چرا انتخاب یک روانشناس خوب مهم است؟
روانشناس نقش مهمی در سلامت روان دارد. همانطور که یک غذای بی کیفیت میتواند سلامت جسمیرا به خطر بیندازد، یک روانشناس غیر حرفه ای و بد، با ناتوانی خود آسیب زیادی به شما میزند. پلتفرم روانشناسی پزشک خوب یعنی “رواندرمان” برای افزایش دسترسی افراد به متخصصان روانشناس در هر شهر راه و بر اساس نیاز کاربران فعالیت می کند.
یک روانشناس خوب و کاربلد، میتواند محیطی را ایجاد کند که شما در آن، بدترین لحظات زندگی تان را در امن ترین حالت ممکن بازگو کرده و از احساسات دردناک تان صحبت کنید.
سایت رواندرمان مکانی مناسب برای مراجعه و انتخاب روانشناس خوب در اصفهان است، چرا که روانشناسان موجود در رواندرمان به طور منظم بررسی و صلاحیت آنها تایید میشود. رواندرمان همچنین امکان انتخاب روانشناس بر اساس دغدغه شما از جمله (مشکلات فردی، خانوادگی، جنسی، اعتیاد، کودک و نوجوان، پیش از ازدواج، تحصیلی و…) را فراهم کرده است.
معیارهای روانشناس خوب چیست؟
همانطور که گفته بودیم، در این مطلب نکاتی را به شما یادآور میشویم که در یافتن بهترین روانشناس اصفهان کمک کننده هستند. معیارهایی که یک روانشناس حاذق باید داشته باشد باشد، شامل تحصیلات مرتبط، دریافت تراپی شخصی، داشتن مجوز فعالیت، رازداری، صداقت، عدم ارائه راهکارهای غیر مفید، اجتناب از سوء استفاده از اطلاعات و چند ملاک مهم دیگر میشوند که در ادامه توضیح داده ایم:
1. تحصیلات مرتبط
برای انتخاب بهترین روانشناس اصفهان به رزومه تحصیلی هر متخصص دقت کنید، افراد تنها در صورتی میتوانند در زمینه روانشناسی فعالیت کنند، که در یکی از مقاطع کارشناسی ارشد یا دکتری روانشناسی یا مشاوره فارغ التحصیل شده باشند. درنتیجه اگر فردی تحصیلات نامرتبط دارد، قطعا انتخاب مناسبی نخواهد بود.
2. داشتن مجوزهای فعالیت
صلاحیت یک روانشناس برای کار باید توسط مراجعی مانند سازمان نظام روانشناسی و مشاوره بررسی و تایید شود. بنابراین یکی از ملاک ها برای انتخاب بهترین روانشناس اصفهان، دارا بودن مجوز و پروانه فعالیت است. یکی از مزایای پلتفرم رواندرمان این است که تمامیمدارک تحصیلی و شغلی را بررسی و تایید میکند. بنابراین شما میتوانید با خیال راحت لیست بهترین روانشناسان اصفهان را مشاهده کرده و با بررسی های لازم، انتخاب خود را انجام دهید.
3. دریافت تراپی شخصی
روانشناس خوب کسی است که تراپی شخصی گرفته باشد و به طور کامل توسط روانشناس معتبر دیگری بررسی شده یا در حال بررسی و تحلیل باشد. یادتان باشد روانشناسی که خودش تراپی نشده باشد، ممکن است مسائل شخصی خود را وارد فرآیند رواندرمانی و مشاوره کند. از اینکه از روانشناس خود بپرسید که آیا تحت رواندرمانی بوده یا هست، خجالت نکشید.
4. رازداری و صداقت
از مهمترین معیارهای روانشناسان رازداری و صداقت است. روانشناس باید تمام مسائل گفته شده را نزد خود نگه دارد و مسئولیت افشای هرگونه اطلاعات بدون اطلاع و رضایت مراجعان، بر عهده او است.
5. عدم ارائه راهکارهای غیر مفید
روانشناس خوب کسی است که با شنیدن گفته ها، بررسی شرایط و استفاده از دانش خود، مسیر افراد برای اتخاذ تصمیمات و عبور از چالش ها و مسائل زندگی را هموار و روشن میکند. روانشناسی که بدون بررسی کافی و درنظر گرفتن مسائل مهم، به سرعت راهکارها غیر واقعی میدهد و سعی دارد تا به جای مراجع تصمیم بگیرد، قطعا روانشناس خوبی نیست.
6. دریافت هزینه مناسب
از دیگر ملاکهایی که برای انتخاب روانشناس بسیار مهم است، هزینه مناسب است. هزینه جلسات رواندرمانی باید معقول، متناسب با شرایط اقتصادی جامعه و تجربه و دانش روانشناس باشد. دریافت هزینه های بسیار زیاد توسط افراد، کاری غیر حرفه ای است.
7. رعایت احترام
روانشناس به هیچ عنوان حق توهین، تحقیر، بی احترامی، سو استفاده و برقراری رابطه فیزیکی با مراجعین خود را ندارد. یکی از راه های بررسی این موضوع، اطلاع از نظر افرادی است که قبلا به متخصص مربوطه مراجعه کرده اند. با مراجعه به صفحه هر متخصص در سایت رواندرمان، امکان مشاهده نظرات مراجعین وجود دارد.