قویترین آنتی بیوتیک برای عفونت گلو

3/5 - (2 امتیاز)
گلودرد و حس ناخوشایند خراشیدگی و سوزش می‌تواند بسیار آزاردهنده باشد .گاهی اوقات این گلودردها ناشی از عفونت‌های باکتریایی هستند که نیاز به درمان با آنتی‌بیوتیک دارند. اما سوال مهم این است که قوی‌ترین آنتی‌بیوتیک برای عفونت گلو کدام است؟ آیا هر گلودردی نیاز به آنتی‌بیوتیک دارد؟
قویترین آنتی بیوتیک برای عفونت گلو
فهرست مطالب

قویترین آنتی بیوتیک برای عفونت گلو چیست؟

پنی سیلین یا آموکسی سیلین بهترین درمان‌های خط اول برای عفونت گلو در نظر گرفته می‌شوند و پزشکان از آن برای درمان گلودرد استرپتوکوکی استفاده می‌کنند. اگر به پنی سیلین حساسیت دارید، پزشک می‌تواند آنتی بیوتیک دیگری را برای شما تجویز کند. پزشک ممکن است به شما واکسن آنتی بیوتیک بدهد یا ممکن است آنتی بیوتیک را به صورت قرص یا مایع تجویز کند. معمولا مدت مصرف قرص‌ها یا مایعات 10 روز است. برای بهبودی کامل باید تمام داروهای خود را مصرف کنید، حتی اگر احساس کردید که بهتر شدید نیز باید به مصرف داروهای تجویزی خود ادامه دهید تا تمام شوند. زیرا در چنین شرایطی باکتری‌ها همچنان می‌توانند زنده باشند.

آیا همیشه استفاده از آنتی بیوتیک برای درمان گلودرد ضروری است؟

اگرچه اکثر گلودردهای استرپتوکوکی به خودی خود بهبود می‌یابند، اما خطر بروز تب حاد روماتیسمی و سایر عوارض مانند آبسه دهان و… وجود دارد. درمان با آنتی بیوتیک می‌تواند به شما کمک کند تا سریع‌تر از شر گلودرد خلاص شوید و از بروز علائم شدیدتر جلوگیری کنید. همچنین درمان زودهنگام با آنتی بیوتیک‌ها می‌تواند خطر سرایت استرپتوکوک به دیگران را کاهش دهد. مورد دیگری که حائز اهمیت است این است که مصرف آن‌ها می‌تواند از ایجاد تب روماتیسمی و سایر عوارض آن جلوگیری کند. به یاد داشته باشید که گلودردهای ویروسی را نباید با آنتی بیوتیک درمان کرد.

بیشتر بخوانید: قوی ترین داروی سینوزیت را بشناسید

استفاده از آنتی بیوتیک

سخن پایانی

در این مطلب از مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز قویترین آنتی بیوتیک برای عفونت گلو را به شما معرفی کردیم. گلودرد، هرچند آزاردهنده، همیشه نیازمند مصرف آنتی‌بیوتیک نیست. در بسیاری از موارد عفونت‌های گلو ویروسی هستند و با استراحت و درمان‌های خانگی بهبود می‌یابند. اما در صورت تشخیص عفونت باکتریایی، پزشک با توجه به نوع باکتری و شرایط شما آنتی‌بیوتیک مناسب را تجویز خواهد کرد. به یاد داشته باشید که مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک‌ها علاوه بر ایجاد مقاومت باکتریایی، می‌تواند عوارض جانبی جدی به همراه داشته باشد. بنابراین، همیشه قبل از مصرف هرگونه آنتی‌بیوتیک با پزشک خود مشورت کنید.

منبع:
  • drugs.com
  • دسته بندی: بیماری ها
    تصویر سحر معصوم
    سحر معصوم
    متخصص تغذیه و رژیم درمانی و کارشناس ارشد فیزیولوژی و تغذیه ورزشی، در مجله آنلاین مثبت سبز، مقالاتی در زمینه‌های سلامتی، تغذیه، تناسب اندام، بیماری‌ها و… تهیه می‌کنم.
    بحث و تبادل نظر

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *