قارچ

تعداد مقالات: 9
گانودرما یکی از قارچ‌های دارویی است که از هزاران سال پیش در طب سنتی شرق آسیا به‌ویژه در چین و ژاپن به‌کار می‌رود. این قارچ به‌خاطر فواید بالقوه‌اش برای سلامتی و خواص درمانی‌اش شناخته شده است. در این مقاله به بررسی کامل قارچ گانودرما، خواص دارویی، فواید سلامتی و عوارض جانبی آن پرداخته خواهد شد.
قارچ‌ها به عنوان یکی از خوراکی‌های لذیذ در غذاهای مختلفی وجود دارد و بیشتر افراد سعی می‌کنند از آن در غذاهای مختلف استفاده کنند، اما آیا می‌دانید قارچ‌ها به غیر از طعم خوبی که دارند و برای سلامتی بخش‌های مختلف بدن بسیار مفید هستند. در این مطلب به بررسی کامل خواص قارچ می‌پردازیم.
قارچ کشاله ران مشکلی آزاردهنده است که تاثیرات منفی بر جسم و روان فرد می‌گذارد. با توجه به پیشرفت سریع قارچ کشاله ران در صورت عدم رسیدگی، در این مقاله درباره راهکارهای درمان قارچ کشاله ران صحبت نموده‌ایم که تنها با تغییرات در رفتارهای بهداشتی، استفاده از شوینده‌های مناسب و داروها بتوانید این مشکل را در کمترین زمان ممکن برطرف نمایید.
قارچ‌ها میکروب‌هایی هستند که می‌توانند روی بافت مرده مو، ناخن و لایه‌های خارجی پوست زندگی کنند. یکی از جاهایی که در بدن ممکن است دچار عفونت و ایجاد قارچ شود، پوست سر است، اما این نوع فارچ یا عفونت چرا ایجاد می‌شود و راه‌های درمان آن چیست؟
احتمال بروز عفونت‌های قارچی گوش کمتر از عفونت‌های باکتریایی آن است. قارچ گوش حدود 10 درصد از کل عفونت‌های گوش خارجی (اوتیت خارجی) را تشکیل می‌دهد. اتومیکوزیس یا قارچ گوش، نوعی عفونت گوش است که توسط قارچ ایجاد می‌شود. این عفونت، بیشتر در مناطق گرمسیری و نیمه‌گرمسیری مخصوصا تحت شرایط دما و رطوبت بالا شایع است.
درمان قارچ پوستی ممکن است مدت‌ها به طول بینجامد. بهتر است راه‌های پیشگیری از قارچ پوستی را بدانید تا از ابتلا به این بیماری در امان باشید. راش پوستی قرمز و خارش‌دار از علائم قارچ پوستی است.
اونیکومایکوزیس همان قارچ ناخن است که شاید درمان آن تا ماه‌ها به طول انجامد. پس بهتر است با راه‌های جلوگیری و علائم آن آشنا شوید تا ریسک ابتلای خود به آن را به حداقل برسانید.
عفونت های قارچی در بعضی از موارد در برابر درمان بسیار مقاوم هستند و مدت زمان زیادی طول می‌کشد تا بالاخره مداوا شوند. بهترین مواد غذایی برای مبارزه با عفونت های قارچی را در این مقاله به شما معرفی می‌کنیم.
در بازار شامپوهای مختلفی را می‌بینید که هر کدام ویژگی‌های مخصوص به خود را دارند و مناسب برای انواع مختلف مو فرموله شده‌اند. این شامپوها معمولا خاصیت درمانی ندارند و با هدف شستشو مورد استفاده قرار می‌گیرند. اما گاهی مشکلات مو و پوست سر با شامپوهای معمولی حل نخواهد شد. به این منظور لازم است از شامپوهایی استفاده شود که با داشتن ترکیبات ویژه خاصیت درمانی داشته باشند. یکی از این شامپوها شامپو کتوکونازول است که علاوه بر خاصیت شویندگی، کاربردها و فواید دیگری نیز دارد.