خاصیت
تعداد مقالات: 112
نارگیل میوه نخل نارگیل (Cocos nucifera) است که معمولا از آب، شیر، روغن و گوشت خوش طعم آن استفاده میشود. درختان نارگیل، بومی آسیای جنوب شرقی و جزایر بین اقیانوس هند و اقیانوس آرام هستند. امروزه نارگیل در سرتاسر جهان کشت میشود و به دلیل طعم، کاربردهای آشپزی و بسیاری از خواص آن، بسیار محبوب شده است. به طور ویژه در این مقاله، به بررسی خواص نارگیل تازه برای مردان میپردازیم.
- 9 ماه قبل
لوبیا چشم بلبلی یکی از انواع حبوبات است که در بسیاری از کشورها به عنوان غذای اصلی یا در کنار غذا مصرف میشود. این لوبیا نه تنها طعم خوبی دارد بلکه سرشار از مواد مغذی است که میتواند به بهبود سلامت بدن کمک کند. در ادامه این مطلب به بررسی مهمترین خواص لوبیا چشم بلبلی پرداخته میشود.
- 9 ماه قبل
توت برای بسیاری از ما، یادآور روزهای تابستانی داغ و تلاش برای چیدن این میوه شیرین و حتی بالا رفتن از درختهای حیاط خانه یا خیابان است. اما این میوه کوچک و همیشه در دسترس، علاوه بر طعم دلپذیر و خوشمزه، خواص درمانی بسیاری نیز دارد. در این مقاله به بررسی خواص توت و تاثیر آن بر سلامت بدن میپردازیم.
- 9 ماه قبل
ذرت یکی از مهمترین غلات جهان است که به دلیل مزایای غذایی و کاربردهای وسیع در صنایع غذایی، خوراک دام و حتی صنایع شیمیایی بسیار مورد توجه قرار دارد. در این مقاله به بررسی خواص تغذیهای، فواید سلامتی و کاربردهای مختلف ذرت میپردازیم.
- 9 ماه قبل
رب انار، که از میوه انار تهیه میشود، یکی از محصولات غذایی محبوب و مغذی است که در فرهنگهای مختلف از جمله فرهنگ کشور ما جایگاه خاصی دارد. این محصول علاوه بر طعمی دلپذیر و خوشمزه، خواص بسیاری نیز دارد. در این مقاله به بررسی خواص رب انار، طبع و مضرات احتمالی آن میپردازیم.
- 9 ماه قبل
روغن نارگیل یکی از مفیدترین و پرکاربردترین روغنهای گیاهی است که از میوه نارگیل استخراج میشود. این روغن به دلیل خواص بینظیرش در حوزههای مختلفی همچون بهداشت و زیبایی، سلامتی و تغذیه مورد استفاده قرار میگیرد. در این مقاله به بررسی کامل خواص روغن نارگیل میپردازیم.
- 10 ماه قبل
میوه اژدها (دراگون فروت) با نام پیتایا یا گلابی دراگون نیز شناخته میشود و یک میوه استوایی با کالری کم، پوست قرمز خوشرنگ و پالپ شیرین و دانهدار است. این میوه، حاوی مواد مغذی، فیبرهای پری بیوتیک و سایر مواد مغذی سالم است. میوه دراگون آبدار با طعم کمی شیرین است که برخی طعم آن را مخلوطی از کیوی، گلابی و هندوانه توصیف میکنند. دانههای دراگون فروت طعمی آجیلی دارند.
- 10 ماه قبل
سیب زمینی همیشه به عنوان یک ماده چاق کننده در نظر گرفته شده که همراه با چربی و کلسترول زیاد است؛ بیشتر به این خاطر که اولین تصویر دلنشین تداعی کننده سیب زمینی، چیزی نیست جز خلالهای سرخ شده سیب زمینی. اما چیزی که باید بدانید این است که بر خلاف این تصویر، خود سیب زمینی فاقد هر گونه کلسترول است. پس اگر آن را به خوبی و به نحوی صحیح درست کنید، نه تنها یک غذای لذیذ و خوشمزه دارید، بلکه میتوانید از خواص فوق العاده آن نیز بهره ببرید. سیب زمینی هم مانند هر ماده غذایی طبیعی دیگر، از تعدادی ترکیبات ویتامینی و مفید تشکیل شده که میتوانند برای پوست، زیبایی و بدن بسیار موثر باشند. در ادامه به هر کدام به صورت جداگانه خواهیم پرداخت.
- 10 ماه قبل
نمک دریا یکی از مواد طبیعی است که از دیرباز به عنوان یک ماده بسیار موثر برای بهبود پوست، مو و لاغری شناخته شده است. خواص بیشمار نمک دریا، از تسکین التهابهای پوستی تا تقویت ساختار موها و کمک به کاهش وزن بدن، باعث شده است که این ماده یکی از محبوبترین انتخابهای مردم در حوزه بهداشت و زیبایی باشد.
- 10 ماه قبل
برنج در برخی کشورها به قدری غذای مهمی است که «غذا خوردن» به معنای «خوردن برنج» است. تقریبا نیمی از مردم جهان 50 درصد کالری خود را از برنج دریافت میکنند. بدون برنج، یا چیزی که جای برنج را بگیرد، بسیاری از مردم گرسنه میمانند. برنج دانه یک علف آبزی است و بیش از 8000 سال است که کشت میشود. برنج در رنگهای قرمز، مشکی و بنفش وجود دارد که رنگهای آن از رنگدانههای لایه سبوس میآیند. هرچه بیشتر در مورد خواص برنج یاد بگیرید، بیشتر از این غذای ساده قدردانی خواهید کرد.
- 10 ماه قبل
زعفران یکی از پر مصرفترین ادویهها برای خوش رنگ کردن و خوش طعم کردن مواد غذایی در میهمانیها و سفرههای ایرانیها است، اما آیا میدانید به غیر از فوایدآن در آشپزی، این ادویه برای حفظ سلامتی بخشهای مختلف بدن نیز خواصهایی دارد؟ در این مطلب به بررسی کامل خواص زعفران و نحوه استفاده از آن میپردازیم.
- 10 ماه قبل
نمک صورتی هیمالیا نوعی نمک است که به طور طبیعی به رنگ صورتی بوده و در نزدیکی هیمالیا در پاکستان استخراج میشود. بسیاری از مردم ادعا میکنند که این نمک مملو از مواد معدنی است و فواید سلامتی باورنکردنی دارد و به این دلایل، نمک صورتی هیمالیا را اغلب، سالمتر از نمک معمولی میدانند. در حال حاضر هیچ مدرک علمی وجود ندارد که نشان دهد نمک صورتی هیمالیا خواص بیشتری نسبت به نمک معمولی دارد. جایگزینی نمک خوراکی دانه ریز با کریستالهای نمک صورتی هیمالیا ممکن است به کاهش مصرف سدیم کمک کند، اما مانند هر نمک دیگری حتما از آن در حد اعتدال استفاده نمایید.
- 10 ماه قبل