آیا مصرف سس مایونز برای بدن ضرر دارد؟

3/5 - (3 امتیاز)
آیا مصرف سس مایونز برای بدن ضرر دارد؟
فهرست مطالب

مصرف سس مایونز تقریبا جزئی از زندگی متداول و روزمره خیلی از افراد شده، در حدی که هر غذایی رو باید با سس اون هم از نوع مایونز مصرف کنن. این عادت غلط علاوه بر بر هم زدن تعادل اندامی، مشکلات زیادی رو برای سلامتی به وجود میاره که با هم این موارد رو مرور خواهیم کرد…

تقریبا توی همه ساندویچ ها برای جذب مشتری بیشتر از سس مایونز به مقدار زیاد استفاده می کنن که به دلیل چرب بودن بیش از حد این ماده مکمل غذایی سبب بروز بیماری های مختلفی در افراد می شه!

مصرف سس مایونز

سس مایونز دارای مقدار زیادی کلسترول و انواع چربی های دیگه است که در واقع بسیار مساعد برای رشد باکتریه. از اونجایی که سرعت رشد میکروب توی سس مایونز خیلی زیاده، این ماده حاوی مواد نگهدارنده مثل سربات پتاسیم و بنزوات سدیمه که سرطانزا هستن. تحقیقات ثابت کرده هیچ خوراکی ای به اندازه سس مایونز باعث صدمه به پوست صورت و جوش صورت نمی شه، به علاوه استفاده طولانی مدت از سس مایونز باعث بروز سنگ های صفراوی، ناراحتی های کبدی، آلرژی، چرب شدن سریع پوست و مو، گرفتگی عروق و… می شه.

آیا مصرف سس مایونز برای بدن ضرر دارد؟

سس مایونز حاوی میزان بالایی از چربی است که دشمن اصلی تمامی رژیم های غذایه.

هر قاشق سس مایونز تقریبا 100 کیلو کالری و چیزی در حدود 10 تا 11 گرم چربی داره که به شدت باعث چاقی شکمی و ناراحتی های قلبی عروقی می شه؛ گفتنیه وجود سدیم درون سس مایونز باعث افزایش فشارخون هم می شه.

توصیه ای که محققان تغذیه برای مصرف این ماده غذایی دارن اینکه هنگام مصرف سس مایونز اون رو با ماست رقیق تر کرده و از لیموترش هم استفاده کنید.

ابتلا به آلزایمر با مصرف زیاد سس مایونز

تحقیقات نشون داده، سس مایونز چون هنگام تولید در درجه حرارت زیادی قرار می گیره به همین دلیل چربی های اون مستقیما توی دیواره های قلبی عروقی قلب و مغز رسوب می کنن و خطر سکته قلبی و مغزی رو افزایش می دن؛ همچنین توی روند تهیه سس مایونز ماده ای به نام پراکسید استفاده می شه که این ماده توی کاهش قدرت یادگیری و فراموشی تاثیر خیلی زیادی داره و در بین سالمندان باعث ایجاد آلزایمر می شه.

دسته بندی: مقالات گوناگون
تصویر نسیم کریمی
نسیم کریمی
سلیس و روان می‌نویسم تا خوانندگان مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز از هر قشری که باشند، بتوانند کمال استفاده را برده و اطلاعات ارزشمندی در حوزه سلامت به دست آورند.
بحث و تبادل نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *