کتاب چگونه رنج بکشيم اثر کریستوفر همیلتون از دسته ی کتابهاي روانشناسي است. با خرید کتاب چگونه رنج بکشیم، می توانید با راهکارهای مقابله با رنجهای اجتناب ناپذیر در زندگی آشنا شوید. کریستوفر همیلتون، نويسندهی اين کتاب درباره سختی و مشقتهای زندگي نوشته است. هملیتون در این کتاب سعی کرده است که علت بروز این رنجها و تمام عواملی که باعث ایجاد این رنجها شده است را بررسی کند و در آخر راهکارهایی را برای اینکه کمتر رنج بکشیم توصیه میکند.
پذیرش رنج های زندگی
کریستوفر همیلتون در این کتاب بر این عقیده است که زندگی بدون رنج وجود ندارد و باید واقعیت رنج را در زندگی بپذیریم. تنها کار ممکن تلاش برای کم کردن این رنج هاست. اهمیتی نداردکه چقدر پولدار باشیم یا اینکه از موقعیت اجتماعی بسیار بالایی برخوردار باشیم و دارای خانواده و دوستان بسیار باشیم. هیچ کدام از این موارد نمی تواند امنیت و آرامش لازم و مورد نیاز ما را در زندگی تامین کند.
هر فردی ممکن است در مرحلهای از زندگی دچار ناکامی، رنج و خسران و افسردگی شود. بهترین عکس العملی که میتوان در مقابل این رخدادها انجام داد، پذیرش آنها است نه این که بخواهیم آنها را تغییر دهیم و روند معمول زندگی را طی کنیم. بعضی از افراد خیلی خوب این کار را انجام میدهند. اما برخی نیاز به آموزش دارند. دکتر همیلتون با توضیح درباره مسائل خانوادگی، روابط عاشقانه بیماری و مرگ، راهکارهایی را برای مقابله و پذیرفتن این گونه مسائل توصیه میکند.
در این کتاب مثالهایی از تاریخ و ادبیات و علوم راه درست و روشن مشخص، آورده شده است. در این کتاب ذکر شده است که خواندن کتابهایی که شادکامی را آموزش میدهد فقط جنبه سرگرمی دارد. دکتر همیلتون رنج را منبع با ارزشی میداند که میتواند به زندگی هر فردی شکل بدهد.
چکیده ای از کتاب چگونه رنج بکشیم
انسان امروزی با شیوههای مختلفی سعی در پرت کردن حواس خود دارد و حس میکند که هستی پوچ است. البته افراد مختلف به یک میزان این حس تهی بودن زندگی، را ندارند و عکس العمل هر فردی در مقابل این بینش و احساس متفاوت است. همه افراد احساس بی قراری دارند و حس می کنند گمشدهای دارند که مدام در حال جستجوی آن هستند. بلز پاسکال یک جمله معروف دارد. او علت بدبختی انسانها را در فرار از تنهایی میداند. اگر انسانها بتوانند با خود تنها بمانند میتوانند به این واقعیت پی ببرند که زندگی تهی است و به خاطر همین حس خالی بودنشان، دائم در حال پرت کردن حواس خود هستند.
حتی اگر این نظریه پاسکال را قبول نداشته باشید؛ نمیتوان از قبول اینکه خیلی از فعالیتهای ما به خاطر پرت کردن حواسمان است، سرباز زد. در عصر امروز، استفاده روزافزون از ابزار فناوری مثل تلویزیون، فیلم، اینترنت، تلفن همراه و غیره نمونههای شاخصی از پرت کردن ارادی حواس است.این ابزار با همه نکات مثبتی که دارند، در پرت کردن حواس بسیار موفق هستند.
ابزار فناوری، مدت زمانی که ما باید برای خلوت کردن با خود سپری کنیم از ما می گیرد. این ابزار فناوری، بسیار اعتیاد آور هستند و این حس را به افراد القا میکنند که هیچ وقت تنها نیستند و اجباری برای مواجه شدن با حس تهی بودن خود ندارند اما در واقع باید گفت این طرز فکر، یک توهم محض است.
انسان امروز با هر شیوه ممکن در حال پرت کردن حواس خود است و میتوان گفت که تمام مشکلات بشر امروز، اعتیاد به مواد مخدر و مشروبات الکلی، قماربازی، چاقی، فیلمهای پورن و غیره، راه فراری هستند از فضای تهی وجود ما. وقتی حس کنیم دنیا نسبت به ما بی تفاوت است، رو به اعتیاد به چیزی میکنیم یعنی سعی میکنیم چیزی را از دنیا تصاحب کنیم و دنیا را مجبور به واکنش در مقابل خودمان کنیم.
بخش های کتاب چگونه رنج بکشیم
کتاب چگونه رنج بکشیم در ۴ بخش نوشته است و در آخر کتاب دو بخش به نامهای “تمرین” و “تاملات نهایی”وجود دارد. با خرید کتاب مورد نظر میتوانید به بهبود شرایط و اوضاع زندگی خودتان کمک کنید. دکتر همیلتون در این کتاب رنجهای زندگی را در ۴ قسمت زندگی توصیف کرده است که شامل موارد زیر هستند:
- خانواده ( تصوری که بچهها از والدین خود دارند.)
- تجربه انواع عشق. مخصوصا عشقهای رمانتیک
- بیماری های جسمی
- ترس از مرگ
در همراه این مطالب، مثا لهایی از نویسندگان و فیلسوفان مطرح دنیا بیان شده است.
پیام کتاب چگونه رنج بکشیم
هدف این کتاب، فرار از رنجها و روی آوردن به شادکامیهای کاذب نیست. این کتاب توصیه به پذیرش و درک رنجهای زندگی دارد. پیام اصلی کتاب این آیه از قرآن لقد خلقنا الانسان فی کبد ( ما انسان را در رنج آفریدیم.) را به یاد می آورد. دکتر همیلتون در این کتاب توصیه میکند اگر ارتباط با کسی برایتان رنج آور است، میتوانید با او قطع ارتباط کنید یا علت رفتار آزار دهندهی بقیه را درک کنیم. با درک علت رفتار بقیه، پذیرش رفتار نامناسب آنها برایمان آسانتر میشود. دکتر همیلتون این طرز برخورد را بهترین کار در بدترین شرایط مینامد.
خرید آنلاین کتاب با آخرین نفس هایم
کتاب «با آخرین نفس هایم» یکی از بهترین کتابهای سینماگرایان است. این کتاب «با آخرین نفس هایم» برای در سال ۱۳۷۱ توسط نشر هوش و ابتکار برای اولین بار چاپ شد. نویسنده این کتاب، لوئیس بونوئل، کارگردان و فیلم ساز مشهور اسپانیایی است. لوئیس بونوئل یکی از پایه گذاران فیلم سازی سورئالیسم است. او تابحال مقالههای بسیاری را در مطبوعات به چاپ رسانده است و تعدادی از فیلم نامههای او به فارسی ترجمه شده است.
لوئیس در هیچ قالب، شرایط و تفکری محدود نمانده است و سنت شکنی در آثار او به چشم میخورد. این کتاب او نمونهی بسیار خوبی از جسارت و سنت شکنی اوست. تمرکز بونوئل بر اخلاق گرایی است و مهربانی کردن و دوستی در روابط بین انسانها از اهمیت ویژهای برای او برخوردار است. مهربانی و محبت در طرز بیان او موج میزند.
مخصوصا در این کتاب، لحن با شرم و نجابت او آشکار است. خودستایی هیچ جایی در متنهای او ندارد. بونوئل در مصاحبهای با ماکس بیان کرده است که حرف زدن دربارهی خودش، حال او را بد میکند. اهالی سینما همیشه به اندیشهها و تجربههای او توجه داشته اند. با خرید آنلاین کتاب با شرح حال و زندگی این نویسنده آشنا میشوید و عمق ژرفای تفکر او آگاه میشوید.