خاصیت
تعداد مقالات: 112
از نمک سفید معمولی روی میز آشپزخانه خود خسته شدهاید و نیاز به یک تغییر رنگی دارید؟ به نمک آبی ایرانی سلام کنید! با گنجاندن نمک آبی در وعدههای غذایی، گویی به حس چشایی خود سفری به آبگرمهای مجلل هدیه دادهاید. نمک آبی همان نمک خوراکی است که به دلیل وجود مواد معدنی خاص مانند سیلویت، آهن، کلسیم و پتاسیم و شرایط محیطی خاص مانند رطوبت و فشار، این رنگ زیبا را به خود میگیرد. رنگ آبی کریستالهای این نوع نمک، کاملا طبیعی است. بیایید با نمک آبی و خواص آن بیشتر آشنا شویم.
- 10 ماه قبل
هویج یک سبزی ریشهای با نام علمی Daucus carota است و رنگهای مختلفی مانند سیاه، سفید، بنفش، زرد و قرمز دارد؛ اما عمدتا به رنگ نارنجی دیده میشود. مواد مختلف بیولوژیکی فعال و مغذی موجود در آب هویج نقش حیاتی در یک رژیم غذایی سالم دارند. آب هویج نه تنها پتاسیم و ویتامین C را برای بدن فراهم میکند، بلکه از نظر پروویتامین A نیز بسیار غنی است. این نوشیدنی ایمنی را تقویت میکند و حفظ سلامت چشم و پوست نیز از جمله دیگر خواص آب هویج است. در ادامه 10 تا از شگفتانگیزترین فواید آب هویج را برای شما شرح میدهیم.
- 10 ماه قبل
چاقی به عنوان یک اختلال متابولیک پیچیده در سراسر جهان به اپیدمی تبدیل شده است که عوارض زیادی را به همراه دارد. سبوس برنج یک محصول مغذی از فرآیند آسیاب برنج است. آسیا بالاترین میزان تولید برنج جهان (90 درصد تولید برنج جهان) را دارد. بنابراین، سبوس برنج در کشورهای آسیایی ارزان است. علاوه بر این، ارزش غذایی بالای سبوس برنج، پتانسیل آن را به عنوان یک مکمل غذایی برای ارتقای سلامتی از جمله بهبود عملکرد مغز، کاهش فشار خون، و تنظیم ترشح پانکراس نشان میدهد.
- 10 ماه قبل
استفاده از سبوس برنج در برنامه غذایی روزانه، به دلیل خواص بینظیری که دارد، میتواند برای سلامت دستگاه گوارش، تقویت پوست و مو، همچنین سلامت کلی بدن مفید باشد.
- 10 ماه قبل
سبوس برنج قهوهای یکی از اجزای اصلی برنج است. این قسمت از برنج، حاوی مواد مغذی حیاتی بسیاری است که سلامت کل بدن را تحت تاثیر قرار میدهد و خواص بسیار زیادی برای سلامتی انسان دارد. در این مقاله، به بررسی خواص سبوس برنج قهوه ای برای بدن میپردازیم.
- 11 ماه قبل
امروزه برنج قهوهای به دلیل خواص زیاد و طعم بینظیر، مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. این برنج حاوی مقادیر نسبتا بالایی از فیبر غذایی، پروتئین، چربیهای غیر اشباع، ریز مغذیها و… است. از آنجایی که خواص برنج قهوهای متنوع و متعدد هستند، استفاده معقول از این نوع برنج در رژیم غذایی میتواند به بهبود سلامت کلی شما کمک کند. همراه ما باشید، تا بهترین خواص برنج قهوهای را بررسی کنیم.
- 11 ماه قبل
تخم مرغ یک ماده غذایی بسیار با ارزش است که بسیاری از ما به صورت مرتب و روزانه آن را مصرف میکنیم؛ بدون اینکه از اثرات فوق العاده آن بر سلامتی، با خبر باشیم. تخممرغ هم باعث بهبود پارامترهای ظاهری ما میشود؛ مثل کاهش وزن و بهبود سلامت و ساختار پوست و مو، هم میتواند از ابتلا به بیماریهای خطرناکی مثل کبد چرب و یا سکته قلبی پیشگیری کند و هم موجب تامین مواد مغذی مورد نیاز بدن میشود. در ادامه به هر مورد، به صورت جزئیتر پرداختهایم.
- 11 ماه قبل
چای ترش یا Hibiscus سرشار از آنتی اکسیدانها و دارای فواید بالقوه برای سلامتی از جمله کاهش فشار خون، کاهش کلسترول بد یا LDLو کمک به مدیریت وزن است. از آنجایی که محققان هنوز در حال تحقیق در مورد اثرات چای ترش هستند، آزمایشات بیشتری در مقیاس بزرگ برای تایید فواید آن ضروری است. چای ترش یک چای گیاهی است که از خیساندن قسمتهایی از گیاه هیبیسکوس در آب جوش تهیه میشود. این چای طعمی شبیه به کرن بری دارد و میتوان آن را به صورت گرم یا سرد میل کرد. این مقاله به بررسی خواص چای ترش میپردازد.
- 11 ماه قبل
چای سبز، منبع آنتی اکسیدان و کافئین، فواید متعددی دارد. چای سبز از برگ های اکسید نشده بوته کاملیا سیننسیس به دست می آید. این چای یکی از کم فرآوریشدهترین انواع چای است که حاوی بیشترین آنتی اکسیدانها و پلی فنولهای مفید است. اشکال مختلفی از چای سبز از جمله نوشیدنی، مکمل چای سبز و حتی پمادهای موضعی وجود دارد. برای آشنایی با خواص چای سبز به خواندن این مقاله ادامه دهید.
- 11 ماه قبل
به طور معمول اکثر ما بیشتر به دلیل طعم بسیار خوب این میوه، طرفدار انار هستیم ولی این موضوع غیر قابل انکار است که فواید آب انار برای پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماریها از جمله دیابت، کم خونی، آلزایمر، کبد چرب و سرطان نیز موثر است.
حقیقت این است که انار واقعا یک میوه بهشتی است. میوهای با طعم بینظیر و ویتامینهای فراوان که در عین حال یک آنتی اکسیدان فوقالعاده است و به دلیل خاصیتهای فراوان اثبات شده، میتواند چیزی شبیه به معجزه به نظر برسد. مصرف مرتب آن به تامین ویتامینهای روزانه کمک شایانی خواهد کرد و اگر تا کنون مدتی را به صورت مرتب از آن استفاده کرده باشید، تاثیرات شگفت انگیز آن را به وضوح بر پوست و سایر جنبههای سلامت خود، مشاهده کردهاید.
- 11 ماه قبل
منیزیم در تنظیم متابولیسم و در حفظ هموستاز تمام بافتها از جمله مغز نقش دارد. منیزیم در مغز، انتقال سیگنال عصبی را هماهنگ میکند و یکپارچگی سد خونی مغزی را حفظ میکند. کمبود منیزیم به التهاب سیستمیک با درجه پایین منجر میشود که مخرج مشترک اکثر بیماریها است.
- 12 ماه قبل
آویشن گیاهی مدیترانهای است که مصارف غذایی، دارویی و زینتی دارد. گل، برگ و روغن آویشن برای درمان طیف وسیعی از علائم و بیماریها استفاده شده است. آویشن سرشار از آنتی اکسیدانها، ویتامینها و مواد معدنی و دارای خواص ضد التهابی و ضد میکروبی است. این گیاه شامل چندین ترکیب مفید است که به بهبود سلامت کلی بدن کمک میکنند.
- 12 ماه قبل