روشهای کاشت ناخن متفاوت هستند و هرکدام ویژگیهای منحصربهفرد خود را دارند. به همین جهت انتخاب بهترین روش کاشت ناخن همواره ناخنکار و متقاضی را دچار چالش میکند. اما بهترین روش کدام است؟ آیا کاشت ناخن برای همه مناسب است؟ سوالات بسیاری از این قبیل وجود دارند که در این مقاله به آنها پاسخ خواهیم داد.
در واقع در این مقاله قصد داریم ابتدا به معرفی انواع کاشت ناخن بپردازیم و معایب و مزایای هریک از روشها را بیان کنیم. سپس با توجه به ویژگیهای هر یک از روشهای مطرح شده در این مقاله شما باید بهترین روش کاشت ناخن را برای خودتان انتخاب کنید و از دیدن دستهای خود لذت ببرید.
بهترین روش کاشت ناخن کدام است؟
بدون شک این سوال پاسخ قطعی ندارد. در واقع هر یک از روشهای کاشت ناخن برای شرایط خاصی از ناخن مناسب است. همچنین به برخی از طرحها با مدلهای خاصی از کاشت میتوان رسید. در نهایت امکان دارد، هر نوع کاشتی برای هر فردی مناسب نباشد. به طور کلی پیش از انتخاب نوع کاشت باید معایب و مزایای هر یک را بشناسید.
در بین تمامی روشهای کاشت ناخن امکان بروز حساسیت و آلرژی به چسب نگهدارنده مواد کاشت وجود دارد. البته اگر کاشت بهصورت اصولی انجام شود، این امکان به حداقل میزان خود میرسد. همچنین کندهشدن ناخن طبیعی، جمعشدن عفونت زیر ناخن، بروز قارچ به دلیل هواگیری در ناخن و غیره از دیگر معایب روشهای مختلف کاشت به شمار میروند؛ بنابراین انتخاب بهترین روش کاشت ناخن کمی دشوار است.
برای کاشت ناخن باید به عوامل مختلفی نظیر آبوهوا، وضعیت جسمانی، شغل و کارهای روزمره فرد توجه کرد. برای مثال برای افرادی که در مناطقی با آبوهوای خشک زندگی میکنند، کاشت ناخن پودری روش مناسبی است. همچنین برای افرادی که آلرژیهای تنفسی و آسم دارند، کاشت ژلهای بهعنوان روشی مناسب پیشنهاد میشود. پیشنهاد میدهیم در ادامه با ما همراه باشید که روش مناسب را برای کاشت ناخن متناسب با شرایط خود انتخاب کنید.
آیا کاشت قالبی بهترین روش کاشت ناخن محسوب می شود؟
کاشت ناخن قالبی به دلیل ویژگیهایی که دارد، بسیار بیکیفیت است. در واقع در این نوع کاشت مواد را روی ناخنهای مصنوعی قرار میدهند. سپس ناخن مشتری را به مواد ضد قارچ آغشته میکنند و ناخن مصنوعی را روی ناخنهای طبیعی فرد قرار میدهند که قالب به ناخن بچسبد. در این روش مواد زیادی به کار میرود و ماندگاری آن بسیار کم است.
برای انجام این نوع کاشت باید ناخنهای هر دو دست یک شکل و استاندارد باشند، در غیر این صورت نتیجه نهایی زیبا در نمیآید. همچنین در این نوع کاشت روی ناخنها سوهان کشیده نمیشود؛ به همین دلیل بهسرعت هوا زیر ناخنها میرود و ناخنهای فرد قارچ میزند.
اغلب این روش به افرادی توصیه میشود که کمترین تماس را با آب دارند و در طول روز از دستان خود زیاد استفاده نمیکنند؛ بنابراین کاشت ناخن قالبی، بهترین روش کاشت ناخن برای خانمهای خانهدار و افرادی که ناخنهای نامتوازن و بیماریهای عفونی و قارچی دارند، محسوب نمیشود.
کاشت ناخن پودری؛ بهترین روش کاشت ناخن برای افراد با حوصله
در میان روشهای مختلفی که برای زیباسازی ناخنها وجود دارد، کاشت ناخن پودری بهعنوان روشی مناسب بهحساب میآید. برای انجام این کار، تیپهای ناخن را متناسب با سلیقه مشتری انتخاب میکنند و روی ناخنها قرار میدهند. سپس با ناخنگیر تیپ را بهاندازه دلخواه در میآورند.
پس از قرارگیری تیپ ناخن، مواد کاشت روی ناخنها قرار میگیرد. این روش به سوهانکشی بسیار دقیق و کاملی نیاز دارد که نتیجه کار مطابق با خواسته مشتری شود. در پایان این کار ناخنها زیبا و یکدست خواهد شد.
ازآنجاییکه این روش نیاز به زمان بالایی دارد، بهعنوان بهترین روش کاشت ناخن برای افراد با حوصله به شمار میرود؛ زیرا در هر بار ترمیم ناخنها، تقریبا به یک ساعت الی دو ساعت زمان نیاز است. از این رو به افرادی که زمان کافی برای این کار ندارند، پیشنهاد میشود روش دیگری را برای زیباسازی ناخنهای خود انتخاب کنند.
اگر ناخن های خود را می جوید، کاشت ناخن ژله ای را انتخاب کنید
بهترین روش کاشت ناخن برای افرادی که عادت به جویدن ناخنهای خود دارند، کاشت ژلهای است. مواد استفاده شده در این روش بسیار محکم و البته بدمزه هستند؛ به همین دلیل باعث میشود افرادی که ناخنهای خود را میجوند، از این کار صرفنظر کنند.
برای کاشت ژلهای مواد را بهصورت آماده خریداری میکنند. سپس ناخنها را به مواد ضد قارچ آغشته میکنند و مواد را روی ناخن میگذارند. در نهایت ناخن کارها با استفاده از دستگاه یو وی مواد روی ناخن را خشک میکنند. این روش شباهت زیادی به کاشت پودری دارد و این دو نوع کاشت تنها در مواد اولیه با یکدیگر متفاوت هستند.
البته ممکن است برخی از افراد به مواد به کار رفته در این روش حساسیت داشته باشند؛ این حساسیت باعث بروز اگزما روی دست میشود. به همین جهت این روش برای همه مناسب نیست. البته گزارشات زیادی در رابطه با ایجاد اگزما با استفاده از این روش وجود ندارد.
کاشت ناخن هلویی مناسب برای ناخن هایی با صدف کوتاه
در این روش پودر هلویی با مایع مخصوصی ترکیب میشود و روی ناخنها قرار میگیرد. سپس ناخنکاران لایهای محافظتی روی ناخنها می زنند. اغلب تیپهای ناخن باعث ایجاد دو رنگی روی سطح ناخن میشوند؛ از این رو با استفاده از پودر هلویی این دو رنگی روی صدف ناخن از بین می رود و ناخنهایی صاف و یکدست به وجود میآید.
کاشت هلویی بهترین روش کاشت ناخن برای افرادی است که صدف ناخن کوتاهی دارند. همانطور که اشاره کردیم در این روش سطح ناخن را با پودر هلویی رنگ میپوشانند، این پودر سبب میشود که ناخنهای فرد بسیار زیبا شوند.
کاشت ناخن میکس بهترین روش کاشت ناخن
اکنونکه به معرفی برخی از روشهای کاشت معروف پرداختیم، بهتر است با بهترین روش نیز آشنا شوید. طبق بررسیهای انجام شده در بین ناخن کارها و خانمهایی که به کاشت ناخن علاقه دارند، کاشت ناخن میکس بهعنوان مناسبترین روش شناخته میشود.
این روش ترکیبی از کاشت پودری و ژلهای است. در این روش پس از زدن ضد قارچ روی ناخن، پودر روی ناخنها قرار میگیرد. سپس بعد از سوهان کشی ناخنها لایهای از ژل را روی ناخن میزنند و از دستگاه یو وی برای خشککردن آن استفاده میکنند. این نوع کاشت نسبت به دیگر روشها بادوامتر، زیباتر و محکمتر است. البته هزینه انجام آن نیز نسبت به سایر روشها بیشتر است.
سخن آخر
روشهای مختلفی برای کاشت ناخن و زیباسازی بیشتر آنها وجود دارد. در این مقاله به بررسی هریک از روشهای کاشت ناخن پرداختیم و با توجه به ویژگیهای هر یک و شرایط مشتری بهترین روش کاشت ناخن را معرفی کردیم.
تمامی روشها مزایا و معایب خود دارند. اگر پوستی حساس دارید و به بیماریهای عفونی، قارچی و آسم مبتلا هستید، بهتر است کاشت را انجام ندهید؛ زیرا بیماری شما را تشدید میکند.
پیشنهاد میدهیم پیش از کاشت ناخن شرایط زندگی و شغلی خود را بسنجید و بهترین روش را با توجه به شرایط خود انتخاب کنید. اغلب روش قالبی بهعنوان بیکیفیتترین روش کاشت محسوب میشود و بهتر است از این روش استفاده نکنید. همچنین روش میکس بهعنوان بهترین روش کاشت ناخن به شمار میرود.
برای خواندن مطالب بیشتر در مورد کاشت ناخن میتوانید به مجله نگین استور (http://www.neginstore1.com) مراجعه کنید