بهترین قطره برای عفونت چشم

4.3/5 - (7 امتیاز)
آیا تا به حال با تندی و سوزش چشمی روبرو شده‌اید که هر حرکتی را آزار دهنده کند؟ آیا قرمزی و تورم چشمانتان به شما احساس ناخوشایندی می‌دهد؟ عفونت چشمی یکی از این مشکلات آزاردهنده است که می‌تواند باعث آزار و اختلال در انجام کار های روزمره شما شود. اما آیا می‌دانستید که راه‌حلی ساده و موثر در اختیار دارید؟ بله، قطره‌های آنتی‌بیوتیکی، به عنوان جوابی سریع و کارآمد برای مبارزه با عفونت‌های چشمی و رفع علائم ناخوشایند آنها، وجود دارند.
قطره برای عفونت چشم
فهرست مطالب

بهترین آنتی بیوتیک برای عفونت چشم

قطره‌ چشمی مختلفی وجود دارد با توجه به دلیل عفونت چشم شما می‌توانند به شما در رفع مشکل عفونت چشم کمک کنند. برخی از این داروها عبارتند از:

  • سیپروفلوکساسین
  • سولفاستامید
  • کلرامفنیکل
  • آزیترومایسین
  • جنتامایسین

کلرامفنیکل بهترین قطره برای عفونت چشم

کلرامفنیکل یکی از بهترین و قویترین قطره‌های آنتی بیوتیک چشم است. این دارو برای درمان عفونت‌های باکتریایی چشم استفاده می‌شود. کلرامفنیکل یک آنتی بیوتیک است که با توقف رشد باکتری‌ها عمل می‌کند. این دارو فقط عفونت‌های باکتریایی چشم را درمان می‌کند. برای سایر انواع عفونت‌های چشمی کار نخواهد کرد. استفاده غیر ضروری یا استفاده نادرست از هر آنتی بیوتیک می‌تواند منجر به کاهش اثربخشی آن شود.

این دارو را طبق دستور پزشک، معمولا ۲ تا ۶ بار در روز در چشم‌های آسیب دیده استفاده کنید. برای استفاده از قطره چشم ابتدا دستان خود را بشویید. برای جلوگیری از آلودگی، نوک قطره چکان را لمس نکنید یا اجازه ندهید که چشم شما یا هر سطح دیگری را لمس کند. هنگام استفاده از این دارو از لنزهای تماسی استفاده نکنید. لنزهای تماسی را طبق دستورالعمل سازنده استریل کنید و قبل از شروع مجدد استفاده از آن‌ها با پزشک خود مشورت کنید

. برای استفاده از این قطره سر خود را به عقب خم کنید، به سمت بالا نگاه کنید و پلک پایین را پایین بکشید. قطره چکان را مستقیما روی چشم خود نگه دارید و ۱ قطره را داخل چشم خود بریزید.

قطره چشمی کلرامفنیکل

قطره چشمی سیپروفلوکساسین

این دارو برای درمان عفونت چشم استفاده می‌شود. سیپروفلوکساسین به دسته‌ای از داروها به نام آنتی بیوتیک‌های کینولون تعلق دارد. این دارو با توقف رشد باکتری‌ها عمل می‌کند. قطره چشمی سیپروفلوکساسین فقط عفونت‌های باکتریایی چشم را درمان می‌کند. برای سایر انواع عفونت‌های چشمی کار نخواهد کرد.

برای استفاده از قطره چشمی سیپروفلوکساسین ابتدا دستان خود را بشویید. برای جلوگیری از آلودگی، نوک قطره چکان را لمس نکنید یا اجازه ندهید که چشم شما یا هر سطح دیگری را لمس کند. هنگام استفاده از این دارو از لنزهای تماسی استفاده نکنید. لنزهای تماسی را طبق دستورالعمل سازنده استریل کنید و قبل از استفاده با پزشک خود مشورت کنید. سر خود را به عقب خم کنید، به سمت بالا نگاه کنید و پلک پایینی را پایین بکشید. قطره چکان را مستقیما روی چشم خود نگه دارید و یک قطره را داخل آن بریزید.

قطره چشمی سیپروفلوکساسین

قطره چشمی سولفاستامید

قطره چشمی سولفاستامید برای درمان عفونت‌های باکتریایی چشم (مانند ورم ملتحمه) استفاده می‌شود. این دارو به دسته‌ای از داروهای معروف به آنتی بیوتیک‌های سولفا تعلق دارد. سولفاستامید با توقف رشد باکتری‌ها عمل می‌کند. این دارو فقط عفونت‌های باکتریایی چشم را درمان می‌کند. بعد از استفاده از قطره چشمی سولفاستامید این دارو اثر خود را می‌گذارد. مدت اثری که قطره چشمی سولفاستامید می‌گذارد 1 تا 4 ساعت ادامه دارد.

قبل از استفاده، این محصول را از نظر تغییر رنگ بررسی کنید. اگر محصول تغییر رنگ داد، از مایع استفاده نکنید. برای استفاده از قطره چشم ابتدا دستان خود را بشویید. از این قطره فقط باید در چشم استفاده شود. از قورت دادن یا تزریق قطره چشمی سولفاستامید خودداری کنید. هنگام استفاده از این دارو از لنزهای تماسی استفاده نکنید. لنزهای تماسی را طبق دستورالعمل سازنده استریل کنید و قبل از شروع مجدد استفاده از آن‌ها با پزشک خود مشورت کنید.

سر خود را به عقب خم کنید، به سمت بالا نگاه کنید و پلک پایین را پایین بکشید. قطره چکان را مستقیما روی چشم خود نگه دارید و طبق دستور پزشک یک قطره را داخل چشم بریزید. به پایین نگاه کنید، چشمان خود را به آرامی ببندید و یک انگشت خود را در گوشه چشم خود (نزدیک بینی) قرار دهید.

قطره چشمی سولفاستامید

قطره چشمی آزیترومایسین

آزیترومایسین (Azithroemyesin) عفونت چشم ناشی از باکتری را درمان می‌کند. این دارو به گروهی از داروها به نام آنتی بیوتیک تعلق دارد. بنابراین عفونت‌های ناشی از ویروس‌ها را درمان نمی‌کند. این دارو فقط برای استفاده در چشم است. برای استفاده از این قطره چشمی دستورالعمل روی برچسب نسخه را دنبال کنید. قبل و بعد از استفاده دست‌ها را بشویید. سعی کنید نوک قطره چکان را به هیچ سطحی از جمله چشم خود لمس نکنید.

سر خود را کمی به عقب خم کنید و پلک پایین خود را با انگشت اشاره به سمت پایین بکشید. تعداد قطره‌های تجویز شده را داخل چشم بریزید. چشم را به آرامی ببندید تا قطره‌ها پخش شوند. ممکن است دید شما برای چند دقیقه تار شود. از دوزهای خود در فواصل منظم استفاده کنید. داروهای خود را بیشتر از زمان تجویز شده استفاده نکنید. دوره کاملی که تجویز شده را تمام کنید حتی اگر فکر می‌کنید که وضعیت شما بهتر است، دوزها را نادیده نگیرید یا زودتر دارو را قطع نکنید.

قطره چشمی آزیترومایسین

قطره چشمی جنتامایسین

جنتامایسین (Jentamyesin) یک آنتی بیوتیک آمینوگلیکوزید است. این قطره چشمی برای درمان انواع خاصی از عفونت‌های باکتریایی چشم استفاده می‌شود. این دارو ممکن است برای مقاصد دیگر نیز استفاده شود. قطره چشمی جنتامایسین فقط برای استفاده در چشم است. دستورالعمل روی برچسب نسخه را دنبال کنید. قبل و بعد از استفاده دست‌ها را بشویید. سر خود را کمی به عقب خم کنید و پلک پایین خود را با انگشت اشاره به سمت پایین بکشید. سعی کنید نوک قطره چکان را به چشم، نوک انگشتان یا سایر سطوح خود لمس نکنید. تعداد قطره‌های تجویز شده را داخل چشم بریزید. چشم را به آرامی ببندید تا قطره‌ها پخش شوند. ممکن است دید شما برای چند دقیقه تار شود.

قطره چشمی جنتامایسین

سخن پایانی

در این مطلب از مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز به معرفی بهترین قطره برای عفونت چشم پرداختیم. شما برای عفونت چشم خود از چه داروهایی استفاده می‌کنید؟ شما می‌توانید نظرات و سوالات خود را در خصوص بهترین قطره برای عفونت چشم در بخش دیدگاه با ما به اشتراک بگذارید.

برچسب: چشم
دسته بندی: بیماری ها
تصویر هادی شجاع حسینی
هادی شجاع حسینی
هادی شجاع حسینی، کارشناس محتوا سایت مثبت سبز هستم عاشق نوشتن، یادگیری و تجربه‌های جدید. خوشحالم در مثبت سبز فرصت تولید محتوا در دنیای پزشکی و ارتقاء سلامت جامعه را دارم.
بحث و تبادل نظر

12 دیدگاه

    اسی

    سلام من قفس. بزرگ مرغ عشق دارم و یکی از آنها چشم درد داشت و من درمانش کردم و حال مدتی است خودم چشم درد گرفتم دکتر رفتم گفت عفونت کرده و قطره بهم داد ولی همچنان خوب نشده ام حدود بیست روزه آیا میتونم از قطره پرندگان استفاده کنم راه درمان چیه

    0
    0
      دکتر مریم حق نژاد

      همراه محترم
      سلام
      بسته به نوع عفونت تشخیص داده شده از داروهای تخصصی استفاده کنید. رعایت بهداشت، عدم تماس دست آلوده با چشم ها و نیز شستشوی روزانه میتواند موثر باشد.
      متشکرم

      0
      0
    ناصر فولادی

    سلام من چندسالی هست چشمام ورم داره دکتر گفتن شروع اولیه ناخنک قطره فلوکورت و شاموپ ایسون تجویز کردن ولی اصلا بهبودی خاصل نمیشه چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنین

    0
    0
      دکتر مریم حق نژاد

      همراه محترم
      سلام
      لطفا و مداما از قطره های مرطوب کننده چشم مثل “آرتیپیک ادونسد”، “آرتلاک ادونسد” و …. استفاده فرمایید. در صورت استفاده از مانیتورهای دیجیتال، از عینکهای ضد اشعه و در طول روز از عینکهای ضد آفتاب با کیفیت استفاده فرمایید.
      متشکرم

      3
      0
    محمد

    سلام
    من چند سالیه ک چشمام قرمز میشه وعفونت سفیدرنگی مخصوصا صبحا ازش میاد
    وب مژه هام میچسبه
    ولب پلکم ورم میکنه خیلی اذیتم
    بعضی روزهاهم چشمم عفونت می‌کنه میشه راهنمایی کنید

    1
    4
      دکتر سیدی زاده

      سلام کاربر گرامی
      باید به متخصص چشم مراجعه نمایید بدون معاینه به هیچ عنوان نمی توان نظر داد.
      سپاس از همراهی شما

      0
      0
    زهرا

    سلام
    پسرم یک ماهشه و یه چشش عفونت داره(قی)
    یک دوره قطره جنتامایسین استفاده کرد ولی بهتر نشده میشه راهنمایی کنید

    1
    0
      کارشناس تغذیه

      سلام و عرض ادب
      همراه گرامی بهتر است برای درمان سریعتر به پزشک مراجعه کنید.

      0
      0
    مجید

    سلام
    من چند سالیه ک چشمام قرمز میشه وعفونت سفیدرنگی مخصوصا صبحا ازش میاد
    وب مژه هام میچسبه
    ولب پلکم ورم میکنه خیلی اذیتم
    بعضی روزهاهم چشمم عفونت می‌کنه میشه راهنمایی کنید

    0
    2
      دکتر مریم حق نژاد

      همراه محترم
      سلام
      لطفا از شوینده های مخصوص چشم مثل شامپو آیسول و آرگوسول به صورت مرتب استفاده کنید.
      متشکرم

      0
      1
    فرشته

    سلام. دختر من حدودا ۸ ساله بعد از خاک بازی توی کوچه چشمهاش هر دو عفونت کردند و چرک زرد میدن خصوصا بعد از خواب. قطره باکتی ماید و اشک مصنوعی توی خونه دارم همینطور نفازولین .به نظرتون چه قطره ای مناسبش هست و نوع عفونتش چیه؟ ممنونم

    1
    0
      دکتر مریم حق نژاد

      همراه محترم
      سلام
      از قطره اشک مصنوعی و باکتی ماید استفاده کنید. در صورت یکه تا روز بعد این مورد حل نشد به پزشک متخصص مراجعه فرمایید.
      متشکرم

      0
      2

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *