جوش شیرین
تعداد مقالات: 2
جوش شیرین دارای مصارف بیشماری است که استفاده از آن برای دندان، یکی از رایجترین آنها است. این ماده میتواند با روشهای مختلف به کار برده شود؛ یا به عنوان دهانشویه و یا همراه با مسواک. افزون بر این، میتواند خواص فوق العادهای نیز به همراه داشته باشد و از بروز پلاک دندان، التهاب لثه و یا عفونت جلوگیری کند و در کنار آن دندانهایی سفید و براق به شما تحویل دهد.
- 10 ماه قبل
جوش شيرين با نام علمی سدیم بیکربنات، پودری سفید رنگ است که احتمالا آن را در دستان خانمهای خانه داری که بسیار به تمیزی اهمیت میدهند، زیاد دیدهاید؛ چرا که این ماده حکم یک جرم گیر طبیعی را دارد. از طرفی جوش شیرین در واکنش با مواد اسیدی، میتواند دی اکسید کربن تولید کند. همین موضوع سبب ایجاد گاز، در نوشابهها شده است و به همین دلیل به آن Baking soda نیز میگویند. در کنار این موضوع، جوش شیرین خواص بسیار زیادی دارد که پف کردن نان و کیک، یکی از مهمترین آنها است.
- 11 ماه قبل