوش های ریز روی پیشانیم بیشتر شده . سن بنده ۲۴ سال است
    آیا امکانش هست به دلیل اینکه این دو تا قرص رو با هم مصرف میکنم پوست من دچار مشکل شده و جوش میزنه ؟

    0
    0
      مجله مثبت سبز

      سلام دوست عزیز
      نیازی به مصرف همزمان نیست ، می توانید به صورت دوه ای این دو مکمل استفاده کنید.

      0
      0
    بهنام

    با سلام و خسته نباشید
    من مدتی هست برای جلوگیری از ریزش مو تقریبا 4 ماه ظهرا یک عدد یونی زینک و شب ها یک عدد هیرویت مصرف میکنم.
    احساس میکنم جوش های ریز روی پیشانیم بیشتر شده . سن بنده 24 سال است
    آیا امکانش هست به دلیل اینکه این دو تا قرص رو با هم مصرف میکنم پوست من دچار مشکل شده و جوش میزنه ؟

    0
    0
      مجله مثبت سبز

      سلام دوست عزیز
      اصلا نیازی به مصرف همزمان نیست و باید دوره ای استفاده کنید.

      0
      0
    رعنا

    سلام اگه قرص هیرویت و پاورفیت رو یک روز درمیان بخوریم اشکال داره؟

    0
    0
      دکتر داروساز

      سلام کاربر عزیز
      خیر ایرادی ندارد.

      0
      0
    مهسا

    سلام.من قرص هیروویت را بعد از صبحانه و مکمل کلسیم .منیزیم.زینک.ویتامین د، رابعد از نهار و کپسول فیفول را قبل از خواب میخورم..تداخل دارویی ندارن؟چون چند روزه سردرد و حالت تهوع دارم.به خاطر کم خونی از دوماه پیش مصرف فیفول را شروع کردم..و الان چون کاشت ابرو انجام دادم قرص هیروویت و مکمل کلسیم منیزیم زینک ویتامین د، را اضافه کردم.

    0
    0
1 8 9 10 11 12 18

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *