آنتی اکسیدان

تعداد مقالات: 3
آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که در بدن ساخته و در غذاها نیز یافت می شوند. این ترکیبات به دفاع از سلول ها در برابر رادیکال های آزاد کمک می کنند. رادیکال‌های آزاد می توانند باعث استرس اکسیداتیو شده و خطر ابتلا به بیماری های مزمن مختلف را افزایش دهند. داشتن یک رژیم غذایی غنی از آنتی اکسیدان، سطح آنتی اکسیدان خون را برای مبارزه با استرس اکسیداتیو را افزایش می دهد. بسیاری از غذاهای غنی از مواد مغذی از جمله انواع خاصی از توت ها، آجیل و سبزیجات، سرشار از آنتی اکسیدان نیز هستند. اما غنی‌ترین و قویترین آنتی اکسیدان طبیعی کدام است؟
توت‌ها به عنوان یکی از مغذی‌ترین و مفیدترین میوه‌های طبیعی، توجه بسیاری از محققان و متخصصان تغذیه را به خود جلب کرده‌اند. این میوه‌های رنگارنگ و خوشمزه به دلیل داشتن مقادیر بالایی از ترکیبات فعال زیستی مانند آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد ضد التهابی، نقشی کلیدی در بهبود سلامت عمومی و پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها دارند.
از آنتی اکسیدان اغلب به عنوان یک کلمه تبلیغاتی استفاده می‌شود. در این مقاله با نقش آنتی اکسیدان‌ها و ویتامین‌های آنتی اکسیدانی فراتر از یک واژه تبلیغاتی آشنا می‌شویم.