سیستم ایمنی

تعداد مقالات: 45
زگیل تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی است که توسط ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) ایجاد می‌شود. این ویروس به‌ویژه در نواحی تناسلی و مقعدی بدن، موجب بروز زگیل‌های کوچک، برجسته و گاهی دردناک می‌شود. با اینکه بسیاری از افراد مبتلا به HPV علائمی ندارند، اما در صورت ابتلا به انواع خاصی از این ویروس، ممکن است زگیل‌های تناسلی شکل بگیرند که در برخی مواقع می‌توانند نگران‌کننده باشند. در حالی که درمان‌های مختلفی برای زگیل تناسلی وجود دارد، تقویت سیستم ایمنی بدن می‌تواند نقش کلیدی در درمان و پیشگیری از این بیماری داشته باشد. در واقع، سیستم ایمنی بدن در نقش خط دفاعی بدن عمل می‌کند و می‌تواند ویروس HPV را شناسایی کرده و آن را از بدن پاک کند. بنابراین، تقویت ایمنی بدن می‌تواند فرآیند درمان زگیل‌های تناسلی را تسریع کند و از عود مجدد این بیماری جلوگیری نماید.
سیستم ایمنی بدن نقش حیاتی در حفظ سلامت ما ایفا می‌کند و در برابر ویروس‌ها، باکتری‌ها و سایر عوامل بیماری‌زا از بدن محافظت می‌کند. گاهی اوقات، به دلیل استرس، رژیم غذایی نامناسب یا بیماری‌های زمینه‌ای، سیستم ایمنی بدن ضعیف می‌شود. در این شرایط، استفاده از داروها و مکمل‌های تقویت‌کننده می‌تواند تأثیر قابل‌توجهی بر افزایش مقاومت بدن داشته باشد. در این مقاله، تقویت سیستم ایمنی با 9 ماده غذایی را بررسی خواهیم کرد.
بیماری اسکلروز جانبی آمیوتروفیک(ALS)، که به نام بیماری لو گِریگ نیز شناخته می‌شود، یکی از بیماری‌های عصبی پیش‌رونده و بسیار پیچیده است. این بیماری به سیستم عصبی حمله می‌کند و نورون‌های حرکتی که مسئول کنترل حرکات ارادی بدن هستند را تخریب می‌کند. بیماری ای ال اس(ALS) در نهایت باعث فلج عضلات و ناتوانی شدید می‌شود. اگرچه بیماری ای ال اس(ALS) می‌تواند افراد در هر سنی را درگیر کند، معمولاً در سنین 40 تا 70 سالگی بروز می‌کند و در مردان کمی شایع‌تر از زنان است.
ویروس نقص ایمنی انسانی (HIV) عامل اصلی ایجاد بیماری ایدز است. گاهی اوقات این دو نام به جای یکدیگر به‌کار برده می‌شوند. در واقع ایدز زمانی رخ می‌دهد که HIV پیشرفت کند؛ اما ورود این ویروس به بدن لزوما منتهی به ایدز نمی‌شود. در گذشته، تصورات اشتباه در مورد HIV و ایدز باعث رفتارهای غلط و بیشتر شدن خطر این بیماری شده است. در این مقاله، به بررسی این باورها می‌پردازیم.
شاید با بیماری‌های خود ایمنی آشنا باشید. این بیماری‌ها زمانی ایجاد می‌شوند که سیستم ایمنی به اشتباه، به سلول‌های بدن حمله می‌کند. هر اختلال خودایمنی با طیف وسیعی از علائم همراه است. برخی از این بیماری‌ها می‌توانند بر سلامت پوست سر و مو تأثیر بگذارند و منجر به ریزش مو شوند. بیایید برخی از رایج‌ترین آن‌ها را بررسی کنیم.
خوردن غذاهای مغذی و غنی از ویتامین‌های خاص می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از ابتلا به بیماری‌ها پیشگیری کند. سیستم ایمنی قوی، بدن را در برابر بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا مقاوم می‌کند. در این مقاله، بهترین ویتامین برای تقویت سیستم ایمنی بدن را به شما معرفی می‌کنیم.
بیش از صد نوع یا گونه مختلف ویروس HPV وجود دارد و حدود 13 مورد از آن‌ها با سرطان مرتبط هستند. بنابراین ممکن است فردی مبتلا به چندین نوع عفونت باشد یا ممکن است در طول سال‌ها به گونه‌های مختلف این ویروس، مبتلا شود. موضوعی که هنوز تحقیقات در رابطه با آن ادامه دارد، ابتلای مجدد به همان سویه HPV قبلی است.
آیا شما هم به دنبال راهی برای تقویت سیستم ایمنی خود هستید؟ یا از بیماری‌های مکرر خسته شده‌اید؟ حالا که تصمیم گرفته‌اید از آمپول استفاده کنید همراه ما باشید تا بهترین آمپول تقویت سیستم ایمنی را به شما معرفی کنیم.
آیا شما هم جزو افرادی هستید که از سرماخوردگی‌های پی در پی خسته شده‌اند؟ یا شاید هم علاقه دارید که سیستم ایمنی خودتان را تقویت کنید تا در برابر بیماری‌ها مقاوم شوید. در اینجا باید بگوییم که یک رژیم غذایی درست و استفاده از مواد غذایی مناسب چاره کار است تا بدن خود را تقویت کنید و کمتر مریض شوید. پس با این خوراکی ها سیستم ایمنی رو قوی کن.
برای مقابله با جلوگیری از رد پیوند کلیه، داروهای سرکوب‌کننده سیستم ایمنی مانند تاکرولیموس به کار گرفته می‌شوند. قرص تاکرولیموس با مهار فعالیت سلول‌های ایمنی، از واکنش‌های التهابی جلوگیری کرده و به بدن کمک می‌کند تا عضو جدید را بپذیرد. این دارو به عنوان یکی از مؤثرترین گزینه‌ها در جلوگیری از رد پیوند کلیه شناخته شده و به طور گسترده در درمان پس از پیوند اعضا مورد استفاده قرار می‌گیرد.
مانند سایر بیماری‌ها، تغذیه نقش حیاتی در کنترل پسوریازیس دارد. بیماری پسوریازیس می‌تواند غیرقابل پیش‌بینی باشد و حتی در هنگام مصرف دارو و درمان‌های استاندارد، عود کند. بسیاری از افراد مبتلا به این بیماری برای کمک به بهبود سلامت پوست، کاهش درد مفاصل، کاهش التهاب، تقویت سیستم ایمنی و مدیریت علائم به مصرف مکمل‌های ویتامینی و درمان‌های جایگزین روی ‌می‌آورند.
واکسن آنفولانزا واکسنی است که از بدن در برابر چهار نوع ویروس آنفولانزا که تحقیقات نشان می‌دهد در فصل آینده رایج‌ترین خواهند بود، محافظت می‌کنند. بیشتر واکسن‌های آنفولانزا، با سوزن و معمولا در بازو تزریق می‌شوند؛ اما نوعی اسپری بینی واکسن آنفولانزا نیز وجود دارد. همه افراد ۶ ماهه و بالاتر باید هر سال واکسن آنفولانزا را دریافت کنند.