آیا دیابت بی مزه خطرناک است؟

امتیاز دهید
آیا تا به حال احساس کرده‌اید که مدام تشنه‌اید و به طور مکرر به دستشویی می‌روید؟ شاید این علائم، نشانه‌ای از چیزی بیش از یک عادت ساده باشد. دیابت بی مزه، بیماری است که می‌تواند این علائم را ایجاد کند. اما آیا این بیماری خطرناک است؟ در این مقاله به این سوال پاسخ می‌دهیم.
diabetes-insipidus
تایید شده توسط کارشناس تغذیه داروخانه مثبت سبز

این مقاله صرفا برای افزایش آگاهی شماست

تایید شده توسط:زهرا قباخلو
فهرست مطالب

آیا دیابت بی مزه خطرناک است؟

دیابت بی مزه معمولا مشکلات جدی ایجاد نمی‌کند. بزرگسالان تا زمانی که آب کافی بنوشند به ندرت در اثر آن می‌میرند. اما خطر مرگ برای نوزادان، سالمندان و کسانی که بیماری‌های روانی دارند بیشتر است. این امر ممکن است به این دلیل باشد که آنها در تشخیص تشنگی خود مشکل دارند یا نمی‌توانند کاری برای آن انجام دهند.

  • یک فرد به طور متوسط 1 تا 2 لیتر ادرار در روز دفع می‌کند. افراد مبتلا به دیابت بی مزه می‌توانند 3 تا 20 لیتر در روز ادرار دفع کنند که این وضعیت پلی اوری نامیده می‌شود. خروجی زیاد ادرار می‌تواند شما را به طور خطرناکی با کم آبی مواجه کند. همچنین تعادل الکترولیت‌های سدیم و پتاسیم را که برای عملکرد خوب اعصاب‌تان نیاز دارید، از بین خواهد ‌برد.
  • چهار نوع دیابت بی مزه وجود دارد. هر کدام می‌توانند دلایل، درمان‌ها و چشم‌انداز بلندمدت متفاوتی داشته باشند. در بیشتر موارد، می‌توانید با مراقبت‌های پزشکی، وضعیت را به خوبی مدیریت کنید.

بیشتر بخوانید: ادرار زیاد نشانه چیست؟

polyuria

دیابت بی مزه چه زمانی رخ می‌دهد؟

این اختلال زمانی رخ می‌دهد که بدن شما به اندازه کافی هورمونی به نام وازوپرسین نمی‌سازد. بدن به این هورمون برای متعادل نگه داشتن میزان مایعات بدن نیاز دارد. یک علت شایع آن، آسیب به سر است، به ویژه آسیب به بخشی از مغز که وازوپرسین می‌سازد یا غده هیپوفیز مجاور که این هورمون در آنجا ذخیره می‌شود. دیابت بی مزه ممکن است به علت عفونت، جراحی، تومور و… رخ دهد. ممکن است برخی از نوزادان به دلیل اختلالات ژنتیکی با دیابت بی مزه متولد شوند. یک رژیم غذایی کم سدیم (نمک) می‌تواند برای درمان برخی از موارد خفیف یا متوسط ​​دیابت بی مزه کافی باشد.

drinking-water

سخن پایانی

در این مطلب از مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز بررسی کردیم که آیا دیابت بی مزه خطرناک است یا خیر. دیابت بی مزه، اگرچه می‌تواند زندگی را تحت تاثیر قرار دهد، اما با تشخیص به موقع و درمان مناسب، قابل کنترل است. با رعایت رژیم غذایی مناسب، مصرف داروهای تجویز شده و پیگیری منظم پزشک، افراد مبتلا به دیابت بی مزه می‌توانند زندگی عادی و فعالی داشته باشند. مهم‌ترین نکته، آگاهی از بیماری و همکاری با پزشک است.

منبع:
  • webmd
  • دسته بندی: مقالات گوناگون
    تصویر سحر معصوم
    سحر معصوم
    متخصص تغذیه و رژیم درمانی و کارشناس ارشد فیزیولوژی و تغذیه ورزشی، در مجله آنلاین مثبت سبز، مقالاتی در زمینه‌های سلامتی، تغذیه، تناسب اندام، بیماری‌ها و… تهیه می‌کنم.
    بحث و تبادل نظر

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *