بیماری های کلیه و ادراری

تعداد مقالات: 31
پرازوسین یکی از داروهای مهم در درمان فشار خون بالا و مشکلات ادراری ناشی از بزرگی خوش‌خیم پروستات است. این دارو دارای عملکردی دوگانه است که سبب کاهش فشار خون و شل شدن عضلات مثانه و پروستات می‌شود. علاوه بر این، در بیماران مبتلا به بزرگی پروستات، این دارو با کاهش اسپاسم عضلات پروستات و مثانه، مشکلات مهمی از جمله تکرر ادرار، ضعف جریان ادرار و احتباس ادراری را بهبود می‌بخشد. در ادامه به بررسی کاربرد، نحوه عملکرد، نحوه مصرف و عوارض قرص پرازوسین خواهیم پرداخت.
آیا از احساس سوزش هنگام ادرار کردن خسته شده‌اید؟ آیا به دنبال راه‌هایی برای تسکین این درد آزاردهنده هستید؟ شاید باور نکنید، اما برخی از مواد غذایی و گیاهان دارویی می‌توانند به طور شگفت‌انگیزی به کاهش سوزش ادرار در بانوان کمک کنند. در این مقاله، به بررسی این روش‌های طبیعی و موثر می‌پردازیم.
احساس سوزش هنگام ادرار، مثل این می‌ماند که یک سنگ ریز مدام در مسیر ادرار شما حرکت کند. این درد آزاردهنده نه تنها آسایش شما را بر هم می‌زند، بلکه ممکن است نشانه‌ای از یک مشکل جدی‌تر باشد. اگر شما هم این مشکل را تجربه می‌کنید، این مقاله برای شماست. زیرا در ادامه مطلب به شما می‌گوییم که برای سوزش ادرار چی خوبه تا بتوانید با استفاده از آن‌ها برای حل مشکل خود گام موثری بردارید.
قرص سولامر (Sevelamer) به ‌عنوان یکی از داروهای متصل‌شونده به فسفات، نقشی کلیدی در کنترل هایپرفسفاتمی دارد. این دارو با جلوگیری از جذب فسفات موجود در رژیم غذایی از طریق دستگاه گوارش، به تنظیم سطح فسفات خون کمک می‌کند.
قرص تولترودین با مهار فعالیت غیرطبیعی عضلات مثانه، به بیماران کمک می‌کند تا کنترل بیشتری بر ادرار خود داشته باشند و از تعداد دفعات نیاز به تخلیه مثانه بکاهند. در این مقاله، به بررسی نحوه عملکرد قرص تولترودین، مزایا، موارد مصرف و نکات مهم در رابطه با استفاده از آن خواهیم پرداخت.
ادرار زیاد (پلی اوری) زمانی اتفاق می‌افتد که بدن بیش از حد طبیعی (بیشتر از 3 لیتر در روز برای بزرگسالان) ادرار تولید می‌کند. ادرار زیاد، به خودی خود یک بیماری نیست؛ اما می‌تواند نشانه‌ای از شرایط دیگر باشد. در ادامه برخی از رایج‌ترین این دلایل را شرح می‌دهیم.
وجود خون در ادرار یا در واقع همان هماتوریا می‌تواند یک هشدار جدی باشد که قابل چشم پوشی نیست و به محض مشاهده باید حتما به آن توجه شود. اگرچه در برخی موارد دلیل وجود خون در ادرار عوامل بی ‌خطری است؛ اما گاهی اوقات می‌تواند نشانه‌ای از یک بیماری جدی‌تر باشد. سوالی که پیش می‌آید این است که چه مقدار خون در ادرار خطرناک است و چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟ در این مطلب به بررسی علل خون در ادرار، نحوه شناسایی آن و زمان‌هایی که باید نگران آن باشید، خواهیم پرداخت.
درمان سوزش ادرار و انتخاب مناسب‌ترین و قویترین قرص سوزش ادرار بستگی به علت درد و احساس سوزش دارد. اولین قدم در جهت درمان سوزش ادرار، تشخیص علت آن است که می‌تواند ناشی از عفونت، التهاب، عوامل غذایی یا مشکلی در مثانه یا پروستات باشد.
دفع پروتئین از کلیه یا پروتئینوری ممکن است به دلایل مختلف و در شرایط متفاوت، در افراد گوناگون رخ دهد؛ اما بسیار اهمیت دارد که به محض مشاهده علائم برای درمان اقدام کنید. سریع‌ترین کاری که در این راستا می‌توانید انجام دهید، رعایت برخی نکات تغذیه‌ای است؛ مانند کم کردن میزان مصرف پروتئین، سدیم و پتاسیم. راهکارهای دیگری نیز برای کنترل و رفع این مشکل وجود دارد که در ادامه به برخی از بهترین‌های آن‌ها می‌پردازیم.
مصرف زیاد ویتامین‌ها نه تنها فایده بیشتری برای بدن ندارد، بلکه می‌تواند برای بدن مضر نیز باشد. ویتامین D نیز از این قاعده مستثنی نیست. در این مقاله به بررسی ارتباط بین مصرف بیش از حد ویتامین D و نارسایی کلیه می‌پردازیم.
اگر سنگ کلیه درمان نشود می‌تواند دردناک باشد و زندگی شما را به شدت تحت تاثیر قرار دهد. این سنگ‌ها ممکن است در مجاری ادراری، کلیه‌ها و مثانه ایجاد شوند. هنگامی که مقدار زیادی مواد معدنی یا نمک در ادرار وجود داشته باشد، این‌ها می‌توانند با هم جمع شوند و سنگ سختی را تشکیل دهند.
درد سنگ کلیه، از جمله دردهای شدید و ناگهانی و از جمله دردهای بدی است که هر فرد در زندگی تجربه می‌کند. در این مقاله شما را با مراحل افتادن سنگ کلیه در مثانه آشنا می‌کنیم. همراه ما باشید.